Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

TRIPPEN OP TRUFFELS OP EEN LEGE MAAG

TRIPPEN OP TRUFFELS OP EEN LEGE MAAG

Trippen op een lege maag klinkt misschien een beetje gek. Je zou juist denken dat je dit het beste kunt doen met een goede bodem in je maag - net zoals bij het nuttigen van alcohol. Maar bij het gebruik van magische truffels moet je juist niet van tevoren eten. Waarom het beter is om op een lege maag truffels te gebruiken? Dat leggen we je graag uit!

Waarom trippen op een lege maag met truffels?

Wil jij graag een geweldige trip beleven met magische truffels? Houd er dan rekening mee dat je voor gebruik niet gaat eten! Wij houden het liefst minimaal 3 uur aan tussen de laatste maaltijd en de consumptie van magische truffels. Het allerbeste is zelfs om die dag bijna niets te eten of iets wat licht verteerbaar is. Een goede bodem leggen is dus absoluut niet nodig bij het gebruik van psychedelische truffels o paddo's, in tegenstelling tot wat we gewend zijn bij alcohol. Je kunt bij truffels dan juist heel erg misselijk worden. Dat wil je natuurlijk niet! Daarnaast is het ook nog eens zo dat het stofje psilocybine sneller in het lichaam kan worden opgenomen en je sneller de magische effecten merkt.

Waarom niet eten met truffels?

Als je net uitgebreid hebt zitten lunchen en je neemt psychedelische truffels in, dan kan het langer duren voordat je de effecten voelt. Sommigen hebben de neiging om daarom meer truffels in te nemen, maar dit kan totaal verkeerd uitpakken. Je neemt dan al snel een te grote dosis in waardoor de effecten uiteindelijk extra heftig uitpakken. Laat het eten daarom eerst zakken voordat je begint aan je trip en de juiste dosis tot je neemt.Kan ik wel eten als ik truffels op heb?

Een veelgestelde vraag onder de beginnende gebruikers: kan ik eten tijdens de trip? Want stel nou dat ik tijdens de trip ontzettende trek krijg? Het korte antwoord hierop is ja, dat kan. Maar het ligt eigenlijk wel wat genuanceerder dan dat. Ten eerste blijkt uit ervaring van gebruikers dat ze veelal geen ‘vreetbuien’ krijgen of enorme trek. Ze hebben hooguit zin in wat lekkers of een kleine maaltijd, maar vaak ook pas als ze weer geland zijn. En dat is perfect: want ook tijdens je trip op truffels kan een grote maaltijd zorgen voor een misselijk gevoel. Sommige ervaren ook dat het de trip juist remt, terwijl anderen hier geen last van hebben.

Verder is het wel belangrijk om je suikerspiegel op peil te houden. Vaak raakt deze uit balans omdat je een paar uur niks heb gegeten. De trip zelf verandert niks aan je suikerspiegel. Als je wel vaker langere tijden niks eet, zul je er niet zoveel last van hebben. Het is in ieder geval wel handig om altijd wat suikers bij de hand te hebben voor het geval dat. Fruit of een beetje snoep is ideaal om je suikerspiegel weer omhoog te brengen.

Waarom geen alcohol met truffels?

Tijdens je trip met truffels is het niet verstandig om alcohol te gebruiken. Eigenlijk alle vormen van andere drugs, alcohol of kruiden niet. Dit zorgt er namelijk voor dat het de effecten van de magische truffels vergroot en je als het ware een piek van effecten zult opmerken. Als je al een redelijke hoeveelheid hebt gebruikt is de kans groot dat de effecten té intens worden en de trip negatief voor jou uitpakt. Ook staat alcohol bekend als een depressivum - een middel die je mentale toestand negatief kan beïnvloeden.

Ook mogen magic mushrooms nooit gemengd worden met medicijnen op recept zoals MAO-remmers, opioïden, antidepressiva of andere bewustzijnsveranderende middelen. Deze combinaties kunnen zeer gevaarlijke gevolgen hebben.Hoe word ik weer nuchter na een trip?

Voel jij je toch niet op je gemak tijdens een trip of wil je na een lange trip weer nuchter worden? Dan is het het beste om de trip niet tegen te werken, maar je kunt wel een aantal dingen doen om weer sneller nuchter te worden. Wanneer jij je niet op je gemak voelt tijdens een trip is het belangrijk dat je een veilige en rustige omgeving opzoekt. Eet even wat fruit, ga lekker liggen en luister naar je favoriete muziek. Probeer dingen toe doen die je anders ook doet om weer wat rustiger te worden.

Je kunt ook een stukje gaan wandelen of hardlopen om te ontnuchteren van een trip. Je stofwisseling gaat hierdoor sneller werken en daardoor is je lichaam in staat om de drugs sneller om te zetten en af te voeren. Ook kun je het ontnuchteren bespoedigen door omega 3 vetzuren, magnesium, appels of boerenkool tot je te nemen.

Een andere optie is de Trip Stopper. Deze pillen versterken het afbraakproces en helpen een bad trip geleidelijk te stoppen. Een aanrader om in huis te halen wanneer je besluit te gaan trippen met truffels of paddo’s!