Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WeegschalenWil je een wiet weegschaal of weegschaal kopen om goud te wegen? Dan zit je goed in onze online headshop. We hebben een groot aanbod digitale weegschalen die zeer geschikt zijn voor het wegen van wiet. Koop daarom jouw digitale weegschaal online in onze webshop.

 

Weeg je wiet op een wiet weegschaal?

Ben je vol trots na de oogst van je legale aantal wietplanten? Dan worden veel mensen ook nieuwsgierig naar het gewicht van hun wiet opbrengst. Daarom willen ze hun wiet graag wegen op een wiet weegschaal voordat je deze in een gripzakje doet. Hiervoor gebruik je een digitale weegschaal omdat deze precies kan aangeven hoeveel wiet je hebt geoogst. 

Hallucinerende kruiden/poeders of cannabis wegen met een digitale weegschaal?

Het wegen van wiet op een weegschaal doe je dus op een digitale weegschaal, maar hoe zit het met hallucinerende kruiden? Ook hallucinerende kruiden kun je als psychonaut prima wegen op een digitale weegschaal. Zoals bijvoorbeeld gedroogde paddo's of cannabis ten behoeve van microdoseren. Dit geldt voor alle soorten kruiden die je wilt wegen. Denk dus niet alleen aan wiet of hasj, maar ook aan andere geneeskrachtige kruiden of hallucinerende kruiden. Dit met het doel om legale smartdrugs als gebruiker te wegen zodat je niet per ongeluk te veel smartdrugs tot je neemt.

wegen van je kruiden

Wat zijn de voordelen van een digitale weegschaal?

Er zijn diverse weegschalen op de markt te verkrijgen. De digitale weegschaal is populair voor het wegen van soft drugs zoals wiet en hasj. Dit komt doordat digitale weegschalen precies kunnen aangeven wat het gewicht is. Dit is bij wiet erg belangrijk. Je wilt als kopende klant van wiet in een coffeeshop natuurlijk wel kunnen checken of je het juiste aantal gram wiet hebt gekregen bij de aankoop. Ditzelfde geldt natuurlijk voor de verkopende partij, de coffeeshop dus. Je wilt niet teveel wiet in de gripzakjes stoppen want dat gaat ten kosten van jouw winst, maar je wilt er ook niet te weinig instoppen want dat levert ontevreden klanten op. Maar ook voor het bepalen van de juiste dosis in je waterpijp is het handig een weegschaal in huis te hebben. Meten is dus weten en daarvoor gebruik je een digitale weegschaal.

Waarom het wegen van wiet en kruiden zo belangrijk is?

Buiten het belang van het juiste gewicht van wiet bij de aankoop of verkoop ervan is er nog een reden waarom je precies wilt wegen hoeveel wiet of kruiden je in handen hebt. Sommige hallucinerende kruiden zijn bijvoorbeeld erg sterk. Deze kruiden wil je dan ook precies afwegen en lucht dicht bewaren, zodat deze vers blijft en je er niet teveel van binnenkrijgt. Met sommige digitale weegschalen kun je zelfs nauwkeurig op 0,01 gram wegen. Maar uiteraard ook hogere gewichts aantallen zoals 400 gram.

weegschaal

Welke weegschalen verkopen we?

We bieden drie typen weegschalen aan namelijk de Mini, pocket en Tafel-weegschaal aan. Hieronder zullen we deze omschrijven zodat je een idee kan krijgen welke weegschaal het best bij jou past. Als je bijvoorbeeld een weegschaal vaak mee wilt nemen dan is een tafel-weegschaal niet de juiste weegschaal voor jou. Om jezelf zo goed mogelijk te informeren vragen we je de omschrijvingen hieronder rustig door te nemen. 

Pocket-weegschalen voor het gemak?

In veel gevallen is het handig om jouw weegschaal altijd bij de hand te hebben. Toch is het formaat van de digitale weegschaal nou niet bepaald geschikt om zomaar mee te nemen in jouw jaszak. Daarom zijn er ook speciale zakweegschalen ontwikkeld, ook wel bekend als pocket weegschaaltjes, mini weegschaal of tafel weegschalen. Deze bieden je alle voordelen van een digitale weegschaal, maar bieden je ook het voordeel om jouw weegschaal zo in jouw zak mee te nemen. Deze kleine zakweegschalen neem je dus simpelweg mee naar de coffeeshop mee om te wegen of hetgeen wat jij koopt ook klopt met wat er verteld wordt.

Zoek je een precisieweegschaal?

Het kopen van een precisie-weegschaal is eigenlijk gelijk aan het kopen van een wiet-weegschaal. Ze moeten immers allemaal hetzelfde doen. Ze moeten allemaal heel accuraat wegen en ervoor zorgen dat je zelfs achter de komma kan wegen. Het gewicht is namelijk wel degelijk belangrijk. Kies daarom voor een precisie-weegschaal en meet voortaan op 0,001 gram nauwkeurig, of te wel 1 miligram. Precisieweegschalen zijn ook bekend als laboratorium-weegschalen en plateau-weegschalen. Deze weegschalen zijn ideaal voor het afwegen van een microdosis capsule.

Tafelweegschalen voor meer gewicht

Wil je grotere gewichten wegen dan kies je voor een tafelweegschaal. Deze weegschalen zijn een maatje groter dan de pocket-weegschaal, maar niet zonder reden. Met een tafelweegschaal kan je namelijk een hoger gewicht wegen dan bij een pocket-weegschaal. De tafel weegschaal heeft deze naam te danken dan ook aan het feit dat je deze liever op tafel laat staan dan in je zak meeneemt op pad.

Verschillende merken digitale weegschalen

Er zijn veel verschillende merken onder de weegschalen. De populairste in ons assortiment is de On Balance Scale. De On Balance staan bekend om hun kwaliteit en dat al vele jarenlang. Het bedrijf achter de On Balance weegschalen bestaat al ruim 50 jaar en heet Marsden. Daarnaast verkopen we ook veelvuldig Tanita weegschalen, Myco weegschalen en My Weigh weegschalen.

weegschaal digitaal

Welke digitale weegschaal sluit aan op jou wensen?

Zoals het met zoveel dingen op de wereld is is er niet één digitale weegschaal aan te wijzen die het beste bij iedereen past. Iedereen heeft namelijk zijn eigen wensen en behoeftes. Wil je bladeren wegen dan kan je kiezen voor een weegschaal die tot 0,1 gram precies weegt. Gaat het om extracten en poeders dan kan je beter kiezen voor digitale weegschalen die wegen tot op 0,01 gram. En wil je liever jouw weegschaal altijd bij je hebben, dan kies je voor een pocket-weegschaal.

Waar kan ik een digitale weegschalen kopen?

Wanneer je een digitale weegschaal gaat kopen dan ben je in onze online headshop op de juiste plek. We hebben een groot assortiment aan digitale weegschalen zodat je altijd de juiste weegschaal kan vinden. Of je nu een wiet wilt wegen of goud? Je kan de weegschalen makkelijk online bestellen in onze webshop. Wij versturen jouw weegschaal veilig verpakt jouw kant op. Dit doen wij altijd op een discrete en snelle manier. Zo heb je het gemak van thuiswinkelen en heb je nog steeds jouw digitale weegschaal snel in huis.