Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT ZIJN DE BESTE PLAATSEN OM TE TRIPPEN?

WAT ZIJN DE BESTE PLAATSEN OM TE TRIPPEN?

Trippen is een unieke ervaring, waarmee je op een innerlijk avontuur kunt gaan. Natuurlijk houd je al rekening met de plek waar je het doet: je zorgt voor goede vrienden om je heen en ook voor de veiligheid. Je kunt de ervaring nog versterken of verdiepen door op zoek te gaan naar de beste plaatsen om te trippen. Je kunt ervoor kiezen een mooie, stille plek in de natuur op te zoeken of juist naar een uitzinnige dance party te gaan. Zoek jij de beste plaatsen om te trippen, bekijk dan hieronder onze suggesties.

De 8 beste plaatsen om te trippen

Wanneer je gaat trippen, met paddo’s of met truffels, wordt aangeraden om te zorgen voor een positieve en veilige setting. Je kunt ervoor kiezen om gewoon lekker thuis te trippen, maar door naar een unieke, gezellige of inspirerende omgeving te gaan, voeg je wel iets extra’s aan je ervaring toe.

Ga je voor het eerst geestverruimende middelen gebruiken, dan is het een goed idee om dat toch in een bekende omgeving te doen. Je krijgt dan al genoeg indrukken te verwerken. Heb je al wat ervaring met trippen, dan kun je eens een andere omgeving kiezen. Zorg er altijd voor je dat je op een veilige plek bent en vraag een nuchtere vriend(in) om je in de gaten te houden (een tripsitter). Als dat allemaal geregeld is, laat je psychedelische ervaring dan maar beginnen. Dit zijn de 8 beste plaatsen voor een prachtige geestverruimende trip.

1. De serene rust van de natuur

In de natuur kom je tot jezelf, en dat effect wordt nog sterker dan je onder de invloed bent van een geestverruimend middel. Kies een plek in een park of bos, waar geen andere mensen zijn. Je krijgt alle ruimte om je eigen innerlijk te verkennen. Maar ook de natuur zelf komt nu heel anders binnen. Grijp je kans en loop op blote voeten door het gras, ruik aan de planten en bloemen. Wat er binnen komt via je zintuigen is nu nog intenser. In de natuur zul je volop genieten van je trip.



2. Onder de sterrenhemel

Een van de beste plaatsen om te trippen met truffels of paddo's is onder de sterrenhemel. Hiervoor zul je wel een locatie buiten de stad moeten zoeken, maar het is zeker de moeite waard. Neem een kleed mee om op te zitten of liggen en eventueel een deken om je warm te houden. Als je tijdens een trip de indrukwekkende sterrenhemel kunt bekijken, kun je een diepgaande ervaring hebben. Bewonder de maan, de sterren en laat je gedachten gaan over je eigen plek in het universum. Onder invloed van de drugs kun je het gevoel krijgen tussen de sterren te zweven. Wie weet zie wel een vallende ster!



3. Beste plaatsen om te trippen: psychedelisch festival

Trippen op een festival is niet voor iedereen een goed idee. Zeker als je nog geen ervaring hebt, is het niet aan te raden om te trippen met veel mensen om je heen. Maar psychedelische festivals zijn wel bedoeld te genieten van drugs in combinatie met muziek en dans. Er zijn overal in Europa Psy-trance festivals te vinden, waar je samen met anderen kunt trippen in een gezellige en relaxte sfeer. Er is mooie muziek, lekker eten en prachtige decors.



4. Trippen met uitzicht

Mooie uitzichten kunnen je tripervaring op een krachtige manier versterken. Je moet hiervoor dus wel even een mooi uitzicht zien te vinden: een mooie zonsondergang op het strand, bovenop een berg met een weids uitzicht of misschien ga jij wel voor een indrukwekkende skyline van een stad. Beleef een trip als nooit tevoren terwijl je jezelf verliest in dit panoramische uitzicht.



5. Deelnemen aan een geestverruimende ceremonie

Een andere mooie plek om te trippen is tijdens een ceremonie. Deze worden georganiseerd door ervaren gidsen, die niet alleen zorgen voor een veilige omgeving, maar je ook kunnen helpen dieper te komen tijdens de trip. Hierdoor kun je er veel waardevols uit halen. Er zijn veel verschillende ceremoniën om uit te kiezen, zoals een sjamanistische reis, Ayahuasca ceremonie of een klankbad.

ceremonie

6. Nachtje in het bos

We noemden eerder al dat trippen in de natuur een aanrader is. Maar je kunt het nog mooier maken door te gaan kamperen in het bos. Je kunt dan een meer afgelegen plek zoeken en hebt de hele nacht voor je trip avontuur. In plaats van te slapen zie jij de nacht vallen en kun je met al je zintuigen meemaken wat er in het bos gebeurt.



7. Dansen op een Ecstatic Dance Party

Ecstatic dancing betekent dat je je volledig overgeeft aan de dans. Het is een onderdeel van diverse religieuze stromingen en ook bij natuurvolkeren wordt het gebruikt. Je lichaam kan vol overgave bewegen op het ritme, terwijl je zelf in een trance staat komt. De muziek is meestal traditioneel met veel percussie. Je kunt natuurlijk ook naar een moderne dance party met een DJ. Het gaat erom dat je je helemaal verliest in de beweging. Onder invloed van drugs kan dit een zeer diepe spirituele ervaring zijn.

estatic party

8. Meedoen met yoga in een yoga shala

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het beoefenen van yoga tijdens je trip kan je veel brengen. Een yoga shala heeft een andere insteek dan een gewone yoga studio. In een yoga shala ligt de nadruk niet zozeer op fysieke ontwikkeling, maar op spiritualiteit. Er wordt dus meer aandacht besteed aan bijvoorbeeld meditatie. Als je naar binnen keert en daarbij onder invloed bent van een psychedelica, kan dit je innerlijke reis heel wat krachtiger maken.

yoga shala