Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

DE ULTIEME MAGISCHE TRUFFEL GIDS

DE ULTIEME MAGISCHE TRUFFEL GIDS

Magic truffels zijn fantastisch voor een magische psychedelische trip. In de ultieme magic truffel gids lees je alles over het kopen, kiezen, gebruiken en kweken van magic truffels. Na het lezen van deze gids weet je hoe jij de beste trip kan krijgen en welke magic truffels je hiervoor moet kopen. De ultieme magic truffel gids bestaat uit diverse hoofdstukken die al jouw vragen over truffels beantwoorden.

Wat zijn magic truffels?

Magic truffels helpen je de wereld door andere ogen te zien. Ze geven je een trip, zelfs als je slechts een kleine hoeveelheid gebruikt. Anders dan de naam doet vermoeden zijn magic truffels eigenlijk helemaal geen truffels. Magische Truffels zijn bewustzijnsveranderende en hallucinerende middelen. Wat bekend staat als magic truffels (sclerotia) staan zijn in feite ondergronds groeiende mycelium verdikkingen van psilocybe paddenstoelen. Dit wordt officieel sclerotia genoemd maar magic truffels staan ook bekend als 'Philosopher's Stones'.

Waar kan ik magic truffels kopen?

Magic truffels kun je online bestellen bij de online smartshop 24High.nl. Maak een keuze uit de verschillende soorten magic truffels die er zijn en bepaal hoeveel gram je wilt bestellen. Deze worden vers en vacuüm verpakt verzonden zodat jij kan genieten van de ultieme trip.

Zodra je de magic truffels hebt ontvangen kun je ze meteen eten. Ze zijn klaar voor gebruik en je hoeft er niets aan voor te bereiden. Gemak dient de mens. Het is verstandig om met een weegschaal de juiste dosis te bepalen voor de ultieme trip. Doordat je magic sclerotia online kan bestellen kan je ongeacht de stad waar je je bevindt kopen. Dus of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of Groningen woont, je kan bij ons je magic truffels (sclerotia) kopen.Magic Truffels in het buitenland

Dat Magic Truffels populair zijn in Nederland is geen verassing. Maar wist je dat sclerotia ook in het buitenland en met name in Spanje, Duitsland, Frankrijk, België en Polen erg in trek zijn. De Magische Truffel is de nieuwe trend in het buitenland. De wonderbaarlijke magische natuurlijk effecten die de magische truffel met zich meebrengt is waarom de vraag vanuit het buitenlaand erg hoog is.

Verschil paddo’s en magic truffels

In 2008 werden paddo’s in Nederland verboden. Onder de wet en regelgeving vallen magic truffels echter niet. Gelukkig maar. Hierdoor is de magic truffel al jaren in opkomst in Nederland. De effecten van magic truffels zijn vergelijkbaar aan die van paddo’s. Daarom hebben veel smartshops de paddo’s uit de schappen moeten halen maar vervangen door magic truffels.

De trip die je krijgt van magic sclerotia is gelijk aan de trip van paddo’s. De reden hiervoor is dat ze beide dezelfde hoeveelheden psychoactieve stoffen bevatten. Zowel truffels als paddo’s bevatten namelijk psilocybine, psilocine en baeocystin/norbaeocystin. Het enige verschil tussen paddo’s en magic truffels zitten hem dus in het uiterlijk. Ze zien er wezenlijk anders uit en de een leeft boven de grond en de ander onder de grond.

Een bijkomend voordeel van magic truffels is dat ze consistent zijn in de hoeveelheid psychoactieve stoffen die ze bevatten. Bij paddo’s kan dit nog wel eens afwijkend zijn tussen de verschillende oogsten. Dat maakt dat truffels ook veel beter te doseren zijn. Zoals gezegd is de verkoop van paddo’s niet langer toegestaan in Nederland. Toch kan jij nog steeds genieten van paddo’s. Het is namelijk wel toegestaan om paddo sporen en paddo kweeksets te verkopen. Hiermee kan je zelf je paddo’s kweken. Moeilijk? Nee, dat is heel erg simpel en geeft veel meer voldoening. Lees er alles over in ons artikel over paddo kweeksets.

Zijn Magic Truffels legaal?

Ja, magic truffels zijn volledig legaal in Nederland. In 2008 werden paddo’s verboden in Nederland maar magic truffels zijn wel legaal. Dit omdat paddo’s en magic sclerotia niet hetzelfde zijn. Truffels behoren namelijk niet officieel tot de paddenstoelen en vallen daarom niet onder de opiumwet.

Magic sclerotia zijn namelijk een bijproduct van paddo’s. Ze bevatten namelijk geen aantoonbare schadelijke stoffen en zijn daarom volledig legaal. Psilocybine is namelijk ook niet verslavingsgevoelig. Dit omdat het effect niet kan optreden bij dagelijks gebruik.Het kweken van truffels is toegestaan in Nederland. Evenals in het bezit hebben en het gebruiken van truffels. Echter is het niet toegestaan om sclerotia te drogen.

Hoe werken magic truffels?

Truffels bevatten psychoactieve stoffen. Deze stoffen laten jouw brein op een andere manier werken. De werkelijkheid verandert en je ziet de wereld door andere ogen. Ruimte, tijd, omgeving, gevoelens en waarneming wordt anders beleefd. Dat betekent dat je kleuren en geluiden anders gaat interpreteren maar ook aanrakingen anders gaat ervaren.

Dit alles komt omdat sclerotia onder andere psilocine en psilocybine bevatten. Dit is dan ook de reden dat je een trip ervaart.De trip die je ervaart komt in golfbewegingen. Het ene moment is heftiger dan het andere moment.

Magic truffels soorten

Er zijn verschillende soorten magic sclerotia. De effecten van deze truffels zijn dan ook verschillend. Elke truffelsoort heeft een andere werking en intensiteit, maar ook de hoeveelheid die je tot je neemt speelt een rol.

De bekendste magic truffels zijn:

 • Psilocybe Mexicana
 • Psilocybe Atlantis
 • Psilocybe Tampanensis
 • Psilocybe High Hawaiians

Zijn magic truffels die uitermate geschikt zijn voor beginners. Heb je nog nooit eerder magic sclerotia gebruikt dan is dit de beste keuze voor jou. Je kan deze magic sclerotia online bestellen bij ons onder de naam High Hawaiians

Psilocybe Mexicana

De Psilocybe Mexicana zijn sterk in het oproepen van licht visuele trips. Wil je heldere kleuren zien en je bovenal vrolijk voelen? Dan is dit de juiste keuze voor jou. Deze magic sclerotia vind je op onze website onder de naam Flesh of the God.

Psilocybe Galindoii

Wil je zeer sterkste visuele ervaring van magic truffels? Dan kies je voor Mushrocks. Deze truffels zijn zeer intensief. Bij ons kan je ze bestellen onder de naam Mushrocks.

Psilocybe Tampelandia

De klapper uit ons assortiment. De Psilocybe Tampelandia is de meest visuele magic truffel. Bestel je deze magic truffels dan maak je je klaar voor kaleidoscopische visioenen. Wij bieden je deze magic sclerotia aan onder de naam High Hawaiians.

Psilocybe Atlantis

Voor de gemiddelde gebruiker, en dus niet voor de beginner, van sclerotia zijn de atlantis magic sclerotia zeer geschikt. Ze geven een gemiddelde trip maar wel met sterke visuals. Het geeft je bovenal een goed en euforisch gevoel. Een echte high. De smaak van deze truffel valt gelukkig heel erg mee. De magische sclerotia genaamd Atlantis komen oorspronkelijk uit Amerika. In de staat Georgia om precies te zijn.

Psilocybe Dutch Dragon

Voor ervaren trippers kunnen de Dutch Dragon truffels je naar een volgend niveau brengen. Deze truffels geven een sterke tot zeer sterke trip die een langdurig effect hebben. Het heeft een intens en heftig effect waarbij kleuren heel erg tot leven komen. Sterke hallucinaties komen dan ook regelmatig voor bij de Dutch Dragon sclerotia.

Psilocybe Pajateros

Deze zeer sterke magische truffels zijn alleen voor ervaren gebruikers geschikt. Dat komt omdat deze voelen als Psilocybe Tampanensis met steroïden op. Je voelt je groter dan de goden en kan een zeer sterke visuele trip verwachten. Deze sclerotia verkopen wij onder de naam Dragon’s Dynamite maar staan ook bekend als Giant Truffels. Deze magic sclerotia vinden hun oorsprong in Guatemala.

Magic truffels bewaren

Je kan verse magic sclerotia een maand lang bewaren. Het beste kun je deze in de koelkast bewaren bij een temperatuur tussen de 4 en 6 graden celcius. Gedroogde truffels kunnen 6 maanden bewaard worden. Hiervoor moeten ze echter wel vochtvrij, luchtvrij verpakt worden. Vacuüm verpakken dus. Ook bij gedroogde sclerotia is het belangrijk dat je ze op een donkere, koele en droge plek bewaard, maar leg ze niet in de koelkast.

Verse en gedroogde truffels

Sclerotia zijn er in twee varianten. Verse truffels en gedroogde truffels. Het is belangrijk om het verschil te kennen tussen de twee want dit zegt namelijk nogal wat over de sterkste qua dosering. Magische truffels bestaan namelijk voor ongeveer 50% uit water. Wanneer je ze droogt neemt dit gewicht dan ook met 50% af. Dus als je gaat voor 10 gram verse sclerotia staat dit gelijk aan 5 gram gedroogde truffels. Dat betekent dan ook dat 10 gram gedroogde truffels twee keer zo sterk zijn als 10 gram verse sclerotia. Let hier goed bij op bij het kiezen van de juiste hoeveelheid magische truffels.

Wat is het effect van magic sclerotia

Magic truffels kunnen een zeer krachtig effect hebben. De muziek kan beter klinken, de kleuren kunnen een stuk mooier zijn. Maar het kan ook een stuk intenser worden. Visioenen, spirituele ervaringen, hallucinaties. Het is allemaal mogelijk met magic truffels. Het is dan ook afhankelijk van de hoeveelheid die je neemt en welke soort.

Een trip van magic sclerotia duurt tussen de 4 en 6 uur. Na het eten van 5 tot 15 gram magic truffels begin je na ongeveer drie kwartier de eerste effecten te merken. Dit begint vaak met visuele en auditieve hallucinaties in golven. Na 2 uur ervaar je de piek van je trip. Dat betekent dat je op dat moment ook dingen tot leven kan zien komen. Denk aan kabouters uit de tuin die tot leven komen, planten kunnen pootjes krijgen en gaan lopen of de stoel kan gaan zweven.

Geven magic truffels een hallucinerend effect?

In golfbewegingen komt het effect van magic truffels het ene moment heftiger binnen dan het volgende moment. Je zal merken dat de effecten van de trip zich afwisselen gedurende de trip. Sommige trips geven je het gevoel dat de muziek die je luistert echt tot leven komt. Je voelt de muziek in elke vezel van je lichaam en het nummer dat je al jaren kent klinkt veel intenser dan ooit tevoren. Kleuren zijn helder en het rode schilderij aan de muur lijkt een nieuwe dimentie van roodheid gevonden te hebben. Je voelt je vrolijk, bent uitbundig, gezellig en rolt over de grond van het lachen.

De volgende keer heb je een trip waarbij je meer in jezelf gekeerd bent. Nadenkt over het leven op manieren dat je niet eerder hebt gedaan. De magische truffels spreken je filosofische gedachten aan maar wanneer je deze wilt uitspreken dan kom je niet helemaal uit je woorden. Je bent zo verzonken in gedachten dat alles helder is maar communiceren niet zo vloeiend gaat als normaal gesproken. Zo is elke trip dus anders maar uiteindelijk komt het allemaal neer op het verwerpen van blokkades en gevoelens die al in je zitten versterken. Alles wordt intenser. Soms kan dit zelfs leiden tot hallucinaties.

Met magic sclerotia ervaar je alles om je heen intensiever. Je zintuigen worden gevoeliger voor alle prikkels in de wereld. Kleuren, geuren, geluiden, gevoel, maar ook jezelf. Dat komt doordat je met magic sclerotia helemaal ontspant. Bij het gebruik van magic sclerotia zie je vaak dat de gebruiker veel lachkicks ervaart. Naast de hoeveelheid en de soort truffel die je tot je neemt zijn er ook andere invloeden die bepalen hoe je trip verloopt. Het effect wordt namelijk ook bepaald door de omgeving en de stemming van de gebruiker.

Net als bij alcohol heeft ook de inhoud van je maag invloed op het effect van de magic sclerotia. Met een lege maag krijg je een optimaal effect. Goed kauwen is dan ook belangrijk voor een optimale trip. De stemming van de gebruiker is belangrijk. Wanneer je in een dipje zit of somber bent kan het gebruik van magic truffels sneller leiden tot een bad trip. Ook de omgeving kan invloed hebben. Een rustige, veilige en vertrouwde omgeving is zeker aan te bevelen.

Hoe vaak kan ik magic truffels eten?

Magische truffels hebben geweldige effecten maar dagelijkse consumptie is niet mogelijk. De reden hiervoor is dat het effect van de magic sclerotia hierdoor zal afnemen. Je bouwt namelijk snel een tolerantie op voor psychedelische stoffen. Hierdoor nemen de effecten van magic sclerotia af. Dat betekent dat je op de tweede dag al veel meer truffels moet eten voor het hebben van een effect. De derde dag is het al praktisch onmogelijk om een waarneembaar effect te hebben.

Wanneer je een dag of 5 de magic sclerotia laat staan is je lichaam er weer klaar voor. Wanneer je na dag 5 weer sclerotia neemt zal je zien dat je weer een geweldige ervaring hebt alsof je voor het eerst psychedelische stoffen tot je neemt.

Hoeveel truffels moet ik nemen?

Neem je voor het eerst magic truffels? Dan is het aan te raden om te beginnen met 7 tot 10 gram. Een gemiddelde gebruiker neemt 10 tot 15 gram magic truffels tot zich voor een trip.

Tips magic truffels

Ga je magic truffels gebruiken dan hebben we de volgende tips voor je.

 • Wanneer je magic truffels gaat gebruiken dan is het belangrijk dat je hier de tijd voor neemt.

 • Het is belangrijk om je er bewust van te zijn dat alle gevoelens van tijdelijke aard zijn. Zeker wanneer je je onrustig of angstig voelt.

 • Voorkom dat je uitdroogt, drink daarom voldoende water.

 • Zorg ervoor dat een nuchter persoon aanwezig is bij je trip. Deze kan je kalmeren wanneer je een bad trip hebt.

 • Gebruik van alcohol voor of tijdens je trip vergroot de kans op een bad trip

 • Neem geen deel aan het verkeer tijdens een trip, je kan namelijk minder snel reageren en diepte en afstanden niet goed inschatten.

 • De dag na de trip kan je moeheid ervaren.

 • Trip stopper

Waarschuwingen/gevaren?

 • Heb je last van psychoses of schizofrenie? Gebruik dan geen truffels.

 • Voel je je angstig, heb je last van stress of ben je depressief gebruik dan geen truffels totdat je je weer lekker in je vel voelt.

 • Gebruik geen truffels wanneer je medicijnen gebruikt zoals MAO-i, SSRI, etc.

 • Wanneer je zwanger of jonger dan 18 bent gebruik je geen truffels.

 • Gebruik ook geen truffels als je borstvoeding geeft.

 • Combineer truffels niet met drugs of alcohol.

 • Gebruik geen truffels wanneer je hartaandoeningen of epilepsie.Gebruik van magic truffels

Over het algemeen eet je magic sclerotia rauw. Er zijn echter ook andere manieren om truffels tot je te nemen. Zo kan je van sclerotia thee maken. Wanneer je van magic truffels thee maakt dan werkt het sneller. Ook is het effect heftiger wanneer je er thee van maakt. Het is echter niet mogelijk om truffels te roken. De hoeveelheid van sclerotia die je neemt is een belangrijke indicator van de hevigheid van je trip.

De hoeveelheid truffels die wij aanbevelen voor ervaren gebruikers:

 • Voor een milde trip gebruik je 10 gram

 • Voor een intense trip 15 gram

 • Voor een heftige trip 25 gram

Ben je een nieuwe gebruiker van Magische truffels begin dan met een lagere dosering. Let daarbij ook goed op welke soort sclerotia je kiest. Het gebruik van 15 gram adviseren we alleen aan ervaren gebruikers. Let hierbij wel op, zeker wanneer je kiest voor heftigere truffelsoorten.

De hoeveelheid truffels die wij aanbevelen voor beginners:

 • Gebruik 5 gram voor een milde trip

 • Gebruik 10 gram voor een intense trip

 • Gebruik 15 gram voor een heftige trip

Smaak van magic truffels

Sommige omschrijven de smaak van magic truffels als walnoot-achtig maar heel vaak vinden mensen het simpelweg gewoon vies. Er zijn zat voorbeelden dat het zelfs een aanslag is op de maag en dat dit leidt tot braken. Daarom zijn er tal van manieren waarop je magic sclerotia tot je kan nemen. Zo wordt regelmatig thee van getrokken. De zogeheten truffelthee of magic tea. Maar je kan het ook verwerken in een pudding of er een magische pindakaas boterham van maken. Eigenlijk kan je er alle kanten mee op zolang je de truffels maar niet verbrand. Dus kokend water of in de pan of oven komt je trip niet ten goede. Dit gaat namelijk ten kosten van de psychoactieve stoffen.

Voor dit alles, en ook voor het beter consumeren van rauwe sclerotia is het gebruik van een truffel grinder echt een uitkomst. Dit maakt van de wat harde truffels een soort romige pasta. Althans, het maakt van de truffels hele kleine stukjes in elk geval. Dit zorgt ervoor dat de psychoactieve stoffen goed vrijkomen. Hoe kleiner je de magic truffels maakt, en als je ze rauw eet, hoe beter je kauwt, hoe heftiger de trip zal zijn die je mee gaat maken. Daarom is de truffel grinder erg geliefd onder magic truffel gebruikers.

Magic truffels en drugstesten

Wanneer je gebruik hebt gemaakt van de krachten van magic truffels dan is dit waarneembaar in je urine. Dit kan tot twee dagen na gebruik zichtbaar blijven in je urine.

Wat doen magic truffels?

Magic sclerotia nemen is vooral een leuke en positieve ervaring die je de wereld op een andere manier laat zien. Veel intenser dan je ooit gewend bent.

wat zijn de effecten:

 • Kleuren zijn intenser, helderder en mooier

 • Geluiden ervaar je dieper, meeslepender en intenser

 • Aanrakingen zijn intenser

 • Visuele hallucinaties

 • De wereld om je heen vervormd

 • Meerdere lachkicks

 • Je gaat op in gedachten, filosofische ervaringen

 • Gevoelens die je normaal niet ervaart komen tot leven

 • Je ontspant voelt je opgewekt en energiek

Nadelen magic truffels nemen

Hoewel het niet vaak voorkomt zijn sommige trips ook wat minder positief. Dit alles heeft te maken met de stemming van jou als gebruiker en de omgeving waar je je in bevindt. Deze moet namelijk veilig en vertrouwd aanvoelen.

mogelijke negatieve effecten:

 • Hoofdpijn

 • Misselijk

 • Maag en darmklachten

 • Onrustig

 • Droge mond

 • Koud of warm voelen

 • Versterken van negatieve gevoelens

 • Minder controle over gedrag en uitingen van emotie

Neem daarom alleen magic truffels wanneer je lekker in je vel zit en je je goed voelt. Magische truffels versterken namelijk de gevoelens die je hebt. Zijn die negatief dan komt dit na het gebruik van truffels sterker tot uiting. Een slechte trip is vervelend maar bijna nooit gevaarlijk. De psychoactieve stoffen zijn in elk geval niet schadelijk. Het gedrag na het nemen van sclerotia kan gevaarlijk zijn omdat je minder geremd bent. Dat komt echter zelden voor. Daarom adviseren wij daarom ook om altijd iemand in nuchtere toestand aanwezig te hebben tijdens jouw trip.Een ding moet je niet vergeten, de trip is altijd tijdelijk van aard. Dus ook een bad trip gaat gewoon weer over. De nuchtere persoon kan je daarvan bewust maken tijdens jouw trip.

Bad trip

Wanneer je last hebt van een bad trip, negatieve gedachten tijdens je trip, dan kan je daar wat aan doen. Ja, je bent in een bewustzijnsveranderende situatie maar je hebt nog wel de kracht om zelf je gedachten te beïnvloeden. Wanneer je een bad trip ervaart dan kan je jezelf ervan overtuigen dat de trip ook weer afloopt zometeen. Het effect is slechts tijdelijk en dus niks om je zorgen over te maken.

Je kan twee dingen doen op zo’n moment. Je kan het gevoel omarmen en onderzoeken waar dit gevoel vandaan komt. De gevoelens die je ervaart zijn intenser en zitten dus in jou zelf. Je bent ongeremd en kan dus veel dieper in jezelf gaan dan je gewend bent. Wellicht kan je daardoor deze negatieve gevoelens veel beter plaatsen en zelfs oplossen.

Het andere dat je kan doen is hetzelfde als in de realiteit. Afleiden. Televisie, muziek en andere vormen van afleiding kunnen hier enorm goed bij helpen. De trip komt in golven van heftigheid over je heen en dus kan je deze golven gebruiken om een volgende goede golf te pakken.

Blowen tijdens je trip

Wanneer je tijdens je magische truffels trip gaat blowen dan kan je trip verlengd worden. Daarbij kan de trip ook heviger worden. Toch raden we af dit te doen!