Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

ALLES OVER DE LUSTOPWEKKENDE SPAANSE VLIEG

ALLES OVER DE LUSTOPWEKKENDE SPAANSE VLIEG

De orginele Spaanse vlieg - ook wel cantharidine genoemd - is een populaire afrosisiacum die in verschillende vormen voorkomt. In poedervorm, pillen of vloeibaar. Het is een seksueel lustopwekkende middel om jouw lustgevoelens te stimuleren en je libido te verhogen. Of je nu intenser van je vrijpartij wilt genieten of de seksuele spanning geduldig wilt opbouwen: Spaanse vlieg kan je helpen. In dit artikel vertellen we je alles over de lustopwekkende Spaanse vlieg, hoe het werkt en hoe je het kunt gebruiken.

Wat is Spaanse vlieg?

Spaanse vlieg is een lustopwekkend middel die vroeger het stofje cantharidine bevatte wat nu vervangen is door L-arginine. Het is vooral bekend als een genotsmiddel die potentie verhogend werkt en de intensiviteit van het orgasme vergroot. Het stofje cantharidine wordt verkregen uit de Spaanse vlieg - die ondanks zijn naam, een kever is uit de familie van oliekevers of ook wel blaarkevers genoemd.

Deze kevers scheiden de stof cantharidine af als ze bang zijn ter verdediging tegen hun natuurlijke vijanden. Het is niet bepaald een onschuldig stofje en als je er te veel van binnenkrijgt kan dit ernstige gevolgen hebben. De kever bevat ruwweg 1% werkzame stof cantharidine en wordt vermalen om er een lustopwekkend middel van te kunnen maken. Helaas kan deze stof ook vergiftigend werken en hebben ze deze stof vervangen door L-arginine.

 

spanish love bug

De Spaanse vlieg als afrodisiacum

Het stofje dat in de Spaanse vlieg zit wordt als afrodisiacum gebruikt. Afrodisiacum is een natuurlijk middel dat wordt gebruikt om het libido te verhogen van mannen en vrouwen. En het lustopwekkende stofje L-arginine valt hieronder. De Spaanse vlieg heeft de laatste jaren heel wat populariteit gewonnen als afrodisiacum en wordt soms ook wel het liefdesdrankje genoemd.

Hoe werkt de Spaanse vlieg?

Spaanse vlieg is een natuurlijk product die de seksuele lust opwekt en de erectie of organisme verbetert tijdens de vrijpartij. Mensen die Spaanse vlieg gebruiken ervaren een sterk gevoel van lust en hebben veel meer behoefte aan fysiek contact. Het kan worden vergeleken met het gevoel van verliefdheid. Je voelt je veel minder geremd en zoekt hierdoor eerder toenadering bij de ander. Bij mannen leidt dit vaak sneller tot een erectie en de erectie houdt veel langer aan dan normaal. Bij vrouwen leidt dit tot een gevoeligere clitoris.

spanish fly

Hoe gebruik je Spaanse vlieg?

De lustopwekkende Spaanse vlieg met L-arginine is verkrijgbaar in vloeibare vorm. Het is zowel voor mannen als vrouwen te gebruiken. Beide ervaren een tintelend gevoel rond de schaamstreek die de seksuele lust verhoogt. Je kunt Spaanse vlieg op twee manieren innemen:

Spaanse vlieg in vloeibare vorm

Indien je de Spaanse vlieg in vloeibare vorm hebt aangeschaft kun je de juiste hoeveelheid innemen door het te drinken. Doe een aantal druppeltjes vervolgens door je drinken en drink het drankje vervolgens rustig op. De effecten zijn vaak binnen 30 tot 60 minuten voelbaar. De juiste hoeveelheid die je dient in te nemen staat altijd op het product of bijsluiter. Een andere manier is om de druppeltjes direct onder je tong te leggen. De effecten zijn dan sneller voelbaar, omdat je lichaam de stof beter kan opnemen. Een aanrader voor als je snel zin hebt in een intense vrijpartij. Naast Spaanse vlieg zijn er ook kruiden, zoals Muira puama  die je lust kan opwekken!

Spaanse vlieg kopen

Spaanse vlieg kun je eenvoudig online kopen in onze smartshop. Het lustopwekkende middel is een natuurlijk product en getest op veilig gebruik. De Spaanse vlieg is verkrijgbaar in verschillende smaken: Sweet Banana, Cola, Fresh Apple en Strawberry.  Je bestelling wordt in onze smartshop altijd discreet en anoniem verzonden, zodat niemand weet wat jij bestelt, hebt. Naast de Spaanse vlieg kun je ook andere lustopwekkende middelen in onze webshop kopen voor een beter en intens seksleven.