Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Rokers BenodigdhedenWaar koop je lange vloei en tip? Dat doe je in onze online headshop. We verkopen lange vloei met smaak en zonder smaak. Deze kan je per stuk bestellen maar je kan ook een doos lange vloei bestellen in onze webshop.

 

Meer artikelen laden

Meer artikelen laden

Welke cannabis rokers benodigdheden verkopen we?

Het kopen van lange vloei is een eenvoudige handeling. Je kan deze namelijk op het internet bestellen. Kies het merk lange vloei dat bij je past, van bijvoorbeeld de merken Smoking, Greengo of Flamez, en bestel deze in de categorie rokers benodigdheden headshop. Zodra je bestelling bij ons binnenkomt gaan wij deze zo snel mogelijk jouw kant op sturen. We willen namelijk niet dat jij zonder lange vloei komt te zitten. Een handig back-up plan voor als je zonder vloei komt te zitten is het aanschaffen van een pijpje.

Groot assortiment rokers benodigdheden vloeitje en grinders

We hebben een uitgebreide categorie rokers benodigdheden samengesteld dat interessant kan zijn voor elk cannabis enthousiast! Lange of slim vloeitjes, grinders, rol-vloei, tippies noem het maar op we hebben het. Zoek je een grinder met een non sticky THC High-Tech Nano Coating? Ook deze hebben verkopen wij! Nooit meer last van een vast zittende grinder is een ultiem cadeau voor een vriend of vriendin die cannabis gebruikt.

De rol machine die je helpt je bij het rollen van een sigaret of blowtje

Ben je een beginnende blower? Dan kan het soms moeilijk zijn om een joint te draaien. Als het draaien van je joint keer op keer mislukt, dan kan dat best frustrerend zijn. Een joint roller is maakt het draaien van een joint zo makkelijk dat iedereen het kan. Een joint roller kopen is dan ook een verstandige aankoop voor mensen die nog niet zo goed een joint kunnen draaien. De cannabis joint rol-machine behoort ook zeker tot rokers benodigdheden. 

De Rolling tray voor een schone woonkamer

Een rolling tray is een soort van draag tray waar je een joint of sigaret op kunt rollen en behoort ook zeker tot de categorie rokers benodigdheden. Deze zijn zeer gewild onder de cannabis gebruikers! De rolling-tray bieden we aan in veel verschillende maten. Een rolling tray is een must-have voor elke cannabis enthousiast en gebruiker!

Bongs, shiha, pijpjes en vaporizers zijn ook rokers benodigdheden

Naast het rollen van een joint met lange vloei bestaan er andere rokers benodigdheden waar je dit mee kan realiseren. Je hebt pijpjes, bongs en zelfs shisha's worden hier weleens voor gebruikt. Het voordeel van een pijpje of een bong is dat je alleen cannabis en een screen nodig hebt. Een screen is een soort van metaal gaasje dat je eerst in de pijp of bong plaatst voordat je de wiet er in doet. Dit is van groot belang om een verstopte pijp te voorkomen.

Cannabis Aanstekers en asbakken als leuke gift

Bovendien verkopen we leuke cannabis asbakken en verschillende soorten aanstekers. Beiden zijn onmisbaar als rokers benodigdheden. Tenzij jij uiteraard er voor kiest om je cannabis of andere kruiden te vapen met een vaporizer. Sommigen cannabis asbakken zijn voorzien van een Wacky Stoney Cannabis blad poppetje. Deze cannabis asbakken zijn populair en doen het goed als kleine gift!

Wat is lange vloei?

Lange vloei is een stukje papier met een plakrand. Hierin kan je tabak of bijvoorbeeld tabak in combinatie met wiet of hasj plaatsen. Deze kan je vervolgens dicht draaien en aan de plakrand likken zodat deze dicht blijft zodra je deze loslaat. Vloeitjes worden veel gebruikt voor het rollen van shag sigaretten en voor het draaien van joints. De lange vloei is een stuk langer dan de andere vloeitjes. Naast lange vloei zijn stash-cans ook handige rokers benodigdheden. Hier kan je kruiden in opslaan zoals cannabis. Sommigen stash-cans of opbergdoosjes trekken de inhoud vacuum bij het sluiten/ Stash-cans zijn erg handig om je cannabis of andere kruiden in op te slaan.

Waar kan je cannabis rokers benodigdheden kopen?

Vroeger kocht je lange vloei bij het tankstation of soms in de supermarkt. Nu met het internet kan je rokers benodigdheden online kopen. Dat maakt het een stuk makkelijker want op de fiets naar het tankstation in de winter was geen pretje. Lange vloei kopen kan je per stuk doen of in een hele doos bij ons in de headshop. Handig wanneer je een voorraadje nodig hebt en aanzienlijk goedkoper. Voor het draaien van een joint heb je ook tip nodig. Ook deze kan je in de categorie rokers benodigdheden bestellen.

Welke soorten lange vloei zijn er te koop?

De lange vloei is meest verkocht cannabis relateerde product in onze headshop. We bieden veel rokers benodigdheden aan zoals tips van verschillende merken, formaten en smaken. Van Greengo tot Smoking en velen andere. Er bestaat ook vloei op een rol, deze word vaak ingezet op feesten en partijen. Hieronder omschrijven we welke soorten vloei we aanbieden:

Lange vloei met een smaak?

De wereld is continu in ontwikkeling en ook de producenten van vloeitjes zitten niet stil. Inmiddels is er ook lange vloei met smaak op de markt. Zo krijgt jouw joint een nieuwe dimensie. Er zijn verschillende soorten smaken waar je uit kan kiezen in on ze categorie rokers benodigdheden. Zo kan je kiezen voor aardbei of kokosnoot smaak. We bieden veel rokers benodigdheden aan in de vorm van vloeitjes.

Lange vloei duurzaam ontwikkeld?

Ben jij milieubewust? Dan kies je voor Greengo lange vloei. Deze is gemaakt van FSC goedgekeurde pulp. Zelfs de verpakking van de lange vloei is gemaakt van gerecycled papier. Deze lange vloei is dus beter voor het milieu en dat vinden ook wij belangrijk. Daarom kan je Greengo of RAW lange vloei kopen in onze webshop categorie rokers benodigdheden.

Voordelig lange vloei kopen?

Als je regelmatig blowt adviseren wij om goed na te denken over welke rokers benodigdheden je koopt. Koop je elke keer los een pakje lange vloei of koop je liever een doos lange vloei? Als je het uitrekent dan is het verstandiger om een keer een doos lange vloei te kopen dan elke keer een los pakje. Je bespaart er zo heel wat euro’s mee die je beter aan andere dingen kan spenderen. Trouwens kan je ook samen met je vrienden een doos vloeitjes kopen en zo allemaal wat besparen.

Cones lege joint hoesje voor makkelijk gebruik?

Ben je geen held in het rollen van een joint? Of wil je een keer een XXL joint fabriceren, maar je weet niet hoe? Dan zijn pre-rolled cones geschikt voor jou! Dit zijn namelijk voorgedraaide lege jointjes die je alleen maar hoeft te vullen. De cones zijn er in 4 maten namelijk 28, 18, 13 en 10 cm. Dit is de eenvoudigste manier om een cannabis joint te fabriceren.

Lange vloei en andere cannabis rokers benodigdheden bestellen?

Welke lange vloei, aansteker of cone je ook zoekt, wij kunnen je helpen. Bestel nu dan ook jouw lange vloei in de online headshop jou en wij zorgen ervoor dat je deze snel geleverd krijgt. Hetzelfde geldt uiteraard voor het kopen van tips of een joint roller. Uiteraard is alle lange vloei van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bovendien verkopen we ook boeken over het kweken van cannabis en magische paddenstoelen.