Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

HET KWEKEN VAN PSILOCYBINE PADDO'S - DEEL 1

HET KWEKEN VAN PSILOCYBINE PADDO

Ik ben Mike en dit is mijn tweede paddo verslag over het kweken voor 24High. Dit kweekverslag gaat deze keer echter over Cannabis, maar over Paddo’s, ook wel (Magic) Mushrooms genoemd. Na mijn eerdere blog over het kweken van Cannabis, zal deze blog gaan over het growen of kweken van Paddo’s. Maar goed, laten we het over de Paddo’s hebben nu. Wat zijn Paddo’s eigenlijk? Letterlijk vertaald, zijn het gewoon paddenstoelen. Echter, als men praat over ‘’Paddo’s’’, dan zijn het vaak degene die je een goede trip geven. Paddo`s zijn bewustzijn veranderende en hallucinerende middelen. De verkoop van een vers geoogste paddo is jammer genoeg niet langer toegestaan in Nederland. Verse Truffels, familie van de Paddo(soort), mogen wel verkocht worden. Paddo’s zelf thuis kweken mag nog wel! Daarom kan je nog steeds genieten van een heerlijke Paddo Trip. Paddo's kweken is best eenvoudig, en ik ga je in deze blog uitleggen hoe het moet. De makkelijkste manier om ze te kweken, is om te starten met een All-in-One Paddo Growkit/Kweekset.

Hoe groeien paddo's en wat zijn sporen? 

Er zijn ontelbare Psychedelische Paddo soorten, ze groeien immers in het wild in de natuur en hebben zich in miljoenen jaren verder ontwikkeld en verspreid. Waar cannabis en de meeste planten dit met zaden doet, doen paddo’s dit met ‘sporen’. Ervaren Paddo kwekers werken ook met deze sporen om zo nieuwe growkit te ontwikkelen. Sporen zijn eencellige lichamen waarmee de Paddo zichzelf reproduceert. Deze sporen vallen uit de hoed van de Paddo, om de Paddo heen waardoor een nieuwe generatie Paddo’s ontstaat. Deze sporen vormen zich om tot mycelium en daaruit groeien nieuwe Paddo’s.

Hoeveel psychedelische paddo soorten bestaan er in de wereld?

Er zijn ongeveer 144 verschillende soorten Paddo’s die psilocybine en/of psilocine bevatten. Beide stoffen zijn psychoactief en kunnen hallucinaties, euforie en andere trip-effecten veroorzaken. Magic Mushrooms (Paddo’s) worden al (tien)duizenden jaren gebruikt door de mensheid, onder andere in religieuze ceremonies. In veel landen zijn ze jammer genoeg, net als het andere natuurproduct cannabis, illegaal. In de natuur vind je veel verschillende varianten Paddo’s. In Mexico vind je 53 soorten psychedelische paddenstoelen en in de rest van Latijns-Amerika en de Cariben vind je nog eens 50 verschillende soorten. In Noord-Amerika 22, in Europa 16, en Oceanië 19, Azië 15 en 4 in Afrika. Een betrouwbare psilocybe paddo growkit bestel je rechtstreeks bij 24High en je bestelling wordt zo snel en discreet mogelijk aan je deur bezorgd! 

Welke verschillende paddo soorten zijn er om te kweken?

Heb je nog nooit Paddo’s gekweekt, maar je ben benieuwd wat het effect van een magische paddo met je kan doen? Kies dan voor de All-in-One Paddo Growkit! Een Paddo is met de All-In-One Growkit makkelijk en eenvoudig om mee kweken! Een echte kweekset voor de beginnende paddo gebruiker en kweker. Bij 24High hebben we een groot assortiment aan verschillende soorten paddo's van de beste kwaliteit en die elk hun unieke psychedelische effecten hebben:

De paddo soorten All-In-One McSmart:

 • McKennaii Paddo
 • Ecuadorian Paddo
 • B+ Paddo
 • Mexican Paddo
 • Mazatapec Paddo
 • Cambodian Paddo
 • Golden Teacher Paddo
 • Thai Paddo
 • Colombian PaddoWil je makkelijk paddo's kweken? Ga voor de All-in-One Growkit?

Een All-in-One Growkit bevatten alles wat je nodig hebt om op een zeer eenvoudige manier zelf Paddo's te kweken. Mijn eerste Paddo Kweek doe ikzelf namelijk ook met een all-in-One Paddo Growkit van 24High. De rest van deze blog gaat over mijn kweekervaring met deze Growkit. Hier vind je ook heel veel informatie over het kweken van paddenstoelen met een All-In-One Growkit: Growkit kweken. Zelf heb ik besloten om voor mijn eerste Paddo kweek (en trip ervaring) met de Golden Teacher Paddo’s te beginnen. Deze Paddo soort wordt immers omschreven als: ‘’de perfecte Paddo om mee te beginnen wanneer de wereld van Paddo’s volledig nieuw voor je is. Deze Paddo is eenvoudig te kweken. Er kan eigenlijk niets misgaan. Daarbij zijn ze uitstekend voor een eerste trip. Een mooie dimensionale trip staat je te wachten’’. De Golden Teacher Paddo heeft goudkleurige hoedjes en ontleent daar dan ook zijn naam aan. De Latijnse naam voor de Golden Teacher is Psilocyne Aurumescens. Deze Paddo zorgt voor een dimensionale trip die je echt in hogere sferen brengt. Het opent de deur naar een spirituele reis die je veel wijsheid en plezier zal verschaffen. Werkelijk een mooie Paddo voor zowel beginnende gebruikers als voor beginnende Paddo Kwekers: Golden Teacher.

Wat wordt er bij een Growkit meegeleverd?

 • Psilocyne Aurumescens 250, 1200 of 2100 cc
 • Growkit (substraat met mycelium)
 • Kweekinstructies
 • Growbag & Paperclip

Verder heb je voor het kweken amper nog wat nodig, namelijk een paar steriele handschoenen voor wanneer je met de paddo’s in aanraking komt en een mondkapje om je adem af te schermen van de paddo’s. De meeste paddenstoelen zijn namelijk erg gevoelig voor bacteriën en schimmels. Daarom ook deze tip of, beter gezegd, een absolute MUST: was je handen (en onderarmen) goed en hou altijd je mondkapje op en je handschoenen aan als je met de psilocybe paddenstoelen bezig bent. Verder heb je alleen nog een plantenspuit en scalpel (of een scherp en steriel) mes nodig. Als het koud is in je omgeving, zou je een verwarmingsmat kunnen gebruiken. Koop al deze benodigdheden in één handig pakket, ook hier bij 24High: Magic Mushroom StarterskitHoe kweek je paddo's met een All-in-One Growkit van McSmart?

Na alles bij 24High besteld te hebben, werd het snel bezorgd. Na ontvangst heb ik de Paddo Growkit in de koelkast gehouden (op deze manier kun je de paddo kit even bewaren of even laten afkoelen). De Paddo set bevat alles wat nodig is om te beginnen met mijn eerste kweek. De volgende dag ben ik dan ook meteen begonnen met kweken.

Instructies en uitleg kweken van paddo's met een growkit

Allereerst is het heel belangrijk dat je je handen (en onderarmen) goed wast voordat je de stappen onderneemt. Ook adviseer ik het schoonmaken van de kweekset zelf met een schone doek.

 • Ik heb de deksel er voorzichtig afgehaald en bewaard. Deze heb ik namelijk even later weer nodig. Lauw water in de growkit geschonken tot deze vol was en de deksel er weer op gedaan. Deze liet ik een 1/2 uur weken.

 • Hierna heb ik de kweekset geopend en al het teveel aan water er voorzichtig uit laten stromen.

 • Vervolgens heb ik de Grow Bag (de grote plastic zak) gevuld met 250ml lauw warm water en heb ik de growkit (met deksel eraf) voorzichtig in de Grow Bag gezet. Let er wel op dat het water in de Grow Bag niet over de rand van de kweekset/growkit gaat. Dit laagje water in de Grow Bag is voor een hoge luchtvochtigheid, hier houden paddenstoelen namelijk heel erg van.

 • Het is belangrijk dat je de Grow Bag dicht laat (door deze aan de bovenkant dicht te vouwen en te sluiten met de geleverde paperclips) tot je de eerste Paddo’s ziet groeien.

 • Vervolgens plaats je de Grow Bag met de kweekset erin op een plek die geen direct zonlicht krijgt, maar waar wel licht is. De ideale temperatuur voor deze ruimte is 22 tot 25 ºC. Na 2-3 weken groeien er Paddo’s uit de kweekset. Ik ben op donderdag 21 mei begonnen me kweken en op 1 juni zag ik al de eerste Paddo’s boven komen.

 • Wanneer de eerste Paddo’s boven komen, is het belangrijk om de binnenkant van de Grow Bag, met een plantenspuit (1 a 2 sprays per keer) altijd vochtig te houden. Let op: houd de paddo’s zelf wel droog spuit dus niet op de growkit! Het openen van de Grow Bag om met de plantenspuit te sprayen, doen we ook om zo de lucht opnieuw te verversen. Doe dit bovenstaande altijd met je handschoenen aan en je mondmasker op, net als ik dat doe. Paddo’s zijn, nogmaals, erg gevoelig voor bacteriën en schimmels!

 • Nieuwsgierige naar het verloop en de volgende stappen zoals de oogst? Klik hier voor het vervolg inclusief duidelijke foto's van de paddo wanneer deze klaar is om te oogsten!