Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

DynaVap

Wil je een DynaVap vaporizer kopen? Kies dan voor de online vaporizershop van 24High. Wij bieden diverse vaporizers van DynaVap aan in onze webshop. Zo kan je de juiste DynaVap vaporizer online kopen die je snel in huis hebt.

 

DynaVap vaporizer online kopen

Het liefst koop je vaporizers online. Zo kan je de vaporizers goed met elkaar vergelijken en de juiste keuze maken. Je koopt DynaVap vaporizers het liefst bij een Nederlandse Vapeshop zodat je hem snel in huis hebt en je zeker weet dat die aankomt. Hoewel deze vaporizer in Amerika wordt geproduceerd kan je deze gelukkig bij de Nederlandse webshop 24High kopen.

 

Het bedrijf achter de DynaVap vaporizers

DynaVap is gevestigd in Amerika en bestaat sinds 2015 en ontwerpt/produceert met trots alle vaporizers in eigen huis met de materialen van de hoogste kwaliteit. Zo maakt DynaVap nu de beste batterij vrije vaporizers die op dit moment op de markt te koop zijn.

 

Hoe DynaVap vaporizers zich onderscheiden van de rest van de markt

Deze vapes hebben geen batterijen of elektronica nodig om te dampen. Liever gebruiken ze een warmtebron, zoals een aansteker met butaan. De reeks vapes van Dynavap zijn gemaakt om de beste smaken en aroma's te leveren door middel van slanke mechanische ontwerpen, een ongeëvenaarde luchtstroom en toonaangevende batterij vrije technologie. Uiteraard verkopen we ook reguliere en disposable vaporizers. De reguliere vapes kan je meerdere keren gebruiken en hebben een batterij die je eenvoudig kan opladen. De disposable vapes kan je gebruiken totdat ze leeg zijn en dan kan je ze weggooien. Je kan de inhoud van de disposable vape niet zelf vullen.
De missie achter DynaVap vaporizers

Dynavap begon in 2015 met de missie om een ​​eenvoudige, maar effectieve, betaalbare en batterij vrije draagbare vaporizer te maken. Het duurde niet lang voordat DynaVap een geweldige reputatie kreeg voor de one-hitter-stijl VapCap-vapes. Deze evolueerde van een eenvoudige glazen eenheid naar verschillende collecties, waaronder de instelbare luchtstroom OmniVap, de betaalbare VapCap M en de met hout afgewerkte NonaVong, die rechtstreeks in glazen buizen passen. Ze zijn allemaal makkelijk in gebruik en betaalbaar.

 

Koop de vaporizers online bij 24High

Het bestellen van een vaporizer was nog nooit zo makkelijk. 24High biedt je DynaVap vaporizers tegen de beste prijs en laat je gedetailleerd zien wat de voordelen zijn van een batterijloze vaporizer. Wanneer je je DynaVap, pen or desktop vaporizer bestelt gaan we direct voor je aan de slag. We verpakken jouw vaporizer veilig en discreet en sturen hem snel naar jou toe. Zo kan je al snel gaan genieten van de kwaliteiten van jouw aankoop.