Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Snelle en Discrete Verzending Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 18:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Mescaline Cactussen

In Nederland zijn mescaline cactussen misschien nog niet zo bekend maar in Midden Amerika en Zuid Amerika zijn ze al jaren erg populair. Vanaf nu kan je mescaline cactussen ook in onze webshop online kopen. Bestel nu de San Pedro cactus of Peyote cactus online.

 

Online mescaline cactussen kopen

Mescaline cactussen bieden wij in twee soorten aan. Dat zijn de San Pedro cactus en de Peyote cactus. Misschien wil je ze liever helemaal zelf kweken? Dat kan ook. Koop dan onze San Pedro cactus zaden of Peyote cactus zaden. Zowel de mescaline cactus als de zaden kan je in onze webshop online bestellen. Wij verzenden deze snel en discreet naar jou toe. De verpakking is volledig anoniem zodat niemand weet wat je hebt besteld maar tevens veilig om een mescaline cactus te vervoeren.

Wat is een mescaline cactus?

Mescaline cactussen bevatten mescaline. Mescaline is een psychedelische stof. De effecten van mescaline zijn te vergelijken met LSD en paddo’s. Hoewel het voor ons in Nederland misschien nog wat nieuw is wordt het al eeuwen gebruikt in Midden Amerika, voornamelijk Mexico. In Mexico werd mescaline gebruikt tijdens heilige rituelen van de sjamaan.

De geschiedenis van mescaline cactussen

Al vele eeuwen geleden gebruikte indianen in Mexico mescaline cactussen voor de mescaline die zich erin bevindt. Het zou nog vele jaren duren voordat mescaline voor het eerst geïsoleerd werd door een chemicus. Zijn naam was Arthur Heffter en hij kwam uit Duitsland. Dit was in 1897. In 1918 werd voor het eerst synthetische mescaline gecreëerd door Ernst Späth.

Mescaline gebruiken

De indianen in Mexico gebruikten mescaline tijdens sjamanistische rituelen. Zo kwamen zij in hogere sferen. Vandaag de dag wordt mescaline niet zozeer meer in rituelen gebruikt maar nog wel om in hogere sferen te komen. Van mescaline kan je net zo goed hallucinaties krijgen als van bijvoorbeeld het gebruik van paddo’s of magische truffels.

Om mescaline binnen te krijgen eet je de mescaline uit de cactus. Dit kan je rauw doen maar je kan er ook voor kiezen om de mescaline eerst te drogen. Wanneer je deze droogt wordt het effect van de mescaline vergroot.

De effecten van mescaline cactussen

Evenals bij andere vormen van drugs heeft mescaline een andere uitwerking op een ieder. De dosering en de stemming en gevoeligheid spelen hierin per persoon een rol. De mescaline cactus staat vooral bekend om zijn hallucinerende kenmerken. Mescaline is een alkaloïde dat deze hallucinaties veroorzaakt. De effecten die je kan voelen bij het gebruik van mescaline cactussen zijn:

  • Kleuren worden helder
  • Zelfbewustzijn veranderd
  • Een andere waarneming van tijd
  • Hallucinaties
  • Jouw manier van denken veranderd
  • Euforisch gevoel

Evenals bij bijvoorbeeld paddo’s of truffels kan je ook van mescaline antwoorden vinden op vragen die je al geruime tijd hebt. Je komt in een andere bewustzijn en kan in gesprek gaan met jezelf. Het lijkt wel of je hersenen meer of anders werken. Daarom wordt ook in Silicon Valley mescaline gebruikt voor microdosing.

Verschillende mescaline cactussen online bestellen

Bij 24High hebben we 2 soorten cactussen te koop die mescaline bevatten. Elk van deze heeft zo zijn eigen eigenschappen en zien er ook totaal anders uit.

Peyote cactus

De peyote cactus is een kleine cactus zonder stekels. Deze cactus ziet er met zijn roze bloem ook erg mooi uit en bevat mescaline. De Peyote bevat de hoogste concentratie van de psychoactieve stof Mescaline. Deze mescaline cactus zorgt voor hallucinaties wanneer je hiervan de mescaline eet. De wetenschappelijke naam van de peyote cactus is Lophophora Williamsii.

San Pedro cactus

De San Pedro is een stuk groter dan de peyote cactus. Ook deze cactus bevat mescaline en het eten hiervan kan ook leiden tot hallucinaties. De wetenschappelijke naam van de San Pedro cactus is Echinopsis pachanoi. De San Pedro cactus groeit in Peru en Ecuador.

De smaak van mescaline cactussen

Wil je een geestverruimende ervaring? Dan moet er wel voldoende mescaline in de cactus zitten. Mescaline heeft een bittere smaak. Dat is misschien vervelend, maar wanneer je geen bittere smaak ervaart bij het eten dan bevat deze cactus weinig of geen mescaline. Om een psychedelische ervaring te hebben moet je namelijk wel de mescaline eten.

Waarom kan je mescaline cactussen en zaden kopen?

Het verkopen van mescaline is niet legaal in Nederland. De verkoop van mescaline cactussen echter wel. Dit werkt hetzelfde als bij de verkoop van paddo’s. Paddo’s kan je niet kopen bij een smartshop maar wel paddo growkits. Zo kan je deze zelf kweken en zelf de keuze maken of je de paddo’s of mescaline cactussen wilt gebruik voor de psychoactieve stoffen of niet.