Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

GrindersOp zoek naar een webshop om een grinder te kopen? Zoek niet verder. Bij ons kan je grinders kopen die gemaakt zijn van hout, aluminium of plastic. Eenvoudig om wiet mee te verkruimelen maar ook erg handig voor het vermalen van andere kruiden. Welke crusher past het beste bij jou?

Aluminium Grenade Grinder Camouflage 3 parts
Banana Bros. OTTO Gouden Grinder
Grinder Aluminium 62mm After Grow - Solinder Blue
Grinder Aluminium 62mm After Grow - Solinder Red
Grinder Aluminium  Silver(Ø 62 mm, 4 Parts)
The Bulldog – Grinder Plastic Pink
Aluminium Rainbow Grinder 55mm 4parts
RQS Logo Grinder 4 parts – PINK
ZenPen
SLX Grinder Aluminium Non Sticky 62 mm - Black
Magic Truffel Grinder
Banana Bros OTTO Elect Grinder
Wood grinder leaf
Wood grinder OHM 45mm
Grinder Aluminum (Ø 55 mm, 4 Parts), Purple
Grinder metaal The Rocket
SLX Grinder Aluminium Non Sticky 50 mm - Yellow Gold
Grinder Plastic Leaf 53mm 2 Parts
Acrylic Grinder Zwart
SLX Grinder Aluminium Non Sticky 62 mm - Charcoal
Grinder Plastic (Ø 60 mm, 2 Parts Magnetic + Stash), Turquoise
Card Grinder Alice in Grinderland - Caterpillar
Credit Card Grinder: Turntable
Card Grinder Alice in Grinderland - White Rabbit
Card Grinder Alice in Grinderland - Cheshire
Credit Card Grinder Anonymous
Credit Card Grinder Cheech N Chong 1/4 Pounder
Card Grinder Alice in Grinderland - Tweedle Twins
Card Grinder Alice in Grinderland - Mad Hatter
Credit Card Grinder, Ace Of Spades
Credit Card Grinder Rasta Lion
Credit Card Grinder 420
Credit Card Grinder, Leaf - GOLD
Mix'n, Ball Purilizer - Grinder Cleaner 50 ml
 

Wat is een wiet grinder?

Een grinder is een verkruimelbaar. Een instrument om eenvoudig je wiet of andere kruiden mee te vermalen. Dit wordt ook wel eens een crusher genoemd. Een grinder is dan ook heel eenvoudig te gebruiken. Je stopt er jouw wiet of kruiden in en draait de grinder rond zodat de inhoud verkruimelt. Een grinder is een must-have voor een cannabis gebruiker net als lange vloei of een pijpje. Een grinder voorkomt bovendien sticky fingers!

Waarom je wiet verkruimelen met een grinder?

Voordat je een wiet verkruimelaar gaat kopen is het goed om te weten waarom je een grinder koopt. Het gebruik van een crusher kent namelijk drie belangrijke voordelen. Ten eerste komt het de werking van de wiet of kruiden ten goede. Doordat deze in fijner gemalen zijn komen ze beter tot hun recht. Ten tweede komt dit ook de smaak ten goede. Al laatste maakt het draaien van een joint een stuk eenvoudig. Je kan de wiet beter verdelen en dat maakt het draaien ook weer makkelijker. Een verkruimelaar kan ook een leuk cadeautje zijn voor een cannabis gebruiker. Buiten een grinder om bieden we ook prachtige cannabis souveniers aan.

grinder metaal

Koop en grinder om je cannabis te verkruimelen voor je bong!

Een grinder gebruik je niet alleen om je wiet te verkruimelen voor een jonko! Nee zeker niet, velen cannabis enthousiastelingen gebruiken een grinder ook voor een bong of pijpje. Ook hier wil je sticky fingers vermijden en je cannabis verkruimelt zien. Het beste is om de kruiden niet te vergruizen maar wat groffer te grinden. Je wilt niet dat je wiet tot poeder vergruist en deze ze door je screen heen valt en/of in het water beland van je bong of in je mond door een pijp! Een grinder is dus ook een goede tool voor je bong!

Verschillende soorten cannabis grinders zijn er te koop?

Wanneer je bij een online headshop gaat kijken dan zie je vele verschillende soorten grinders. Zo heb je bijvoorbeeld creditcard grinders, plastic grinders, aluminium grinders en houten grinders. Hoe weet je nu welke grinder je moet kiezen? Daarom lichten we de verschillende grinders graag even voor jou toe.

Aluminium wiet grinders

De aluminium grinder is een van de sterkste grinders die er op de markt te koop zijn. Deze verbrokkelen alles wat je maar in gedachten hebt. Wiet, kruiden en zelfs hasj. De exclusievere modellen zijn voorzien van een bepaalde coating. Deze coating zorgt ervoor dat de THC niet blijft plakken aan de grinder zelf. Je cannabis gereedschap blijft dus altijd draaien en loopt niet vast op oud THC-residu van de verkruimelde weed. Alles wat erin gaat, komt er vergruisd uit en dat is prettig wanneer je een joint wilt draaien.

Houten wiet grinders

Kies je voor een houten grinder dan kies je voor een authentieke uitstraling. Deze verkruimelaars zijn vaak erg fraai en hebben een eigen stijl. De houten grinders zijn sterker dan plastic grinders en ga een stuk langer mee.

Plastic Acryl wiet grinders

Wanneer je doel is het verkruimelen van wiet dan kan je kiezen voor een plastic grinder. Zeker wanneer je deze alleen gebruikt voor het verkruimelen van wiet. Het voordeel van plastic grinders is dat ze heel licht zijn en je ze dus overal makkelijk mee naartoe kan nemen. Wil je hasj verkruimelen dan is het verstandig om te kiezen voor een andere crusher.

Creditcard wiet grinders

Deze creditcard grinders staan ook wel bekend als kaart grinders. Het fijne van deze grinder is dat ze zo groot zijn als een creditcard, vandaar de naam. Je kan deze dus altijd makkelijk meenemen wanneer je de deur uit gaat. Deze creditcard grinders helpen je snel om je wiet te verbrokkelen.

grinder plastic

Hasj grinders

Met sommige grinders kan je ook hasj verkruimelen. Dit kan niet met alle crushers, de plastic grinders zijn bijvoorbeeld te zwak om hasj te vermalen. Dit komt doordat hasj een totaal andere materie is dan bijvoorbeeld wiet. Het is een kleiachtige substantie en dat maakt een wereld van verschil bij het kruimelen. Je kan bijvoorbeeld zelfs de hardere hasj soorten als Maroc of Zero verkruimelen met een aluminium grinder. Wel moet je de hasj van de pennen in de grinder waarschijnlijk afvegen want de kans dat het zich eraan vast plakt, is groot. Daarom bieden wij ook de Zen Pen aan! Deze is special ontwikkeld voor Hasj!

Wiet grinders

In feite zijn alle soorten grinders wiet grinders. Ze zijn er immers allemaal sterk genoeg voor. Dat geldt voor de creditcard, plastic, houten en aluminium grinders. Maak nu kennis met alle voordelen van een grinder en bestel je cannabis verkruimelaar nu online. Wij verzenden jouw bestelling altijd snel en discreet.

Hoe gebruik je een wiet crusher?

Misschien nog goed om even toe te lichten als het gebruik van bijvoorbeeld een acryl grinder nieuw voor je is; hoe je deze gebruikt? Het zijn redelijk eenvoudige apparaten die eigenlijk iedereen wel kan gebruiken. Een crusher bestaat uit twee losse onderdelen. Hierin plaats je de wiet of kruiden die je wilt verkruimelen. Door de snijpunten aan de binnenkant van de twee grinder onderdelen wordt de wiet vermalen. Wanneer je de twee grinder onderdelen tegen elkaar aandrukt en met je linkerhand de ene kant opdraait en je rechterhand de andere kant verkruimel je de wiet. Zo simpel is het gebruik van een grinder.

grinder wiet

Wat zijn drie- en vierdelige grinders?

Grinders bestaan vaak uit twee delen, maar er zijn ook grinders met meer delen. Zo zijn er ook 3-delige grinders en 4-delige grinders. Driedelige grinders hebben een extra compartiment om de vermalen wiet op te vangen. Je kan ook een stash can aanschaffen om hier lucht dicht je weed in te bewaren. Zo voorkom je dat je kostbare wiet verliest bij het legen van jouw kruimelaar. De vierdelige grinder gaat net een stapje verder. Hiermee kan je ook het zeer fijne kief filteren in een apart compartiment.

Hoe maak je een cannabis grinder schoon?

Als laatste wil ik je nog even wijzen op het onderhoud van jouw grinder. Om te zorgen dat je een goed werkende cruncher hebt moet je deze met regelmaat schoonmaken. Dit is niet ingewikkeld en uit te voeren in drie eenvoudige stappen.

Het schoon maken van je grinder in 3 stappen:

  1. Zorg ervoor dat je je grinder zoveel mogelijk leeg maakt
  2. Poets met een droge tandenborstel de kleine deeltjes die nog vast zitten in jouw grinder weg of los.
  3. Je zal zien dat niet alles uit jouw grinder verdwijnt. Probeer daarom met een wattenstaafje met isopropylalcohol om de laatste stukjes weg te poetsen. Hierna laat je jouw verkruimelaar drogen. Zodra deze droog is kan je hem weer gebruiken.

Koop je wiet grinder hier vandaag online!

Het kopen van een grinder kan je bij ons in de headshop makkelijk doen. Door een grinder te kopen bespaar je jezelf niet alleen tijd, het komt ook de smaak en de werking van de wiet in jouw joint ten goede. Bij 24High koop je grinders al vanaf 3,95 maar ze zijn er ook voor 74,95. Kies vooral de grinder die bij jou past en koop hem online. Naast grinders verkopen we ook leuke asbakken met een cannabis print en veel cannabis gerelateerde rookaccessoires. Bovendien bieden we ook genoeg gripzakjes, dit zijn kleine plastic zakjes met een druksluiting, deze zijn ideaal voor het geurloos bewaren van je kruiden of cannabis. Vergeet deze niet bij je bestelling te doen. De cannabis gripzakjes zijn bijvoorbeeld erg handig om je wiet in te bewaren na het oogsten van je, voor privégebruik, cannabis plantje!