Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

MUSHROOMS

Welkom bij de 24High Mushrooms & Truffels! Magische Truffels & Paddo's zijn bewustzijnsveranderende en hallucinerende middelen. De verkoop van vers geoogste paddo’s is niet langer toegestaan in Nederland, Verse Truffels mogen wel verkocht worden. Maar wees niet getreurd, paddo’s thuis kweken mag nog wel! Daarom kan je nog steeds genieten van een trip op paddo’s. Paddo's kweken is kinderlijk eenvoudig. Met het bestellen van een paddo kweekset bij 24High ben je van alle gemakken voorzien en kan het kweken beginnen. Geen zin om te kweken en te wachten tot je kan oogsten? Probeer dan onze verse Magische Truffels die meteen genuttigd kunnen worden. Paddo's en truffels zijn erg gewild en populair deze zijn dus altijd voorradig bij 24High. Wacht niet langer en bestel Magie in een doosje!

PADDO GROWKITS & TRUFFELS ASSORTIMENT:WAT IS EEN PSILOCYBINE PADDO?

Magische paddo's zijn er in verschillende soorten en zijn befaamd om hun psychedelische en hallucinerende werking. Ze bevatten stoffen (Psilocybine) die door het lichaam omgezet worden naar Psilocine. Deze stof is weer in staat om je bewustzijn te veranderen of je geest te verruimen en is verantwoordelijk voor de hallucinerende werking. De werkzame stof kan per paddenstoel en per soort sterk verschillen. De populairste psilocybine paddenstoel die in Nederland in de natuur voorkomt is het puntige kaalkopje. Deze wordt vaak gespot langs de berm of in de weilanden. Uiteraard raadt het 24High team af om in de natuur zelf op zoek te gaan naar een magische paddo. Sommigen paddenstoelen kunnen vanwege een hoog gif gehalte dodelijk zijn. Hou het veilig en bestel bij 24High Mushrooms een All in one growkit, 100% Mycelium Freshmushrooms growkit of een Mondo grow kit! Kind eenvoudig je eigen geestverruimende paddenstoel kweken! Klik hier voor Growkit Paddo's: All-In-One, Freshmushroom, Mondo.

WAT IS EEN MAGISCHE PADDO GROWKIT?

In Nederland is de verkoop van een verse psilocybine paddo verboden. Het kweken van een magische paddo voor privégebruik is in Nederland niet verboden! Een growkit is een plastic kweekbak met een kant-en-klaar substraat (voedingsbodem) geïnjecteerd met paddo sporen. De growkit wordt geleverd met een growbag en instructies. De set-up instructie van elke growkit is zeer eenvoudig. Je kan al enkele weken na het opzetten je psilocybine paddo growkit tientallen paddo's oogsten. Wel is belangrijk om altijd de growkit te behandelen met schonen handen en/of handschoenen. Daarom adviseren we altijd om de juiste kweekspullen aan te schaffen.

GROWKITS VAN VERSCHILLENDE SOORTEN MAGISCHE PADDO´S 

Elke psilocybine paddo soort bevat unieke effecten. De ene soort staat bekend om krachtige visualisaties waar de andere soort zich onderscheid met filosofische en creatieve inzichten. Hieronder vind u verschillende psilocybe paddenstoel soorten met die wij aanbieden:

Sterkte-indicatie van de effecten van 1(mild) t/m 5 (zeer krachtig):

 • Moby Dick Paddo Growkit sterkte 4,5
 • Albino Paddo Growkit sterkte 4,5
 • McKennaii Paddo Growkit sterkte 4,5
 • Golden Teacher Paddo Growkit sterkte 4,5
 • Ecuadorian Paddo Growkit sterkte 3,5
 • Colombian Paddo Growkit sterkte 3,5
 • Mazatapec Paddo Growkit sterkte 3,5
 • B+ Paddo Growkit sterkte 3,5
 • Cambodian Paddo Growkit sterkte 3
 • PES Hawaii Paddo Growkit sterkte 3
 • Thai Paddo Growkit sterkte 2,5
 • Mexican Paddo Growkit sterkte 2,5
 


WAT ZIJN MAGISCHE PSILOCYBINE TRUFFELS?

Magic Truffels (Sclerotium) is een product wat sommigen magische paddo soorten zelf creëren. Sclerotium bevat net net als bij de magische paddenstoel bevatten de stof psilocybine. Psilocybine wordt door het lichaam afgebroken/omgezet tot Psilocine, deze stof is verantwoordelijk voor de psychoactieve en hallucinerende effecten. Een mycelium is een ondergronds netwerk van schimmeldraden/hyfen. Uit het mycelium groeit de magische paddenstoel wat bovendien ook de vrucht is van het mycelium. Sommigen magische paddenstoel soorten creëren in het mycelium een soort van water en voedsel opslag (truffels) voor in te droge tijden. Deze verharde en knolachtige mycelium (truffel) bevat dus ook dezelfde stoffen (psilocybine) als de magische paddo! Ook magische truffels (sclerotia) zijn net als de paddo in staat om je bewustzijn te veranderen of je geest te verruimen. Magische truffels kunnen meteen genuttigd worden en zijn vers verkrijgbaar bij onze categorie magische truffels.

Hieronder een klein selectie van onze truffels:

 • Psilocybine Utopia Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Valhalla Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Pajaritos Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Amazonia Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Nirwana Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Hollandia Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine The Wizard Magische Truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Double Vision Magische truffels (sclerotia)
 • Psilocybine Bulk Magische truffels (sclerotia)

Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid aan om thuis zelf truffels te kweken. Met het gebruik van de Sclerotia Georgia Sporen is dit mogelijk. Deze soort staat ook bekend als de Atlantis truffel. De Atlantis truffels zijn net wat sterker dan de Mexicaanse truffels.
 

WAT ZIJN MAGISCHE PADDENSTOEL SPOREN?

Een paddo spoor is net als bij een plant een zaadje. Het is nu mogelijk om op een simpele manier met een sporenoplossing je eigen mycelium te kweken. Sporen bevatten de paddenstoelen cultuur. Door een injectie spuit kan je direct het substraat (voedingsbodem) met de sporenoplossing inenten. Met deze paddo sporen ampullen kan je grote paddenstoelen kweken van maar liefst 30 centimeter in hoogte. Klik hier voor: paddo sporen

MEDICINALE PADDENSTOELEN

Vele medicinale paddenstoelen behoren tot TCM "Traditional Chinese Medicine". Deze traditionele voedingsleer behoort tot de oudste ter wereld! Millennia jaren terug gebruikten de Chinese bevolking paddenstoelen en schimmels om ziekten te voorkomen, vast te stellen en te behandelen. Medicinale paddenstoelen werken positief als preventief middel tegen kwalen en ziektes. Medicinale paddenstoelen zoals:

 • Lion's Mane (Hericium Erinaceus) - Hersenactiviteit
 • Chaga (Inonotus Obliquus) - Antiviraal
 • Turkey Tail (Coriolos Versicolor) - Immuunsysteem
 • Reishi (Ganoderma Lucidum) - Vitaliteit
 • Cordyceps - Energiek

WAT MAAKT DAT MAGISCHE PADDO'S EN TRUFFELS PSYCHEDELISCH ZIJN?

Magische truffels en paddo's bevatten de stof psilocybine. Deze stof is medeverantwoordelijk voor de wonderbaarlijke psychedelische effecten die een magische truffel of paddo geven. Eenmaal een psilocybine en truffel of paddenstoel te hebben geconsumeerd begint het lichaam enzym de psilocybine af te breken tot de magische stof psilocine. Psilocybine en psilocine zijn tryptamines. Omdat de cel van de psilocine erg op die van serotonine lijkt wordt deze geaccepteerd door de serotonine receptoren. Door deze gelijkwaardige chemische verbinding is het dus mogelijk voor de psilocine cel om zich te binden aan deze receptoren. Serotonine heeft invloed op je stemming, emoties, seksuele drive, slaap, zelfvertrouwen en eetlust. Nadat de psilocine cel zich heeft gebonden aan de serotonine receptoren zullen de effecten zich manifesteren tot hallucinaties, visioenen, geestverruiming, toename van het probleemoplossend denkvermogen, heldere kleuren en contacten met goddelijke en spiritualiteit. Met het gebruik van psilocybine truffels of paddenstoelen komt wijsheid. Neem altijd meerder kleinere dosissen i.pl.v. alles in één keer. Zo kan je een bad-trip kunnen voorkomen en precies kunnen uitvogelen welke paddo of truffel dosis voor jou het beste werkt.Tevens bieden we ook psilocybine truffels aan als Microdosing voor subtiele positieve geestelijke veranderingen

ONZE MUSHROOMSHOP ALTIJD DISCRETE VERZENDING

Alles wat je bij ons online koopt, wordt netjes en discreet verpakt. De instructies van de growkits zijn in PDF te downloaden bij de omschrijving het product zelf. Onze psilocybine truffels zijn ontzettend vers vanwege de hoge omloop. Elke week krijgen we een nieuwe lading truffels (sclerotia) binnen. Kan je geen keuze maken? Kijk dan even bij onze top 10 mushrooms.