Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Magic Mushrooms & Truffels - Dosering Calculator

Stap 1: Gewicht

Kilogram:

Stap 2: Selecteer het type

Stap 3: Bereken de hoeveelheid


0 GramWaarom de juiste dosering psychedelica uitrekenen met een paddo of truffel doseringscalculator?

De essentie voor een geweldige trip is de dosering. Een doseringscalculator kan precies uitrekenen welke dosis goed aansluit bij je trip wens. Als je teveel psychedelische paddo's of truffels tot je toeneemt zonder dat je dit gewend bent kan het te intens zijn. Dit voorkom je door voordat je van plan bent te gaan trippen met psychedelische paddo's of truffels eerst de doseringscalculator te gebruiken. De doseringscalculator rekent in no-time je dosis uit. Gebruik onze doseringscalculator en verzeker je zelf van een magische en psychedelische paddo of truffel ervaring!

Doseringscalculator voor het uitrekenen van de juiste dosis psychedelische paddo's, truffels en microdosis!

We kunnen niet vaak genoeg herhalen hoe belangrijk het is om je dosis paddo's, truffels en microdosis te calculeren met onze doseringscalculator. Elk persoon heeft een ander gewicht en de dosis is hier afhankelijk van. We hebben niks voor niks deze handige tool ontworpen. De doseringscalculator is erg makkelijk in gebruik dus gebruik deze!

 

Hoe gebruik ik de doseringscalculator voor paddo's, truffels of een microdosis?

Het gebruik is eenvoudig. Links bovenin de doseringscalculator vul je als eerste je gewicht in. Hierna klik je eenvoudig op de symbolen zoals paddo's of truffels, dan kies je of deze gedroogd of vers zijn. Vervolgens kies je doseringstypen: microdosering, lage dosering, normale dosering of hoge dosering en druk op berekenen. Laat de doseringscalculator uitrekenen welke microdosis of trip paddo's of truffels dosering bij jouw past.

Een magische paddo's of truffels dosering uitrekenen met een doseringsalculator

Het gewicht van verse of gedroogde paddo's of truffels scheelt enorm. Het is van groot belang dat je precies weet welke dosis je gaat innemen. Gebruik onze doseringscalculator om er zeker van te zijn dat je trip ervaring er één wordt om nooit te vergeten. De doseringscalculator is makkelijk in gebruik en zal nauwkeurig je micro, paddo of truffel dosering uitrekenen.

Wat is een dosis magische paddo's?

De juiste dosering hangt erg af van je gewicht en wat voor een trip je wilt ervaren. Als je een psychedelische rustige trip wilt ervaren en je dosis is een sterke trip dan zal de reis te overweldigend kunnen zijn en niet plezierig. Je wilt dit vermijden. Je wilt een trip die aansluit op de reis die je wilt ervaren. Ben je nieuw in deze wereld van psychedelische paddo's dan raden we sowieso aan om te beginnen met een lage en normale dosis. We hebben en doseringscalculator ontworpen waar je precies kan zien wat de juiste dosis is gekoppeld aan je gewicht en de wens in sterkte. Of het nu gaat om een microdosis of een tripdosis paddo's of truffels. De doseringscalculator rekent dit uit en is makkelijk in gebruik!

Hoge dosering psychedelische paddo's uitrekenen met een doseringscalculator

Een hoge dosis magische paddo's hangt af van je gewicht en of deze vers of gedroogd consumeert worden. Een paddo's bevat om en nabij 90% vocht. Als je de paddo's zou drogen dan verandert het gewicht dus ook de hoeveelheid dosis. Hoge dosis is niet geschikt voor personen die geen kennis hebben van psilocybine paddo's en/of deze ook nooit hebben gebruikt. Gebruik onze doseringscalculator om precies te zien welke hoge dosis psychedelische paddo's bij jouw gewicht past.

Normale dosering psychedelische paddo's voor een milde tot heftige ervaring

Een normale dosering is eenvoudig te calculeren met onze doseringscalculator. Vergeet niet je gewicht in te vullen voordat je de andere opties aanklikt. Met een normale bedoelen we een goede trip met milde visuele, filosofische en body-energie effecten. Elke paddo growkit die we aanbieden heeft verschillen in de effecten. De ene heeft een hoger indicatie visuele effecten dan een andere, maar is weer lager in euforisch en filosofisch. Zo kan je een trip goed aansluiten op de wensen die je hebt. Gebruik de doseringscalculator die precies de dosis paddo's uitrekenen die hier bij past.

Lage dosering psychedelische paddo's makkelijk uitrekenen met een doseringscalculator

Heb je nog nooit psychedelica geconsumeerd in je leven? Dan raden we je aan om altijd te beginnen met een lage dosering. Je wilt een mooie ervaring op doen en je bent gretig om een grotere dosis in te nemen dat snappen we, maar dit adviseren we niet. Het is belangrijk dat je eerste kennis making een fijne is aangezien je nog niet weet wat je staat te wachten. Neem een lage dosis in en voel wat psilocybine (paddo's of truffels) met je geest en lichaam doet. Je kan altijd je dosis binnen 1,5 uur naar wens verhogen. Met doseren komt wijsheid dus gebruik onze doseringscalculator.

Wat is een microdosis psychedelische paddo's?

Een microdosis is een kleine dosering gedroogde of verse magische paddo. Met een kleine hoeveelheid psilocybine paddo's zal je op geen enkele manier visuele tripachtige effecten ervaren. Microdosis psilocybine kan helpen bij stress, depressies en andere gemoedstoestanden. Wil je weten wat jo microdosis magische paddo's is? Gebruik dan onze doseringscalculator!

Wat is een microdosis psychedelische truffels?

Een microdosis truffels kan je simpel uitrekenen met onze doseringscalculator. Met de doseringscalculator kan je eenvoudig je microdosis truffels of paddo's uitrekent op basis van je gewicht. Wees verstandig en bereken eerst je microdosis uit voordat je gaat microdoseren met magische truffels.

Wat is een dosis magische truffels?

Een dosis magische psychedelische truffels is heel anders dan die van een paddo's. Een truffel bevat namelijk minder vocht. Ook hier is het van groot belang om de doseringscalculator erbij te pakken voordat je de aankoop doet. We verkopen namelijk ook 25 grams verpakking truffels. Deze zijn geschikt voor een hogere dosering psilocybine. Wil je weten wat een jouw hoge dosis is, gebruik dan snel onze doseringscalculator!

Hoge dosering psychedelische truffels uitrekenen voor een extreme spirituele trip

Een hoge dosis magische truffels bevatten sterke visuele, filosofische, euforische geestelijke en lichamelijke effecten! Ga niet voor een sterke dosis magische truffels als je nog niet eerder een normale dosis hebt ervaren. Gebruik ook nooit een sterke dosis magische truffels op een feest! Trip alleen in een vertrouwde en rustige omgevingen met alleen mensen die je vertrouwd. Een tripsitter is ook aan te raden als je van plan bent een hoge dosis in te nemen.

Normale dosering psychedelische truffels uitrekenen met onze doseringscalculator

Magische truffels bevatten de werkzame stof psilocybine. Deze stof wordt in het lichaam omgezet tot psilocine. Psilocine gaat de interactie aan met onze geest. Een normale dosis is geschikt voor de ervaren gebruiker en voor een beginner als die al bezig is met spiritualiteit en de binnenwereld wilt ontdekken. Ontdek wat jou normale dosis truffels is met onze doseringscalculator. Zoek je milde visuele, filosofische, euforische effecten, dan is de normale dosis geschikt voor jou!

Lage dosering psychedelische truffels uitrekenen

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van psilocybine en wil je magische truffels gebruiken? Begin dan altijd met een lage dosering. We hebben een doseringscalculator ontworpen die precies aangeeft wat je lage dosis magische truffels is gebaseerd op je gewicht! Gebruik deze handige tool zodat je op een verstandige manier voordat je de wereld van psilocybine intreedt.