Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

BETER PRESTEREN OP JE WERK MET MICRODOSING

BETER PRESTEREN OP JE WERK MET MICRODOSING

Creatiever zijn, je beter kunnen concentreren, out-of-the-box denken, kortom beter presteren op je werk is mogelijk met microdosing. Het nemen van minuscule hoeveelheden psychedelica geeft je brein een boost. Je zult dan geen enorme verschillen opmerken met hoe je normaal functioneert, het zijn juist subtiele veranderingen op het gebied van cognitie en creativiteit. Daar kun je veel aan hebben op je werk.

Er wordt veel van je verwacht

Op je werk wil je graag op je best zijn: scherp, sociaal, creatief en geconcentreerd. Je hebt al je mentale krachten nodig. We staan er meestal niet eens bij stil hoe hard onze hersenen moeten werken om alles te doen wat we willen doen. Je cognitieve mogelijkheden omvatten veel verschillende functies en vaardigheden, zoals:

microdoseren paddo

  • Taal (spreken en lezen)
  • Concentratie
  • Geheugen
  • Logisch denken
  • Probleemoplossend vermogen
  • Het opnemen en verwerken van informatie
  • Planmatig denken

Er wordt van je verwacht dat je elke dag weer goed presteert. Maar hoe graag je dat ook wilt, het lukt niet altijd. Er zijn periodes dat je wat minder energie hebt, soms zit je niet lekker in je vel of heb je veel op je bordje. Als een bepaalde situatie veel energie opslorpt, lukt het vaak niet om optimaal te presteren op je werk.

Problemen thuis leiden je af, het kost je moeite om je te concentreren. Een e-mail sturen kost je opeens een half uur in plaats van 5 minuten. Een gesprek met een collega verloopt helemaal niet zoals je wilt. Soms heb je een steuntje in de rug nodig. Microdosing zou dat steuntje kunnen zijn.

De voordelen van microdosing op je werk

microdosing op het werk

Psychedelische middelen hebben een geestverruimend effect. Maar dat is niet alles. De invloed van deze middelen gaat verder dan alleen het feit dat ze een trip veroorzaken. Het is niet voor niets dat men bij clusterhoofdpijn, migraine of epilepsie kijkt of magic mushrooms of LSD daarbij kunnen helpen. Maar ook voor alledaags gebruik kunnen psychedelica voordelen hebben. Alleen neem je dan een microdosis.

Een microdosering betekent dat je slechts een kleine hoeveelheid neemt van een psychedelisch middel (dus paddo’s, magische truffels, cactus of LSD). Je neemt slechts een tiende van een normale dosering. Daardoor merk je wel de voordelen, maar niet de nadelen (zoals visuele verstoringen) van het middel. Microdosing kan een positieve invloed hebben op je presteren, zowel mentaal als sociaal.

Onderzoek naar het effect van microdosing

Er is onderzoek gedaan naar het effect van microdosing op de hersenen. Een groep mensen die al microdoseringen namen, werden via Reddit ondervraagd over hun ervaringen. Ze waren positief over de effecten en uit het onderzoek bleek dat ze door microdosing beter presteerden. De invloed werkte door op veel gebieden: sociaal gedrag, creativiteit, focus en welzijn. De veranderingen waren niet altijd heel groot, maar het merendeel van de gebruikers meldde dat ze zich beter konden concentreren, creatiever en productiever waren en zich meer verbonden voelden met anderen.

Ook in Nederland is er onderzoek gedaan naar de voordelen van microdosing, specifiek naar de effecten op de cognitieve functies. Aan de universiteit van Leiden dook Luisa Prochazkova in dit onderwerp. Haar conclusie is dat microdosing mensen lijkt te helpen om originele oplossingen te bedenken en creatiever te zijn. Iemand die microdoseert kan gemakkelijker op spontane ideeën komen, maar ook juist beter systematisch en logisch nadenken.

mcrodosing trufels

Of je nu een kantoorbaan hebt, waarin je veel achter een beeldscherm zit of een manager bent, voor de klas staat of een eigen winkel hebt: microdosing kan je in elke baan ondersteunen. Het helpt je bij het logisch nadenken, creatieve oplossingen bedenken, met andere mensen omgaan. Het kan je helpen beter te plannen, organiseren, verbanden zien en out-of-the-box denken. Wie weet heb je nog grote dromen, wil je je eigen bedrijf opzetten, maar weet je niet hoe. Misschien heb je die ene creatieve inval nodig die microdosing je kan geven.

In elke beroep kan het microdoseren van psychedelica helpen. Iedereen kan wel een kleine boost gebruiken. Je kunt in principe elke geestverruimende stof gebruiken: microdosing kan met paddo’s, truffels, cactussen (San Pedro of Peyote) en zelfs met cannabis. Je kunt snel van start met onze handige microdosering verpakkingen, deze bevatten kant-en-klare afgewogen microdosissen van magic psilocybine truffels.