Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

HOE 5-MEO-DMT MIKE TYSON GENAS VAN ZIJN VERSLAVINGEN

HOE 5-MEO-DMT MIKE TYSON GENAS VAN ZIJN VERSLAVINGEN

Toen voormalig zwaargewicht bokskampioen Mike Tyson voor het eerst 5-MeO-DMT probeerde, zei hij dat het hem van de grond sloeg en zijn leven ingrijpend veranderde. 'Ik kwam 5-MeO-DMT tegen. Ik rookte het en ik ben nooit meer hetzelfde geweest, "zei Mike Tyson. “Ik kijk anders naar het leven, ik kijk anders naar mensen. Het is bijna als sterven en herboren worden. Het is ondenkbaar. Ik probeerde het aan sommige mensen uit te leggen zoals aan mijn vrouw, maar ik heb geen woorden om het uit te leggen. Het is bijna alsof je sterft, je bent onderdanig, je bent bescheiden, je bent kwetsbaar, maar je bent nog steeds onoverwinnelijk."5-MeO-DMT afgeleid van een paddengif. Dezelfde stof is aanwezig in de Anadenanthera peregrina-zaden, ook bekend als Yopo-zaden.

De gynaecoloog die 5-MeO-DMT aan Mike Tyson gaf

Mike Tyson probeerde 5-MeO-DMT naar verluidt, toen gynaecoloog Gerardo Sandoval, het hem aanbood. Nadat Dr. Sandoval tegen Mike Tyson had gezegd dat een 5-MeO-DMT reis "aanvoelde als een vrije basis waarbij je in het hart van God sprong en terugkwam. In slechts 20 minuten," rookten ze de stof samen. De heavy-weight kampioen boksen was enthousiast om het te proberen, omdat hij al zoveel verschillende middelen heeft geprobeerd. Denk aan acid, cocaïne en andere 'zware drugs'. Maar de 5-MeO-DMT reis was totaal anders dan wat Mike Tyson gewend was.

acid, lsd

De 5-MeO-DMT trip van Mike Tyson

"Ik werd gewoon gek", zei Mike Tyson. "Ik wil dit niet meer doen. Ik wil dat het stopt. Te laat. Kon niet stoppen. Ik dacht, ik ben de sjaak. O, shit. Ik ben fucked. Wat probeerde ik om te bewijzen? Ik ben dood. Ik ben dood. Het is voorbij. Mijn hele leven is voorbij. Boem. Mijn leven is weg. Ik heb 5-MeO-DMT genomen en het heeft me gedood. Ik kan dit echt niet overleven."

Hoe 5-MeO-DMT het leven van Mike Tyson veranderde

Maar dat pakte allemaal anders uit. Het veranderde het leven van Mike Tyson voorgoed, en dan wel op een positieve manier. Mike Tyson besluit te stoppen met drinken en cocaïne gebruiken. Hij veranderd zijn leven ten goede en rekent af met zijn verslavingen. Dat geldt ook voor zijn sexverslaving die altijd hand in hand ging met zijn alcohol en cocaïne verslaving. Nu gaat Mike Tyson zo goed als altijd nuchter door het leven.

Met uitzondering van het gebruik van cannabis.‘Het doodde mijn ego, mijn leven veranderde volledig’, aldus Mike Tyson. Het voelt alsof de 5-MeO-DMT trip eeuwig duurt, maar het duurde slechts 15 minuten bij Mike Tyson. “Zodra ik me realiseerde dat ik niets was, deden al mijn mooie materiële dingen er niet toe. Als je denkt alles te weten en je dan realiseert dat je niets weet, dan is het een groot ontwaken.

Je kunt het groei of goddelijke interventie noemen”. Het spirituele ontwaken voor Tyson was hard nodig. "Ik zal niet zeggen dat het God is, maar het was de dood van mijn ego, ik voelde me zo naakt en bang omdat alles wat ik ooit had mijn ego was en dat maakte me een zeer speciale en beroemde persoon."

boxing

Het leven van de kampioen heavy-weight boksen na een trip met 5-MeO-DMT

Nu beweert de 52-jarige Mike Tyson, die een behoorlijk heftig leven heeft gehad dat de krachtige stof zijn leven voorgoed heeft veranderd. Hoewel Mike Tyson groot succes en fortuin bereikte, had hij een uiterst moeilijke jeugd. Vanaf zijn 10e jaar gebruikte hij al verdovende middelen. Mede door zijn successen in het boksen groeide zijn ego tot enorme hoogte en uiteindelijk schandalig gedrag. Dit leidde uiteindelijk tot een periode van 3 jaar in de gevangenis.

Maar de tijden zijn veranderd voor Tyson. In het laatste decennium is de man die ooit 'de slechtste man ter wereld' werd genoemd, eerder een zachte en vredige man geworden, die duiven opvoedt, een vegetariër is en zich recentelijk heeft gewaagd aan marihuana. Een van Mike Tyson’s vrienden, voormalig NFL-speler Eben Britton, merkte dat Mike Tyson zich ook anders voelde na zijn 5-MeO-DMT reizen, en geloofd dat de 5-MeO-DMT ervaringen van de bokser een meer open persoon maakten.