Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

SMARTSHOP

Welkom bij 24High Smartshop !! Onze Smartshop heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van natuurlijke bewustzijnsverruimende middelen zoals: Psilocybine Paddo growkits, Magische Truffels, LSA zaden, Mescaline Cactussen, Kratom, Geneeskrachtige Kruiden etc. De naam Smart is afkomstig van de zogenaamde smart-drugs, een groep kruiden en voedingssupplementen waarvan het doel is om het cognitieve vermogen te stimuleren. Paddo´s & Truffles zijn vanwege deze reden populair onder de 24High Smartshop bezoekers. De producten die 24High Smartshop verkoopt zijn voornamelijk natuurlijke producten en allemaal legaal.GENEESKRACHTIGE KRUIDEN VAN DE SMARTSHOP

In onze smartshop zijn wij er van overtuigd, dat er voor elk wat wils is. Wil je ontspannen of wil je juist wat extra energie doorgaans in het leven? Ben je een partyganger die het op een natuurlijk manier wil volhouden tot in de laatste uurtjes? Of wil je misschien een innerlijke reis ervaren met bewustzijnsverruimende middelen zoals Paddo's of Truffels? Dan ben je aan het goede adres want, 24High smartshop wilL supply!Wij geloven in de krachten die moeder natuur aan ons schenkt en hoe je dit in jouw voordeel kan gebruiken. Bij onze smartshop draait het niet alleen om trippen of een bepaald gevoel op te wekken. Onze kruiden in de smartshop reiken veel verder dan dat. Wij hebben een scala aan kruiden die een geneeskrachtige werking hebben. Geneeskrachtige kruiden die door inheemse volkeren al decennialang worden gebruikt, zoals Muira Puama en Ginkgo Biloba.

Muira Puama

Historisch gezien zijn alle delen van de Ptychopetalum Olacoides (Muira Puama) medicinaal bruikbaar, maar meestal zijn het de schors en wortels van de Muira Puama die zowel traditioneel als in herbal/kruidengeneesmiddelen verwerkt, worden gebruikt. Muira Puama bevat lange ketenvetzuren (LCT), plantaardige sterolen cumarine, lupeol en de alkaloïde muirapuamine. Het wordt o.a. ook gebruikt tegen maagklachten, menstruatieklachten, pijn in de gewrichten (reuma) en verlamming veroorzaakt door poliomyelitis(Polio).

Ginkgo Biloba

Deze plant kent een lang historisch en traditioneel gebruik als kruidenmiddel in de Chinese voedingsleer.Ginkgo Biloba verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen en verbetert het ademhalingsstelsel. Tevens helpt deze plant ook als een remedie voor depressie, tinnitus, hoogteziekte, en multiple sclerose. De bladeren kunnen bovendien gebruikt worden in een stoombad voor het gezicht om astma, verkoudheid en hoest te genezen

BEWUSTZIJNSVERRUIMING DOOR TRIPPEN EN HALLUCINEREN SMARTSHOPPaddo's, Truffels, Mescaline Cactus, LSA zaden, Yopo (5 MeO DMT) en Ololiuqui zaden zijn allemaal natuurlijke smartshop producten waarvan het gebruik duizenden jaren terug gaat. Deze producten zijn in staat om uw bewustzijn te verruimen. Trippen & hallucineren met natuurlijke smartshop producten is tijdloos. Ze werden duizenden jaren terug gebruikt en ze worden vandaag de dag nog gebruikt. Vooral de paddo wint het meest aan populariteit in onze smartshop, vanwege de werkzame stof Psilocybine.

DROOMKRUIDEN VOOR HET OPWEKKEN VAN LUCIDE DROMEN

Droomkruiden zoals Calea Zacatechichi en African Dream Root kunnen Lucide dromen opwekken. Deze droomkruiden worden al duizenden jaren gebruikt in rituelen om visuele dromen op te wekken. Lucide dromen betekent, het bewust meemaken dat je aan het dromen bent. Dit betekent dat je tijdens je dromen deze kan sturen. Dit klinkt als magie, maar het kan echt!

DRUGSTESTEN IN ONZE SMARTSHOP VOOR EEN VEILIG GEBRUIK

We bieden een groot assortiment drugstesten aan in onze smartshop om je te verzekeren van veilig gebruik. We sporen het gebruik van drugs absoluut niet aan! Wel vinden wij dat als je hebt besloten om drugs te gaan gebruiken deze eerst te testen. Je wilt immers wel weten wat je tot je toe neemt zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

TINCTUREN MEDICINALE PADDENSTOELEN EN KRUIDEN IN ONZE SMARTSHOP

In onze smartshop verkopen we kruiden en Medicinale paddenstoel tincturen van hoog kwaliteit. Foodsporen komt met een geweldig assortiment van verschillende soorten paddenstoelen zoals; Lion's Mane, Reishi, Cordyceps, Chaga en Turkey Tail. De medicinale paddenstoelen bevatten ontzettend veel gezonde eigenschappen die een positieve invloed kunnen hebben op het lichaam en geest. Bovendien bieden we ook kruiden tincturen aan zoals Ashwaganda, Damiana, Absintalsum, Wormwood, Passiebloem en Calea Zacatechichi.

GROOT ASSORTIMENT MESCALINE CACTUSSEN IN ONZE SMARTSHOP

Peyote en San Pedro Cactus (Mescaline)

Peyote is één van de oudste psychedelische Cactussen. Er zijn Peyote cactussen gevonden in graven en op afbeelding in grotten die dateren uit de periode van 4000 voor Christus! De Azteken beschouwden de cactus als magisch en iets goddelijks. Ze gebruikten de Peyote om ziektes te behandelen en om met de Goden te communiceren.

De Magische San Pedro Cactus is bekend vanwege zijn psychoactieve eigenschappen. De Mescaline (3,4,5-trimethoxyphenethylamine) is een psychedelische alkaloïde. Het gebruik van de hallucinogene San Pedro cactus gaat velen jaren terug. Al meer dan 3000 jaar is het gebruik ervan een ononderbroken traditie in Peru. De vroegste afbeelding van de cactus is een gravure van de mythologische San Pedro. De gravure behoorde tot de Chavin-cultuur, een kunststijl uit Peru van 1700 tot 300 voor Christus. Deze mescaline cactussen zijn niet bedoeld als partydrug. Een trip op deze psychedelische cactussen doe je nooit alleen maar onder begeleiding. Dit is zeer belangrijk!

HALLUCINEERDE ZADEN IN ONZE SMARTSHOP VOOR EEN SPIRITUELE ERVARING

LSA zaden Morning Glory en Hawaiiaanse Baby Woodrose

De Morning Glory zaden worden eeuwenlang gebruikt door vele Mexicaanse Indiaanse culturen als een hallucinogeen. Deze zaden waren bekend bij de Azteken als 'tlitliltzin', het Nahuatl woord voor "zwart". Hawaiiaanse Baby Woodrose is een klimmende wortel met prachtige lila bloemen uit het Indiase subcontinent. De zaden van de Baby Woodrose bevatten Enthogenen, psychoactieve bestandsdelen. De zaden kunnen worden gebruikt voor hun verschillende lysergamide-alkaloïden zoals LSA

Ololiuqui en Yopo zaden

In Mexico zijn de Ololiuqui zaden zeer bekend en populair maar bij ons in Europa totaal niet. Dat is vreemd, want deze zaden zijn misschien wel het meest voorkomende Entheogene middel dat wordt gebruikt door de inheemse bevolking. Ololiuqui wordt onderhand gebruikt als medicijn tegen geslachtsziekten, als pijnbestrijding en om tumoren te laten verdwijnen. De effecten van het middel zijn enigszins te vergelijken met die van paddo´s en Peyote. Anadenanthera Peregrina (Yopo) is een geslacht van bomen, waarvan sommige variabele concentraties en verhoudingen van DMT, bufotenine en 5-MeO-DMT in hun zad


LUSTOPWEKKERS EN EROTIEK BIJ DE SMARTSHOP


Ben je het zat om met je partner elke avond op de bank te Netflixen? Is de vlam in je relatie bijna gedoofd omdat de passie en het verlangen naar elkaar er niet meer is, of wil je meer spanning in de slaapkamer? 24High Erotiek laat de passie in ieders leven weer toe met een ruim assortiment aan afrodisiaca (lustopwekkers)! Libido verhogende middelen, erectie pillen, Spaanse vlieg en nog veel meer lustopwekkende producten zijn verkrijgbaar in onze smartshop.

MCSX

Boost je seksleven met deze libido verhogende capsules van MCSX voor man en vrouw! Uren lang passievolle sex, gebruik MCSX! Verkrijgbaar in onze smartshop:

Spanish Fly Pasion Intenso

Wil je intens genot beleven? Laat je vervoeren door de kracht van Spanish Fly Pasión Intenso. Een zeer intense warme sensatie wordt van binnen merkbaar. Het geeft je net dat kleine beetje extra wat nodig is om jou en je partner een onvergetelijke nacht te bezorgen.

Stiff 4 Hours

Urenlang een erectie! Met Stiff 4 hours is dit mogelijk! Mannen wacht niet langer en transformeer in een sex God met deze erectie pil!

KRATOM

Mitragyna Speciosa Korthals (Kratom) is een boom die oorspronkelijk voorkomt in de regenwouden van Zuidoost-Azië, voornamelijk in Thailand en Maleisië. Mitragynine bindt zich aan opiaat-receptoren in je hersenen, dit verbetert je humeur en geeft een euforisch gevoel. De laatste tijd is Kratom steeds populairder geworden als recreatieve smartdrug. In lage dosis heeft Kratom een stimulerend effect en in hogere dosis geeft Kratom meer een verdovende werking.

KANNA

Kanna, nog zo´n mooi natuurlijk product in onze smartshop! Kanna (Sceletium Tortuosum) werd gebruikt als genotsmiddel door de Khoikhoi in Zuid-Afrika. Het werd gesnoven, gekauwd en als thee gedronken. Kanna heeft invloed op de dopamine- en serotoninereceptoren in je hersenen. Kanna heeft na inname, met name, in het begin een ontspannende en stimulerende werking.

ONTSPANNEN EN SLAPELOOSHEID PRODUCTEN BIJ ONZE SMARTSHOP


Heavenly E Happy Caps

Deze caps helpen je onthaasten, ontspannen en de waan(zin) van de dag los te laten. Het bevat Mitragyna Speciosa, geëxtraheerd van de magische Kratombladeren. De Heavenly-E Happy caps zijn de perfecte formule voor als je gestrest bent, geen goede dag hebt of simpelweg wilt relaxen. 


Passion Flower Indian Elements

Passiebloem kan worden gebruikt tegen vele kwalen. Zo vermindert en eventueel elimineert het slapeloosheid, angst, ontsteking van huidirritaties en brandwonden, ADHD en andere aandoeningen zoals astma. Passiebloem wordt bovendien vaak gebruikt als kalmeringsmiddel of slaapmiddel.

OPPEPPERS EN ENERGIEBOOSTERS IN DE SMARTSHOP

In onze smartshop komen we aan energie niet tekort! Heb je wat meer energie nodig tijdens je dagelijkse inspanning? Of ben je altijd moe en heb je af en toe een energieboost nodig? Neem dan even een kijkje in onze categorie oppeppers en energiebooster voor een passend product.

SUPPLEMENTEN EN VITAMINES IN DE SMARTSHOP

In ons smartshop vind je een groots assortiment Vitamines, Kruiden en Extracten ten behoeve van de geestelijke en lichamelijke gezondheid!! Deze supplementen zijn ideaal als aanvulling op je dagelijkse eetpatroon. Heb je een wat zwak afweersysteem of sport je veel? Dan kunnen supplementen tekorten aanvullen die het lichaam nodig heeft.

ALTIJD DISCRETE VERZENDING BIJ ONZE SMARTSHOP!

Alles wat je bij ons online koopt, of het nu in de smartshop of headshop is, wordt netjes en discreet verpakt (geen vermelding van 24High Smartshop op de verzenddoos). Uiteraard sturen wij ook uitgebreide instructies voor gebruik mee bij producten die hierom vragen.