Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Growkits Paddo


SALE
Jack Frost Paddo Kweekset
Farmers Box XXL
4  GROWKITS XL
SALE
McKennaii All in one Growkit
SALE
Mazatapec, All in one Growkit
SALE
Ecuadorian All in one Growkit
SALE
Colombian All in one Growkit
SALE
Thai All in one Growkit
SALE
B+ All in one Growkit
SALE
Mexican All in one Growkit
SALE
Copelandia Hawaiian Paddo kweekset - 1200cc
SALE
Cambodian All in one Growkit
SALE
Golden Teacher All in one Growkit
SALE
100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Cambodian
SALE
100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Ecuador
SALE
100% Mycelium Magic Mushroom Growkit B+
SALE
100% Mycelium Magic Mushroom Growkit McKennaii
SALE
100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Thai
SALE
100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Colombian
SALE
100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Mexican
SALE
100% Mycelium Magic Mushroom Growkit Golden Teacher
Azurescens Outdoor Growkit
Mondo Grow Kit Amazonian
Mondo Grow Kit Treasure Coast
Mondo Grow Kit Ban Hua Thai
Mondo Grow Kit Cambodian
Mondo Grow Kit B+
Mondo Grow Kit Mexicana
Mondo Grow Kit Mazatapec
Mondo Grow Kit Golden Teacher
Mondo Grow Kit PES Hawaii
Mondo Grow Kit McKennaii
Psilo-QTest - Psilocybine test voor Truffels &  Paddo’s  (Miraculix)
 

WAT IS EEN MAGISCHE GROWKIT

Het woord zegt het al, het is een kit om iets te laten groeien. En dat iets, is natuurlijk de Magische Paddo. In Nederland is de verkoop van verse of gedroogde psilocybine paddo's verboden sinds 1 december 2008. Toen deze wetgeving van kracht ging hebben de Smartshops een alternatief bedacht "de growkit". Deze psilocybine growkit was de uitkomst van toen en nu om alsnog deze belangrijke geestverruimende paddo’s te kunnen consumeren.

HET KWEKEN VAN MAGISCHE PADDO'S MET EEN GROWKIT

Een psilocybine paddo growkit is simpelweg gezegd een doosje substraat met het mycelium(vegetatieve netwerk van draden schimmels en bacteriën) waarvan de paddenstoel de vrucht is en die je op een simpele wijze kan laten groeien door slechts een aantal handelingen te verrichten die erg eenvoudig zijn. Met een growkit paddo's kweken voor eigen gebruik is 100% legaal in Nederland en sommigen andere Europese landen. De vraag naar de psilocybe paddo growkits blijft oplopen, ze worden met de dag steeds populairder. Dit komt uiteraard door de magische psychoactieve en geestverruimende eigenschappen die de psilocybe paddo's in combinatie met het lichaam aanmaakt/ omzet.

 

WAT MAAKT HET DAT DEZE PADDO'S MAGISCH ZIJN?

Paddo's bevatten de stof Psilocybine. Deze stof is niet magisch (hallucinogeen) van zichzelf. Na inname van de psilocybe paddo begint pas het tover process dat geschapen wordt door het lichaam. Deze omtovering van de stof Psilocybine, creëert de hallucinogene stof Psilocine. Deze stof is weer verantwoordelijk voor de geestverruimende of hallucinerende effecten die na inname intreden. De echte magie die deze stof kan opwekken is een bewustzijnsverandering die in staat is om transformaties te realiseren. Psilocybine paddo's verbreden je horizon, zijn uniek en verdienen velen malen meer respect dan dat ze vandaag de dag krijgen.

DOSIS PSILOCYBINE PADDENSTOELEN EN TRIP-SETTING!

Na het kweken van je psychedelische paddenstoelen growkit wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met het consumeren. Toch vragen wij even geduld te hebben en eerst even goed na te gaan waar je wilt gaan trippen en met wie en hoeveel gram neem je? Je kan de verse paddo's meteen na de oogst van je psychedelische growkit opeten of tot max 6 dagen bewaren in de koelkast in een papierenzak. Een normale dosis verse paddo's ligt tussen de 25 a 35 gram. Bij gedroogde paddo's ligt dit tussen de 2,3 a 3,4 gram. Wanneer je dus net je growkit hebt geoogst bepaald je dus als eerste of je de paddo's gaat drogen of verse consumeren. Eenmaal dit besluit te hebben genomen, ga je uitzoeken met wie je dit wilt doen (let op: doe dit alleen met mensen waar jij je goed bij voelt en vertrouwd) en waar. Ook de omgeving is ontzettend belangrijk om een geweldige ervaring met paddo's te kunnen opdoen. Een ruimte wederom waar jij je vertrouwd in voelt en waar er ruimte is gemaakt om liggen op een matras bijvoorbeeld.

 

 

HOOG KWALITEIT MAGISCHE PSILOCYBE PADDO'S KWEKEN MET EEN GROWKIT!

24High gelooft in de magische werking van psilocybine paddo's en truffels! Elke psilocybe paddo is uniek en heeft zo'n zijn karakteristieke fascinerende psychoactieve eigenschappen en effecten. We zijn er van overtuigt dat er in onze paddoshop voor zowel de beginnende gebruiker als voor de ervaren psychonaut een passende psilocybe paddo growkit te vinden is. We verkopen alleen paddo growkits van hoge kwaliteit! Door inzage en transparantie in de hygiënische productieprocessen van onze leveranciers hebben wij besloten om deze geestverruimende psilocybe paddo growkits op te nemen in ons assortiment.

 

McSmart All in One, Freshmushrooms en Mondo growkits kweken:

Heb je in je leven nog nooit een psilocybe growkit gekweekt, maar je ben benieuwd wat het effect van een magische paddo met je kan doen? Kies dan voor een All-in-One Growkit! De magic mushroom growkits van McSmart, Freshmushrooms en Mondo zijn super eenvoudig op te zetten en te kweken! Een echte kweekset voor de beginnende paddo gebruiker/kweker en met een groot assortiment aan verschillende soorten psilocybine paddo's die elk verschillend zijn in effecten, zoals bijvoorbeeld:

 

Thai psilocybe paddo growkit kweken

De Thaise paddo is perfect voor een sociale ambiance en een eerste kennismaking met psychedelische paddo's! Deze paddo growkit is eenvoudig te kweken. Met sociale paddo bedoelen we dat deze paddosoort zich uitstekend verleend om samen met een klein vertrouwde gezelschap en ruimte deze te consumeren. Door de effecten variëren van lachen, filosofie, diep gaande gesprekken, tot euforisch gevoel met golven van energie. De effecten van de Thaise paddo Freshmushrooms growkit komen overeen met die van de Ecuadoraanse en de iets sterkere Colombiaanse paddo growkit. Ook deze twee soorten zijn erg geschikt voor eerste ontmoeting met psychedlica. Het zijn all-over laag tot gemiddelde sterke effecten.

Mexican psilocybe paddo growkit kweken

The Mexicaanse paddo is veruit de bekendste  en meest geconsumeerde paddosoort op de hele wereld. Deze paddosoort is ontzettende sterk en zal zonder moeite opkomen. Het mycelium in deze paddo growkit is krachtig en kan velen schimmels bestrijden. Een veel geprezen paddo soort om zijn middel sterke effecten en zijn prachtige visuals (ogen open minder, dan gesloten). De Mexicaanse paddo is net wat te sterk voor een beginnende gebruiker van psilocybine paddo's. We raden hierom deze paddosoort aan personen die vaker een trip met psychedelische paddo's ondernomen Dit geld trouwens ook voor Cambodian en de mysterieuze Mazatapec psilocybe paddo growkit.

McKennaii psilocybe paddo growkit kweken

De McKennaii paddo Mondo growkit is filosofische meester met exterme visuals zowel met de ogen geopend als gesloten! Golvende objecten, diepzinnige gesprekken ervaren, geometrische eye-closed visual zijn slechts enkele effecten die deze wonderbaarlijke paddo teweeg brengt. Deze paddo soort is vernoemd naar de welbekende psychonaut, auteur, filosoof Terence McKennaii Het kweken van deze growkit is eenvoudig. De Golden Teacher, Albino, B+ en de Moby Dick zijn of als het gaat om sterkte min of meer hetzelfde. Dit zijn extreem sterke paddosoorten en zijn absoluut niet geschikt voor een eerste kennismaking met psilocybine paddo's.

 

ZELF PADDO'S KWEKEN MET PSILOCYBE PADDO SPOREN

Naast verschillende paddo growkits bieden we uiteraard ook paddosporen aan om zelf aan de slag te gaan met het cultiveren van magische psilocybine paddo's. Het kweekproces met sporen is niet zo eenvoudig als een growkit op zetten. De beloning van het kweken met sporen zit hem in veel grotere oogsten. Dit komt omdat je meerdere substraten kunt inenten met een sporenspuit en/of sporenflesje.

GEESTELIJKE EN LICHAMELIJKE GEZONDHEID MET MEDICINALE EN PSILOCYBINE PADDO'S

Je kunt er voor kiezen om met de geweldige oogst van je eigen paddo growkit een spirituele reis te ondergaan, vol magie en verwondering, maar je kan er ook voor kiezen om de paddo's of truffels te gebruiken voor microdoseren ten behoeve van subtiele positieve geestelijke veranderingen. Naast het feit dat je dus psychedelische paddo's ook kunt gebruiken om depressies mee te behandelen en velen andere kwalen zijn er ook medicinale paddenstoelen. Medicinale paddenstoelen extracten zijn als het waren levens elixers. Dit komt door de unieke effecten die deze paddenstoelen hebben op het immuunsysteem.

Psilocybine paddo's kweken met een growkit voor microdoseren

De stof psilocybine leent zich perfect uit voor microdosing. Psilocybine heeft vele positieve eigenschappen met betrekking tot stress, depressies maar ook zeker ook creatieve stimulansen. Het nemen van kleine dosissen gedroogde paddo's of verse truffels kunnen helpen bij deze kwalen. Microdoseren met psilocybine begint een waren trend te worden. Duurt niet lang meer voordat de huidige medische wetenschap psilocybine de erkenning geeft die het verdient en zal deze op recept van huisarts besteld kunnen worden. Medicinale paddenstoelen zijn weleens waar geen psychedelische paddenstoelen, maar hebben wel degelijk sterke medicinale eigenschappen.

 

Medicinale paddenstoelen

De effecten en het gebruik van deze medicinale paddenstoelen maakt dat ze zijn opgenomen in de TCM, het holistische en traditionele Chinese geneeskunde. De medicinale paddenstoelen zoals Reishi, Chaga, Cordyceps, Trukey Tail of Lions Mane bevatten allen immuunsysteem versterkende en ondersteunende eigenschappen.  We bieden verschillende extracten en tincturen aan van excellente kwaliteit. Van medicinale paddenstoelen vloeibare tincturen tot en met poeder extracten in capsules. Beiden zijn makkelijk in te nemen en te doseren.

KWEEK ACCESSOIRES VOOR EEN ULTIEME PSILOCYBE PADDO GROWKIT OOGST

Als je een psilocybine growkit hebt gekocht of sporen, dan is het van essentie dat de plek waar wordt gewerkt of waar de growkit wordt geplaatst schoon is. Een psilocybine growkit is erg gevoelig voor bacteriën van buitenaf. Zorg voor de juiste kweekspullen want een psilocybe paddo growkit kan makkelijk infecteren als je bijvoorbeeld werkt met ongewassen handen of zonder mondkapje. Een kuchje op de psilocybine growkit kan de hele paddo oogst verpesten en het mycelium infecteren dit wil je niet. Daarom adviseren wij altijd om bij een growkit kweekspullen te bestellen.

PADDO GROWKIT KOPEN BIJ 24HIGH MUSHROOMSHOP

Wij staan altijd paraat om ondersteuning te leveren bij het aanschaffen van een psilocybine paddo growkit of andere paddenstoel gerelateerde producten zoals Mushroom Edibles. Stuur ons email of bel ons als e geen keuze kunt maken of als je ander infromatie over bijvoorbeeld over het kweken van een growkit wenst. Koop je bij ons in de Mushroomshop een psilocybine paddo growkit dan zullen we deze discreet versturen met de snelheid van het licht. Bovendien verzenden we naar je email een track en trace code. Met deze code ben je in staat je growkit onderweg te volgen tot aan je deur. Zo vermijd je de kans om de growkit mis te lopen. Bestel vandaag en uw pakket en deze wordt binnen 24 uur verzonden. Kijk voor meer psychedelische producten in de Mushroomshop of Smartshop!