Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

BABY HAWAIIAN WOODROSE ZADEN: WAT IS HET EN WAT ZIJN DE EFFECTEN?

BABY HAWAIIAN WOODROSE ZADEN: WAT IS HET EN WAT ZIJN DE EFFECTEN?

In dit blog gaan we het hebben over de unieke zaadjes genaamd “baby hawaiian woodrose zaadjes”. Wat is het? En wat zijn precies de effecten? Het wordt in ieder geval steeds populairder. En dat is niet voor niets. In dit blog vertellen we je meer over deze bijzondere zaadjes! Veel leesplezier.

Wat zijn Baby Hawaiian Woodrose zaden?

Hawaiiaanse Baby Woodrose is een klimplant met prachtige lila bloemen dat behoord tot het Indiase subcontinent. De zaden van de Baby Woodrose bevatten Enthogenen, Psychoactieve bestandsdelen. De zaden kunnen worden gebruikt voor hun verschillende lysergamide-alkaloïden zoals LSA.

De Hawaiian Baby Woodrose is een populaire kandidaat voor de mythologische Soma-plant, waarvan de definitieve botanische identiteit onbekend is. "Soma" is de vloeibare potion afgeleid van de Soma-plant, en de aardse tegenhanger van Ambrosia, de oude, mythische drankje van onsterfelijkheid gereserveerd voor de Hindoeïstische goden en hun oude priesters, de Brahmanas. De naam soma werd geschonken op een godheid (de maan; de god van de planten), de plant zelf en de opofferende drank die is bereid uit de plant.

De zaadjes van deze plant bevatten een natuurlijk tryptamine, LSA (lyserginezuuramide) dat nauw verwant is met LSD. Het is ietsje minder heftig, maar de effecten zijn te vergelijken met die spacemiddel. LSD wordt vaak overgeslagen omdat de trip heel intens is, en je het heel goed moet doseren. De baby hawaiian woodrose of morning glory zaadjes zijn een goed alternatief om eens te kijken of de effecten van bijvoorbeeld een LSD-trip bij jou passen. De zaadjes kunnen prima worden gegeten, ze zijn niet heel vies van smaak.



De effecten van de Baby Hawaiian Woodrose

De hallucinerende effecten zijn vergelijkbaar met alcohol intoxicatie met psychedelische visuele effecten zoals betere en intensere kleuren. Het effect duurt 6-8 uur.

Eén Hawaiian Woodrose zaadje bevat ongeveer 0,25 mg LSA. Probeer niet te eten 4 tot 6 uur voordat je de zaden eet, dit kan misselijkheid en buikpijn voorkomen. De gemiddelde dosering is 4 tot en met 8 zaden. Sommige gebruikers raden niet meer dan 2 of 3 zaden te gebruiken bij de eerste keer. Je kan het beste eerst even aanvoelen voor jezelf hoe je erop reageert.

Hieronder hebben wij voor het gemak de gebruikelijkste dosis neergezet:

  • Lichte trip: 0,5 tot 1 mg LSA
  • Milde trip: 1 tot 1,5 mg LSA
  • Sterke trip: 1,5 tot 3 mg LSA
  • Zware trip: 3 tot 4 mg LSA



Hoe kan ik de Baby Hawaiian Woodrose het beste gebruiken?

Omdat de baby hawaiian woodrose zaadjes best wel een heftig effect kunnen hebben is het belangrijk om ze goed te gebruiken. Daarom hebben wij speciaal voor jou een stappenplan uitgewerkt. Een fijne houvast om voor de eerste keer deze zaadjes te gebruiken.

Stap 1
Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. Helemaal aan jou wat jij het fijnste vindt.

Stap 2
Doe de zaadjes in een kopje en giet er een half kopje heet, maar niet kokend water over. Het is het beste om gedistilleerd water te gebruiken omdat kraanwater en mineraalwater mineralen bevatten die de werking van de zaadjes kunnen verminderen.

Stap 3
Laat het geheel minstens 1½ uur staan totdat het water weer op kamertemperatuur is. De alkaloïden lossen in het water op bij een bepaalde temperatuur dat op een gegeven moment tijdens het afkoelen bereikt wordt.

Stap 4
Drink het water samen met het zaden materiaal op en wacht rustig af tot de eerste effecten begint te voelen.  Dit zal ongeveer na een uur merkbaar zijn.



Waarschuwing

De Hawaiian Baby Woodrose zaden kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid wanneer deze gecombineerd worden met bepaalde medicijnen, alcohol of met MAO-remmers. Gebruikt u medicijnen? Raadpleeg dan altijd eerst uw huisarts en lees de bijsluiter van uw medicament om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik de zaden ook niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Ga verantwoordelijk om met deze unieke zaden en neem daarom bij gebruik geen deel aan het verkeer. Ga dus niet autorijden of andere voertuigen besturen.

Conclusie

De hawaiian baby woodrose zaden zijn een goed alternatief voor een mildere trip dan een LSD-trip. Ben je benieuwd naar LSD dan zouden deze zaadjes een goed probeersel zijn voordat je bijvoorbeeld daadwerkelijk LSD gaat proberen. Op deze manier kan je kijken of de effecten iets voor jou zijn. Hou je van trippen dan ben je met onze Smartshop en Mushroomshop in ieder geval aan het goede adres!