Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

MIJN TRIP MET DE GEOOGSTE GOLDEN TEACHER PADDO'S

MIJN TRIP MET DE GEOOGSTE GOLDEN TEACHER PADDO

Na het ‘growen’, oogsten en laten drogen van mijn eerste zelf gekweekte Golden Teacher Paddo´s was het moment dan eindelijk aangebroken om ze zelf te gaan testen. Aangezien dit mijn eerst ervaring met Psychedelica zou worden, wilde ik graag alles van tevoren goed gepland hebben. Dit raad ik sowieso iedereen aan die Paddo’s gaat gebruiken. Als eerste raad ik het regelen van een “Trip Sitter’’ aan. Een Trip Sitter is een nuchtere persoon die op alle paddogebruikers kan letten tijdens de trip. Vervolgens adviseer ik het alvast klaar leggen en op voorhand hebben van een Trip Stopper. Deze zorgt voor een gevoel van zekerheid en veiligheid mocht de trip te intens worden: Een Trip Stopper zorgt ervoor dat de intensiteit van de trip afneemt. Een Trip Stopper is, net als de Magic Mushrooms, een natuurlijk middel bestaande uit valeriaan en dextrose die helpen de trip intensiteit te verminderen.

psychedelic

Setting voor de Trip met Magische Golden Teacher paddo's

De setting is enorm belangrijk wanneer je (voor het eerst) paddo´s gaat gebruiken. Vandaar dat ik de plek koos waar ik me het meest op me gemak voel: lekker bij mij thuis midden in het bos. Daarnaast is of zijn uiteraard de persoon of personen waarmee je de trip kiest te maken van enorm belang. Zorg dat dit iemand of meerdere personen zijn waarmee je een goede vriendschap of band hebt. Het is belangrijk dat je elkaar kent en vertrouwt en zeker ook de gekozen Trip Sitter. Verder is het erg belangrijk om geen tijdsdruk te hebben, dus neem alle tijd voor je trip.  Haast, stress of nare gevoelens zouden de trip met paddo´s op een negatieve manier kunnen beïnvloeden.

Trip Report zelf geoogste Golden Teacher Paddo's

Enfin, ik had dus een goede vriend van mij gevraagd om samen op zaterdagmiddag de Golden Teacher Paddo’s te nuttigen. Dat leek hem een goed idee! Om 2 uur s’middags zijn we lekker gaan chillen, eerst met een blowtje erbij en wat gepraat o.a. over mijn Paddo Kweek en de geplande Paddo Trip. Onze Trip Sitters konden jammer genoeg toch niet op tijd komen. Aangezien die goede vriend van mij al enige ervaring had met psychedelica, hebben we toch besloten onze trip er niet door te laten verpesten en alsnog de paddo's te gaan nuttigen. Er zijn meerdere methodes om ze in te nemen. Je kunt ze simpelweg kauwen, een soep of thee van maken en nog veel meer. Wij besloten ze, na het afwegen van 1,5 gram porties, gewoon zo los proberen op te eten.
Een lichte trip droge paddo is ongeveer 1 gram Golden Teacher Paddo´s, 2 gram is een gemiddelde trip en 3 tot 5 gram is voor een hevige trip. 

geometrische patronen
We begonnen de Paddo´s zo rond een uurtje of 3 s ’middags te eten. We vonden ze allebei prima te eten. Ondanks dat sommige mensen zeggen dat ze smerig zijn, konden we ze prima binnen houden, er prima op kauwen en doorslikken. Genoeg drinken of wat vocht erbij maakt het slikken na het kauwen makkelijker. Zo rond 4 uur, een uur later, zaten we buiten op de tuinstoelen met het zonnetje boven ons en met een lekker jointje in de hand. In één keer voelde we allebei een erg blij en euforisch gevoel. Alsof we enorm high en lacherig waren, een beetje vergelijkbaar met de eerste keer of keren dat je wiet hebt gerookt. Na een tijdje besloten we nog iets meer te nemen, omdat we de Trip tot dusver toch nog wel een beetje te licht vonden. We besloten om nog ongeveer 1 gram Golden Teacher extra te nuttigen. Inmiddels zaten we dus in totaal op zo´n 2,5 gram. Toen we na het eten van de Paddo’s weer naar buiten gingen, merkten we dat alle geluiden heel erg scherp werden. De trip was begonnen. We konden werkelijk alles horen en ook exact waar al die geluiden vandaan kwamen. Bijvoorbeeld, van de (snel)weg bij me in de buurt, de vogels in de lucht en de wind die door de bomen waaide. Normaal hoor je één grote mengelmoes van omgevingsgeluiden, maar nu hoorden we werkelijk elk geluid heel helder en afzonderlijk van alle andere geluiden. Een trip op paddo´s is écht een hele aparte en unieke ervaring! Ook kleuren begonnen op dit moment nog mooier en helderder/feller te worden. Uiteraard hadden we er ook een lekker muziekje bij opstaan: een mengelmoes van psychedelische muziek en een paar van onze favoriete nummers. De muziek had nog nooit zo mooi en intens geklonken en alle klanken waren bijzonder en scherp.

Zo rond 5 uur en dus lekker een poos buiten getript te hebben, besloten we wat te gaan eten. We aten wat verse kipsalade met  dressing. Dit smaakt als nooit tevoren en werkelijk heerlijk! Al onze zintuigen stonden echt op scherp op dit moment. We dachten echter dat we nog wel lekkerder en harder konden ‘trippen’, dus besloten we allebei nog één extra gram Paddo’s te nemen. “Oh, Golden Teacher! Leid ons de weg!’’, dachten we toen. Erna zaten we dus na het eten van zowel de salade, als de extra portie Paddo’s, weer even lekker in het zonnetje buiten. Lekker aan het trippen op de wolken in de lucht, al die mooie hoge bomen, de vogels in het bos en alle mooie en felle kleuren en intense geluiden uit de omgeving. En toen ineens, uit het niets, haalde ik het in mijn hoofd dat ik moest én zou gaan liggen, en wel meteen! Ik stond snel op, veel te snel zou achteraf blijken. Ik wilde namelijk van mijn tuin naar de woonkamer toe lopen om daar op de bank te gaan liggen. Ik kwam echter niet verder dan de hal... Ineens wist ik niet wat me overkwam en liet ik me gaan.

paddo growkit


Daar lag ik dan in me trip, in één keer op de grond. Ik besloot dus onmiddellijk om op de grond in de hal te gaan liggen. Al liggend op de grond bevond ik me in een soort van trance, in een enorme trip, waarin ik mijn beide ogen gesloten had, maar wel werkelijk alles kon horen, voelen en meemaakte. Tegelijkertijd zag ik allerlei geometrische figuren, vormen en symbolen in allerlei kleuren. Dit was écht een vage gewaarwording, maar o zo ongelooflijk vet! Na enkele minuten opende ik mijn ogen en besefte me, maar voor de helft wat er allemaal daadwerkelijk gebeurd was en vervolgde mijn weg naar de bank in de woonkamer. Op dit soort momenten was het zeker handig geweest als er dus wél een (nuchtere) Trip Sitter bij was geweest!

Dit is dus een wijze les voor de volgende keer en voor jullie als lezers. Al met al was het een erg leuke, spannende en intense trip op paddo's! Na nog een paar uurtjes chillen en trippen op de bank en het luisteren naar muziek, werd het gevoel geleidelijk aan wat minder intens. Het begon weer aan te voelen zoals aan het begin van de trip. Een gevoel dat zich het beste laat omschrijven als een soort stoned en euforisch gevoel. Op dat moment kwamen er ook twee andere vrienden van ons op bezoek om gezellig wat te chillen en blowen met ons, terwijl wij al onze ervaringen met de Paddo Trip met hun deelden en nu dus ook, middels mijn blog, met jullie gedeeld heb. Ik heb een heerlijke trip gehad en ervan genoten. Hopelijk hebben jullie ook van mijn Trip Report genoten en wil je nou zelf ook je eigen trip beleven? Kijk dan maar gauw hier: Growkits Paddo's