Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Herborizer

De vaporizers van Herborizer staan op zichzelf. Ze zijn uniek in design en zijn uitstekende desktop vaporizers voor thuis. We bieden je nu 5 Herborizer vaporizers aan in onze webshop waarmee je gegarandeerd een geweldige vaporizer in huis haalt.

 

Wat is een Herborizer?

Herborizer is een merk vaporizers dat zich duidelijk onderscheid van andere vaporizers die op de markt te koop zijn. Het unieke glazen design is niet alleen geweldig in gebruik en in onderhoud maar is ook een echte eyecatcher. Deze Herborizers wordt gemaakt in een klein atelier in Montpellier in Frankrijk. Alle Herborizer vaporizers die we aanbieden zijn handgeblazen en met de grootste zorg samengesteld.

Herborizers staan voor hoogwaardige kwaliteit

De Herborizers zijn misschien niet de goedkoopste of makkelijkst draagbare vaporizers op de markt, maar ze zijn wel van een bizar hoge kwaliteit. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze zijn ook nog eens ontzettend duurzaam. Je kan ze zomaar 10 jaar gebruiken zonder dat je merkt dat je hem al 10 jaar gebruikt. Dit komt door de grote zorg die besteed is aan de creatie van een Herborizer. Ze worden gemaakt van pyrex glas en zorgt voor deze unieke ervaring.

Online kopen van Herborizers

Je denkt wellicht dat het kopen van een Herborizers online wat gevaarlijk is vanwege het breken van de materialen. De verzending gebeurt echter in hiervoor geschikte dozen zodat een deze altijd onbeschadigd op de plaats van bestemming arriveert. Koop daarom Herborizers of een home vaporizer altijd online. Zoals je kan zien hebben we Herborizers altijd op voorraad zodat je deze snel in huis hebt.

Waarom een Herborizer vaporizer zo goed is

De Herborizers worden van hoogwaardig glas vervaardigd. Het zijn allemaal convectie verdampers. Je gebruikt deze in de vertrouwde omgeving van je huis of in een coffeeshop. Dit is noodzakelijk omdat een Herborizer stroom nodig heeft om te werken. Dit zorgt er overigens ook voor dat je grote dampwolken kan creëren met Herborizers. Juist het gebruik van glas zorgt ervoor dat de wiet beter zal smaken. Je proeft immers pure terpenen. De damp komt namelijk alleen in aanraking met glas en water en blijft daardoor langer goed smaken. Uiteraard bieden we ook pen of reguliere vaporizers aan die een stuk goedkoper zijn en ook prima smaken.

Herborizer vaporizers worden gemaakt van pyrex glas. Dit hoogwaardige glas is goed bestand tegen hitte en hoge temperaturen. Daarnaast kan het ook goed tegen een stootje en dat komt de duurzaamheid van jouw vaporizer ten goede.

Hoe werkt een Herborizer vaporizer?

Een Herborizer vaporizer werkt met verhitte lucht. Deze stroomt langs de kruiden in de kruidenkamer en zorgt voor de gewenste damp. Het water koelt de damp dan weer. Juist door de combinatie van hoogwaardig glas en het gebruik van water behoud je de pure smaak. En deze convectie verdamper zorgt dan ook voor grote dampwolken. Naast de vaporizer of herborizer bieden we ook verschillende accessoires aan voor de vaporizers.

Bestel jouw Herborizer vaporizer online

Het kopen van een Herborizer vaporizer doe je bij 24High. Wij leveren jouw Herborizer, disposable of welke type vaporizer dan ook snel, veilig en discreet verpakt. Zo weet je zeker dat je snel kan genieten van de hoogwaardige dikke dampen van jouw Herborizer vaporizer. Wacht daarom niet langer en begin te genieten als een fijnproever.