Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

DaVinci

Online DaVinci vaporizers kopen doe je bij 24High. Wij zijn officiele verkoper van DaVinci vaporizers. Onze webshop kan je snel de DaVinci vaporizer online kopen en thuisbezorgd krijgen.

Er zijn geen artikelen gevonden
 

DaVinci vaporizers online kopen

Het gerenommeerde merk DaVinci is een merk dat al heel wat jaren meegaat onder de vaporizers. Dit merk heeft bijgedragen aan de opkomst van vaporizers rond de gehele wereld. In Europa kiezen veel mensen ervoor om DaVinci vaporizers te kopen in onze online webshop. Wij zijn dan ook niet voor niks de webshop om DaVinci vaporizers te kopen.


DaVinci vaporizer wint de Spannabis Award in 2017

De DaVinci IQ vaporizer won in 2017 de gerenommeerde Spannabis Award voor beste product. De Spannabis Award is een van de meest prominente prijzen die er te winnen zijn in Spanje. Dit maakt van de DaVinci IQ een van de populairste en best verkochte vaporizers in Europa.


Specificaties van de DaVinci IQ vaporizer

De reden dat de DaVinci IQ vaporizer deze prijs in de wacht kon slepen is door de innovatieve technologie van de DaVinci IQ vaporizer. Zo kan je de temperatuur instellen met bluetooth technologie en is er een vergroting van de zuiverheid door een volledig keramisch luchtpad met verhoogde dampproductie. Daarnaast is er de revolutionaire Smart Path-technologie. Vier paden speciaal ontworpen om optimale resultaten te leveren op het gebied van vapen.


Het bedrijf achter de DaVinci vaporizers

DaVinci is producent van kwalitatief hoogwaardige vaporizers. Het bedrijf produceert niet alleen vaporizers, maar ook allerlei accessoires, kruiden en merchandise in het productassortiment.


DaVinci vaporizers zijn anders dan andere vaporizers

De vaporizers van DaVinci onderscheiden zich van de rest van de markt door hun innovatie. De vaporizers zijn geavanceerd en superieur. Ze zijn draagbaar, licht van gewicht, klein van formaat en daardoor discreet. Wanneer je veel op weg bent zijn DaVinci vaporizers een uitstekende keuze.


Unieke eigenschappen van DaVinci vaporizers

De DaVinci vaporizers hebben allemaal nauwkeurige temperatuurregeling, ultramoderne verwarmingsmethoden en een batterij met een lange levensduur. Het is ontworpen met de gebruiker in gedachten en daarom zijn veel klanten er dol op.


Bestel DaVinci vaporizers online bij 24High

Wanneer je een DaVinci vaporizer wilt kopen dan doe je dit online. De beste keuze is om dit te doen bij de webshop 24High. Een van de gerenommeerde vaporizershops in Europa. Snelle levering door heel Europa. Dit doen we op discrete wijze zodat je altijd op veilige en anonieme wijze jouw DaVinci vaporizer thuisgestuurd krijgt. Koop daarom nu jouw DaVinci vaporizer online bij 24High.