Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

LIBIDO VERHOGENDE PRODUCTEN: WAT ZIJN DIT?

LIBIDO VERHOGENDE PRODUCTEN: WAT ZIJN DIT?

Welkom bij weer een nieuw blog! Dit keer nemen we je mee in libido verhogende producten. Want wat zijn dit precies voor producten, hoe kan dit dat het je libido verhoogd, en wordt het veel gebruikt? Dit kan in sommige gevallen natuurlijk best heel handig – en lekker – zijn? Lees er in dit artikel meer over de verschillende producten.

Libido verhogende producten

Libido verhogende producten kunnen best heel handig zijn. Soms wil het lichaam nou eenmaal niet mee werken, daar kan je natuurlijk ontzettend van balen. Gelukkig hebben wij bij 24high een aantal producten die jouw libido wel een boost zouden kunnen geven. Lees daarover later in het artikel meer.

afrodisiac

Natuurlijke libido verhogende voeding

Wist je ook dat er heel veel natuurlijke producten zijn, die jij waarschijnlijk best vaak inneemt, kunnen zorgen voor een verhoogd libido? Zie hieronder een aantal natuurlijke producten die heel goed aan jouw libido kunnen bijdragen.

  • Koffie
    Tijd dus voor dat extra bakkie voordat je naar je date toegaat. Koffie stimuleert namelijk serotonine en dopamine. Dit zijn gelukshormonen.

  • Pinda’s
    Neem een lekker handje vol of verwerk ze in een gerecht. Pinda’s bevatten namelijk het bijzondere stofje histidine. Hiervan krijg je een intenser orgasme, en hey, wie wil dat nou niet!

  • Avocado
    Wist je dat avocado’s veel foliumzuur bevatten? Dit is supergoed voor je bloedcirculatie, wat weer zorgt voor een verhoogd libido.

  • Asperges
    Laat het aspergeseizoen maar komen! Want van asperges worden we maniaken in bed. Het zou je ontzettend actief maken in bed, dus kom maar op met die wilde vrijpartij! 

  • Bananen:
    dit fruit is vooral goed voor onze mannen. Ze zitten namelijk vol enzymen, zoals bromelaïne, die goed zijn voor hun libido. En we weten natuurlijk daarnaast dat bananen veel energie bevatten, en dat is natuurlijk altijd fijn tijdens een vrijpartij.

  • Oesters:
    Oesters en een glaasje wijn. Volgens veel mensen de perfecte combinatie van een passievolle avond. Oesters zijn rijk aan zink, dit is weer goed voor je testosteron. Kom maar op, een lekkere datenight met oesters en champagne!

libido verhoging

Producten bij 24high voor jouw libido

Naast de natuurlijke voeding, is een extra booster soms fijn als jij nét je libido even wat verhoogd wil hebben. Wij hebben bij 24high hier een aantal fijne producten voor.

Royal Sex: yes please!

Royal Sex is een sterk afrodisiacum. Het bevat een mix van kruiden waaronder Kratom en Passiebloem. Deze kruiden melange verhoogd je sexdrive! Royal Sex is een sterk lustopwekkend love-shotje wat om en nabij zo'n vier uur duurt. Kom maar op met die date!

Ingrediënten

  • Passion Flower Extract 35mg
  • Kratom Extract 250mg
  • Gaba
  • Maca
  • Citrate

Muira Puama Indian Elements

Deze natuurlijk libidoverhoger staat ook wel bekend als ‘potentiehout’. Muira Puama vergroot namelijk het libido bij mannen en vergroot de lustgevoelens bij vrouwen. Het middel voor een knallend en opwindend sexleven.

Het is dan ook een bekende afrodisiac in Brazilië, en dat beloofd wat met de hete avonden waar Brazilië om bekend staat. Er gaan zelfs geruchten dat Muira Puama kan zorgen voor een grotere penis. Zowel in lengte als in dikte. In elk geval zorgt het voor een sterkere erectie die langer aanhoudt, meer sperma en een betere kwaliteit van de zaadcellen. Naast deze geweldige afrodiserende effecten heeft Muira Puama van Indian Elements ook effecten die gunstig zijn voor de algehele gezondheid van de mens. Een waar wonderkruid dus. Kom maar op met dit fijne product.

Black stone vertraag spray

Daarnaast hebben we ook Black Stone Vertraag Spray. Het zegt het eigenlijk al, deze spray vertraagt het klaarkomproces waardoor er veel langer gesekst kan worden. Dit betekent geen 1 minute man meer! Uiteraard verkopen we ook producten die samen genomen kunnen worden zoals, MCSX! Dit zijn capsules voor de man of vrouw die de energie verhogen, de lust opwekken en voor opwinding zorgen. Erg gewild omdat deze samen gebruikt kunnen worden.

sex

Cola Noot Indian elements

De Cola Noot van Indian Elements wordt vaak gebruikt om af te vallen. Het vergroot je energieniveau waardoor je langer intensief kan bewegen, en zo dus ook seksen. Wat betreft de afrodiserende werking van de cola noot, is het bijzonder dat deze langdurig aanhoudt. Tot wel zo’n 8 uur werkt deze libidoverhoger volgens de laatste berichten. Kom maar op met die strakke buik en die actieve vrijpartij.

Mexican of Spanish Fly (Spaanse vlieg) befaamd om zijn lustopwekkende en erotische werking.

De erotische Spaans-Latijnse drops zijn wereld beroemd en niet voor niks! Deze erotische en lustopwekkende love drops zijn voorzien van een hoge dosis L-Arginine! L-Arginine is een aminozuur dat het libido en de bloeddoorstroming verhoogt naar de clitoris bij de vrouw en naar de erectie bij de man. Het werkt lustopwekkend bij de vrouw maar ook bij de mannen! Met slechts een paar erotische druppels L-Arginine ben je verzekerd van een spannende avond vol erotiek! We bieden een groot assortiment aan van verschillende smaken zoete Spainish Lovedrops aan zoals: banaan, cola, appel en aardbei, keuze genoeg voor iedereen! Dit is een ware afrodisiaca in een potje.

2seduce Female tighten

In dit stukje zoomen we specifiek in op de vrouwen. Ook voor de vrouw bieden we genoeg producten aan met betrekking tot lust, sex en opwinding. Laten we even als voorbeeld nemen Lucifers fire pussy tightening gel Deze gel zorgt er namelijk voor dat de vaginawanden verstrakken. De vaginawanden zijn gevoelig en wanneer deze precies om de penis heen sluiten zal dit maximale genot tot stand te brengen.

Een avond vol passie en genot

Ook al heb je een hoog libido, en werkt alles optimaal, door libido verhogende producten geef jij jouw seksleven een boost! Leuk om eens te proberen tijdens een spannende avond met elkaar. Spice up your sexlife!