Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WAT ZIJN HAPPY CAPS?

WAT ZIJN HAPPY CAPS?

Ben je op zoek naar een krachtige en natuurlijke kruid waarmee je een euforische of trippend effect kunt bereiken? Dan zijn Happy Caps perfect voor jou! Of je nu graag een avondje wilt stappen of een oppepper nodig hebt na een ellendige dag, met deze caps kun jij je stemming verbeteren! In dit artikel vertellen we je alles over de magische caps.

Wat zijn Happy Caps?

Happy Caps zijn een reeks krachtige en natuurlijke kruidenformules, waar je zoals de naam al suggereert, erg blij van wordt. Elke reeks bestaat uit verschillende soorten kruidenextracten, mineralen en vitamines. Deze zorgen voor een veranderde bewustzijn en/of fysieke veranderingen. Er bestaan verschillende soorten met ieder weer zijn eigen effecten waar we later in dit artikel meer over vertellen. Je kunt als het ware in elke gewenste vibe komen met deze caps. Zo kun je ze gebruiken om bijvoorbeeld je energieniveau een boost te geven of je juist helpen focussen. Elke cap is in elk geval zeer nauwkeurig samengesteld met de juiste ingrediënten van planten, kruiden en andere biologische bronnen om het gewenste effect te bereiken.

Wat zijn de effecten?

De Happy Caps kunnen zorgen voor een breed spectrum aan effecten. Zo kunnen ze oppeppend werken, euforisch, trippend of stemming verhogend. Over het algemeen zijn de effecten mild en van korte duur - ze houden ongeveer 2 uur aan. De caps zijn absoluut niet schadelijk voor je gezondheid en je kunt ze zonder gevaar gebruiken. Mits je je uiteraard houdt aan de aanbevolen hoeveelheid.

Verder is het belangrijk om de caps alleen te gebruiken als je in een gezonde, lichamelijke en mentale conditie verkeerd. Met deze capsules verander jij je bewustzijn en dat is niet zomaar wat. Als je even niet lekker in je vel zit kan dit juist averechts werken.
Soorten Happy Caps

Er zijn verschillende soorten Happy Caps verkrijgbaar. In onze smartshop bieden we een aantal varianten aan met elk hun eigen effecten. We zetten ze allemaal voor je op een rij:

Voor een energieboost

Deze reeks bestaat uit energieleverende capsules die krachtige ingrediënten bevatten om het gewenste resultaat te bereiken. Onder andere guarana en bèta-alanine houden je stevig op de been. Perfect voor als je tijdens een stapavond even flink los wilt gaan of wanneer je last hebt van een middagdipje.

 • Energy-E: voor twee uur non-stop veel energie.
 • Dance-E: een perfecte energizer voor een avondje stappen.
 • Euphor-E: bestaande uit een gouden formule voor gelukzalige effecten.
 • Party-E: een sociale en uitbundige party cap, geschikt voor alle nachtelijke vermakelijkheden.
 • Sex-E: voor een intens avondje genieten van elkaar.

Voor een goede focus

We hebben allemaal wel van die dagen dat we ons niet zo goed kunnen concentreren, maar dat het eigenlijk wel nodig is. Of je nu een deadline op het werk moet halen, moet leren voor een tentamen of dat je net toe bent aan een moeilijk level in je favoriete game, deze capsules helpen je om te focussen.

 • Brain-E: voor pure concentratie en een goede focus.

Om te relaxen

Even lekker chillen of ontspannen te werk gaan. Vaak moeilijker dan gedacht. Deze reeks capsules bevatten zeer hoge gehaltes van GABA (gamma-aminoboterzuur) en Mitragyna speciosa (kratom) extract, die ervoor zorgen dat je binnen een mum van tijd ontspannen bent.

 • Relax-E: een unieke ontspanningsformule voor een relaxed en licht euforisch en ontspannend gevoel.
 • Heavenly-E: perfect voor het onthaasten en ontspannen na een drukke werkdag.

Voor de trippers

Een psychedelische lijn om je legaal te laten trippen. Deze capsules bevatten ingrediënten die zorgen voor psychedelische effecten. Daarnaast geven ze een soort van tintelend gevoel en een extra cafeïne stoot.

 • Trip-E: voor een ontdekkingsreis vol met nieuwe inzichten, heldere kleuren en sterke visuals.
 • Space-E: voor een trip met lichte hallucinaties, heldere kleuren en prachtige visuals.

Om te herstellen

Houd je wel van een feestje en heb je - net zoals velen - een hekel aan een kater? Deze reeks capsules is speciaal ontwikkeld om de symptomen van een kater te laten verdwijnen! Deze unieke formule zorgt er binnen no-time voor dat je je weer fit voelt door veel belangrijke lichamelijke stoffen aan te vullen.

 • Recover-E: de perfecte anti-kater capsules.

Hoe gebruik je Happy Caps?

Een Happy Cap verpakking bevat 4 capsules en dit is genoeg voor minstens twee doseringen. Afhankelijk van je lichaamsgewicht neem je één of twee capsules in. Bij voorkeur op een lege maag, want dat bevordert de werking. Het duurt ongeveer zo’n 45 minuten voordat je het gewenste effect merkt. Denk erom dat je binnen 24 uur niet meer neemt dan de maximale dosering van 2 capsules. Enjoy!