Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

HELPT MICRODOSEREN PSILOCYBINE TRUFFELS BIJ ANGSTEN?

HELPT MICRODOSEREN PSILOCYBINE TRUFFELS BIJ ANGSTEN?

Angst is een veel voorkomend probleem dat veel mensen dagelijks beïnvloedt. Het kan een aantal verschillende vormen aannemen, waaronder sociale angst en PTSS. Veel mensen zoeken naar verschillende manieren om hun angst te verminderen, waaronder behandelingen zoals gedragstherapie en medicatie. Soms kunnen deze behandelingen echter niet helpen, of ze kunnen ongewenste bijwerkingen hebben. Microdosing van psilocybine truffels bij angsten kan een effectieve en veilige manier zijn om de klachten te verminderen.

Wat is microdoseren met truffels?

Microdosing is het gebruik van een kleine dosis (1/10e tot 1/20e van een normale dosis) van een psychedelische drug. Het is een methode om de werkzame stoffen in truffels op te nemen, zonder er high van te worden. Dit wordt gedaan door kleine hoeveelheden van de paddenstoel te eten, gewoonlijk onder de 1/2 gram. Deze methode is populair onder mensen die ze gebruiken voor therapeutische doeleinden of om gezondheidsredenen. In een ander artikel lees je meer over hoe microdoseren werkt.

Het magische stofje psilocybine

Psilocybine is een psychoactieve stof die voorkomt in paddo's en truffels. Het zorgt ervoor dat je een psychedelische ervaring krijgt. Het werkt door het stimuleren van de release van serotonine in de hersenen. Serotonine is een neurotransmitter die verantwoordelijk is voor het reguleren van de stemming, de eetlust, de slaap, de pijn, de aandacht en het geheugen. Psilocybine verandert de manier waarop de hersenen serotonine gebruiken, waardoor de ervaringen veranderen.
Helpt microdoseren van psilocybine truffels bij angsten?

Microdoseren met psilocybine truffels kan helpen bij bepaalde soorten angsten, waaronder sociale angst en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Een onderzoek uit 2016 toonde aan dat microdosing truffels de angst vermindert bij mensen met sociale angst. Een ander onderzoek uit 2017 toonde aan dat microdosing de symptomen van PTSS vermindert. Het is echter belangrijk om te onthouden dat microdosing met paddenstoelen vaak als aanvulling worden gebruikt op de huidige medicatie. Bij een lichte vorm van angst is het in sommige gevallen mogelijk om deze te laten verdwijnen met alleen microdosing. Wees wel altijd voorzichtig en let op eventuele bijwerkingen.

Waar kan microdosing nog meer bij helpen?

Microdoseren met psychedelische truffels kan verschillende effecten hebben. Het kan niet alleen helpen bij angsten, stoornissen of depressies, maar bij veel meer. Het kan iemand helpen om beter te functioneren in het dagelijks leven. Sommige mensen ervaren een toename in energie, een verbetering van de stemming, een verhoogde concentratie en een betere nachtrust. Anderen ervaren een verandering in hun eetlust, een verandering in hun seksuele belevenissen of een toename in hun creativiteit. Er zijn ook mensen die aangeven dat ze een betere connectie met anderen ervaren of een dieper inzicht krijgen in zichzelf en hun leven.

Conclusie

Microdoseren met psychedelische truffels kan helpen bij bepaalde soorten angsten, waaronder sociale angst en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook kan het helpen bij andere aandoeningen, waaronder depressie, obsessief-compulsieve stoornis (OCD), migraine, clusterhoofdpijn en fibromyalgie. Bij dagelijks gebruik helpt het ook velen beter te functioneren - in de breedste zin van het woord.

Ook proberen of het positieve effecten heeft op jou? We hebben kant-en-klare microdosing truffels voor je in onze webshop.