Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

HOE JE OP DE JUISTE MANIER EEN SAN PEDRO CACTUS BEREID

HOE JE OP DE JUISTE MANIER EEN SAN PEDRO CACTUS BEREID

De San Pedro is een prachtige mescaline cactus afkomstig uit Zuid-Amerika en staat bekend als sterk hallucinogeen. De werkzame, psychoactieve stof in deze geestverruimende en lichaam zuiverende cactus is mescaline. De effecten van Mescaline zijn licht gezegd intens te noemen. Een San Pedro cactus gebruik je daarom alleen in de vorm van een ceremonie en onder begeleiding van een tripsitter of sjamaan. Heb jij je research naar de effecten van San Pedro gedaan, is de setting geregeld en de cutting van de cactus besteld? Dan staat alleen het op de juiste manier bereiden van de cactus nog tussen jou en je spirituele reis. In dit artikel leggen we je graag uit hoe je op de juiste manier een San Pedro cactus bereid.

Manier van consumeren

Er zijn verschillende manieren om de San Pedro cactus te consumeren. Je kunt de cactus bijvoorbeeld laten drogen en fijnmalen tot poeder en er zijn zelfs verhalen van gebruikers die de cactus rauw opeten. De San Pedro bereiden tot een drankje is echter de meest gebruikte en prettigste manier van consumeren. Het is wel veel meer werk, maar is zeker de moeite waard. Het drinken van de San Pedro cactus reduceert namelijk de kans op negatieve bijwerkingen zoals misselijkheid en buikkrampen.Groen is goed

Wanneer je een San Pedro cactus doormidden snijdt, verschijnt een stervormig figuur met een witte binnenkant en groene randen. De actieve stoffen bevinden zich net onder de buitenste laag, in het groene gedeelte dus. Het witte gedeelte zorgt voor de misselijkheid en buikkrampen.

Stappenplan voor het bereiden van de San Pedro

Je kunt de San Pedro kopen als cactus in een pot of als cutting. Bij onderstaand stappenplan gaan we uit van een cutting die minstens zo lang is als je onderarm (van een gebalde vuist tot je elleboog). Deze dosering is in principe goed voor één persoon, maar laat je vanwege de heftige effecten qua hoeveelheid altijd adviseren door een ervaren gebruiker of sjamaan. 

Het uitvoeren van onderstaande stappen kost tijd. Trek hier minstens een dag voor uit en zie het als een mentale voorbereiding op de spirituele reis die je gaat maken.

Benodigdheden:

  • Klein mesje
  • Grote pan
  • Zeef
  • Water
  • SnijplankWerk hygiënisch, trek handschoenen aan en volg onderstaand stappenplan nauwkeurig: 

Stap 1: Stekels verwijderen

Verwijder de stekels van de cactus met een klein mesje. Hier heb je wel even geduld voor nodig, want het zijn veel stekels en je wilt er geen missen. Zet een fijn muziekje op en ga secuur te werk.

Stap 2: Verwijder de buitenste huidlaag

De buitenste huidlaag is een dun, doorzichtig velletje wat je normaal gesproken gemakkelijk kunt verwijderen. Trek de doorzichtige huidlaag van boven naar beneden los van het groene weefsel en rasp eventueel het meegetrokken groensel van de afgetrokken huidlaag af.

Stap 3: Scheidt het groene weefsel van het witte weefsel

Nu de buitenste huidlaag is verwijderd kom je bij het vochtige, felgroene gedeelte. Dit is het gedeelte met de psychoactieve stoffen en dat wil je hebben! Dit gedeelte is slechts enkele millimeters diep. Snijd het dunne, felgroene laagje af.

Stap 4: Koken

Pak een grote pan en giet hier 3L water in en laat het samen met het verzamelde groene materiaal van de San Pedro cactus drie tot vier uur koken op middelhoog vuur. Wacht net zo lang tot de meeste vloeistof verdampt is en je ongeveer 250ml aan inhoud over hebt. Dit is nu een dikkere substantie.

Stap 5: Zeef de substantie

Haal het geheel van het vuur en zeef de substantie. De stukken cactus worden nu gescheiden van de vloeistof. Vang de vloeistof op en doe de stukken cactus opnieuw in de pan.

Stap 6: Nogmaals koken

Kook de overgebleven stukken cactus nog een keer en voeg ditmaal 2L water toe. Laat het weer drie tot vier uur koken op middelhoog vuur en haal de substantie weer door een zeef.

Stap 7: Mixen

Mix als laatste de vloeistof van de eerste en de tweede kook door elkaar. In totaal zou je nu 300 tot 400ml vloeistof moeten hebben.

Tip: Hoe vaker je de substantie kookt, des te minder je hoeft te drinken. Dat verkleint weer de kans op de negatieve bijwerkingen (misselijkheid en overgeven).Het gebruik en de effecten van San Pedro

Jouw San Pedro thee is klaar en je spirituele reis kan beginnen! Het belangrijkste, psychoactieve ingrediënt van deze magische cactus is Mescaline. Dit zorgt voor sterke visioenen en hallucinaties. Het kan jouw gehele perceptie op de wereld ondersteboven gooien. Gebruikers geven aan dat het ego een groot onderdeel speelt tijdens deze zuiverende trip. Je krijgt een ware en pure spiegel voorgeschoteld waar je jezelf wel of niet in zult herkennen. Fascinerend, inspirerend, maar ook confronterend. De tijd tijdens de trip lijkt stil te staan, waardoor je voor je gevoel een eeuwigheid in hetzelfde visioen kan zitten.

Vanwege de intensiteit wordt het sterk aangeraden, als niet verplicht gesteld om je te laten vergezellen door een tripsitter. Een nuchter persoon die je goed kent en blindelings vertrouwd. Waarbij jij jezelf kan zijn. En iemand waarbij je geen schaamtegevoel kent. Het drinken van San Pedro thee is dus absoluut niet geschikt voor een gezellig avondje trippen met vrienden op de bank.