Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

DMT, MIND BLOWING?

DMT, MIND BLOWING?

We kennen allemaal de trip die magische truffels of paddo's kunnen geven. Soms kunnen deze lange uren van het ervaren van een reis je nieuwe inzichten geven en je kijk op het leven veranderen. 5-MeO-DMT doet dit in ongeveer 20 minuten. Een recent Europees onderzoek wees uit dat slechts eenmalig gebruik van de stof 5-MeO-DMT kan leiden tot een blijvende verbetering van de tevredenheid met het leven. Het zou zelfs verlichting kunnen brengen bij angst, depressie en posttraumatische stressstoornis (PTSS).



Kan 5-MeO-DMT je hele leven veranderen in 20 minuten

Mike Tyson, de voormalige en jongste zwaargewicht bokskampioen ooit, zei dat het zijn leven voor altijd veranderde. Hij was zo onder de indruk dat hij het beschreef als sterven en opnieuw geboren worden. Na een moeilijke periode in zijn leven heeft hij het roer nu helemaal omgedraaid en komt hij niet meer in de problemen. We zien hem nooit meer negatief in het nieuws worden

Hoe werkt 5-MeO-DMT?

Yopo bevat ook 5-MeO-DMT, maar in dit geval hebben we het over een zeer bekende pad. Een enkele verdampte dosis van 50 mg 5-MeO-DMT, afkomstig van gedroogd gif dat wordt uitgescheiden door de Bufo alvarius-pad, veroorzaakt vaak hallucinogene, grenzeloze ervaringen binnen een seconde na inhalatie. Deze hallucinogene ervaring kan 7 tot 90 minuten duren, maar duurt gemiddeld 20 minuten. Net als Mike Tyson rapporteren mensen die het gebruiken mystieke ervaringen. Velen beweren God te zien en hebben daardoor vaak een beter begrip van hun plaats en functie in de kosmos. Kort na gebruik van 5-MeO-DMT zijn gebruikers weer op eigen benen en volledig nuchter.

De effecten van 5-MeO-DMT

Vergelijkbaar met Mike Tyson, gebruikers van 5-MeO-DMT praat over een poëtische openbaring van de onderliggende schoonheid van het leven: een gevoel van heiligheid, van eenheid met de omringende wereld, een diepe positiviteit en begrip van diepe waarheden over realiteit en gelijkmoedigheid. Stanislav Grof is een bekende Tsjechische psychiater met meer dan 60 jaar ervaring in onderzoek naar niet-gewone bewustzijnstoestanden. Hij beschrijft de sensatie die 5-MeO-DMT geeft als volgt: "Het ervaren van 5-MeO-DMT is dit geweldige gevoel van oceanische gelukzaligheid. Door deze diepe verbinding met het universum en alle levende wezens te ervaren, krijg je het gevoel dat we ongelooflijk geluk dat ik op deze prachtige planeet ben geboren."

Academisch onderzoek

Roland Griffiths van de Johns Hopkins University heeft ook academisch onderzoek gedaan naar psychedelische aandoeningen. Dit heeft geleid tot groot succes bij het gebruik van psilocybine therapiesessies om terminale patiënten met grote angsten te helpen voor het einde van hun leven. 



Lost 5-MeO-DMT al uw problemen op?

Zoals altijd is 5-MeO-DMT geen wondermiddel. Je moet ook iets doen om je leven echt te verrijken of te veranderen. De ervaring die 5-MeO-DMT geeft of de gedachten die je hebt over de veranderingen na het gebruik van dit middel moet je nog omzetten in daden. U moet de inzichten die bijvoorbeeld Yopo geeft in uw dagelijks leven implementeren. Alleen dan profiteer je echt volledig van de 5-MeO-DMT ervaring.

Psychedelica worden steeds populairder

Hoe dan ook, alles wijst erop dat het gebruik van psychedelica aan populariteit wint en steeds meer terrein wint als hulpmiddel voor geestelijke gezondheid. Niet voor niets zweert een groot deel van Silicon Valley bij microdosering en meerdere Nobelprijswinnaars geloven in de positieve kracht van LSD. En ook steeds meer prominente figuren praten openlijk over het gebruik van 5-MeO-DMT en de positieve effecten, zoals zowel Mike Tyson als Tony Robbins.