Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

JE NACHTRUST BEVORDEREN MET PINK LOTUS

JE NACHTRUST BEVORDEREN MET PINK LOTUS

De Pink Lotus is een bijzondere waterplant met een rijke geschiedenis. Het is een zuiver en schone bloem die meerdere benamingen kent. De een spreekt over Indiase lotus of heilige lotus, de ander over de boon van India en sommige houden het gewoon bij de roze lotus. Maar iedereen die deze bloem kent weet dat hij bijzondere effecten heeft. Zo kan de bloem onder andere je nachtrust bevorderen. Tijd dus om je eens te verdiepen in de roze lotus!

Wat is Pink Lotus?

De Pink Lotus is een waterplant die officieel “Nelumbo nucifera” heet. Vaak wordt de lotus ook Indische lotus, heilige lotus of roze lotus genoemd. Maar het draait uiteindelijk allemaal om dezelfde waterplant. De Pink Lotus heeft een rijke geschiedenis en is van oudsher bekend vanuit het Boeddhisme als een plant die verlichting kan brengen. Want deze bijzondere waterplant mag dan wel groeien in de modder en moeras, de bloem is altijd schoon en zuiver.




Wat zijn de effecten van Pink Lotus?

De Pink Lotus staat erom bekend dat de plant verlichting kan brengen, en dat is niet voor niets. Het heeft een subtiel effect, werkt kalmerend en licht euforisch. Je krijgt er een soort “don’t worry, be happy” gevoel van. Vanwege deze milde effecten wordt de roze lotus vaak gebruikt in combinatie met andere psychedelische of smart drugs. Een paar van deze lotus blaadjes door je joint of vaporizer zorgen er al snel voor dat je lekker high en spacey wordt. Dit komt door de licht hallucinogene werking van de plant en de werkzame stoffen die erin zitten (lotusine, nuciferine, neferine en dimethyl coclaurine).

Hoe bevordert Pink Lotus je nachtrust?

Vanwege de kalmerende en euforische effecten van de heilige lotus, gebruiken steeds meer mensen de bloem om hun nachtrust te bevorderen. De bloemen, wortels, zaden en zelfs jonge bladeren zijn eetbaar. Mensen die de lotus eten ervaren ook daadwerkelijk dat ze beter in slaap kunnen vallen en het de nachtrust bevorderd. Ook zijn er mensen die ervaren dat hun dromen meer visueel worden.

Hoe gebruik je het?

De Pink Lotus kun je op meerdere manieren gebruiken. Zo kun je de bloem roken, verwerken tot thee of kweken in alcohol. De meeste mensen gebruiken het in de vorm van een thee. Je kunt op deze manier zelf de sterkte bepalen door gewenste hoeveelheid bloem in een thee-ei te doen en zo lang laten trekken in heet water als je zelf wilt.

Als je het graag wilt combineren met wiet of andere smartdrugs, dan raden we je aan om de 50/50 verhouding aan te houden. Dus 50% roze lotus en 50% cannabis. En als je het in deze vorm gebruikt dan kun je het beste gebruiken met een vaporizer. De bestanddelen van de bloem verdampen al tussen de 100 en 125ºC.




Verschil met de Blue Lotus

De Pink Lotus lijkt qua uiterlijk en effecten veel op de Blue Lotus, maar ze verschillen toch echt van elkaar. De Blauwe Lotus, ook wel Nymphaea caerulea genoemd, is eigenlijk een waterlelie. Bij de roze lotus gaat het echt om een lotusbloem. De effecten van de roze bloem zijn niet per se sterker of zwakker dan de blauwe variant, maar wel subtiel anders. Zo geeft de blauwe lotus meer een euforische tinteling, terwijl de roze meer ontspanning geeft. Ze worden echter beide ingezet om de nachtrust te bevorderen, maar de blauwe lotus wordt ook gebruikt om in een positieve stemming te komen.

Pink Lotus kopen voor een goede nachtrust

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar het effect van de Pink Lotus? Probeer het eens uit door er voor het slapen gaan een heerlijke thee van te maken en te genieten van een goede nachtrust!