Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

PijpjesHet kopen van een pijpje doe je in onze online headshop. Of het nu gaat om een gewoon pijpje of een wietpijpje. We hebben glazen pijpjes, metalen pijpjes en houten pijpjes.

 

Wiet roken met een wietpijpje

Een vrij populaire manier om wiet te roken, is de wiet roken zonder tabak. Het roken van wiet zonder tabak kan je doen met een wietpijpje of een bong. Deze zijn namelijk makkelijk mee te nemen en eenvoudig te gebruiken. Deze wietpijpjes voorkomen dus dat je tabak hoeft te roken om te genieten van wiet. Met een wietpijp kan je dus wiet roken op de manier die jij wilt, pure wiet. Mocht een wietpijpje niet voldoen aan je wensen omdat je geen cannabis liefhebber bent dan is een shisha misschien wel iets voor jou.

Wietpijp kopen op het internet

Zoals je kan zien hebben we veel verschillende wietpijpen te koop in onze headshop. Hiermee kan je het pijpje uitkiezen dat je wilt en direct online bestellen. Wij pakken het wietpijpje voor je in op een manier dat het veilig vervoert kan worden. Zo komt het wietpijpje altijd onbeschadigd aan bij jouw adres. Bovendien verzenden wij het wietpijpje snel zodat je niet lang hoeft te wachten na jouw aankoop. De bestelling komt in een anonieme doos bij jou aan de deur. Zo is jouw bestelling volledig discreet anoniem.

wietpijpjes

Wat is een puurpijp?

Een puurpijp is eigenlijk niet meer dan een pijp waarmee je kan genieten van pure wiet of andere kruiden. Dit zonder hier tabak aan toe te voegen. Een puur pijpje is zoals de naam al zegt gemaakt om te genieten van pure wiet of hasj. Dit kan omdat de puurpijp speciaal ontworpen is zodat je je niet brand aan de hogere temperaturen die nodig zijn om de wiet te verbranden. Een hogere verbrandingstemperatuur is namelijk nodig om je wiet, hasj en kruiden te kunnen verbranden zonder tabak. Je zou ook voor een vaporizer kunnen gaan die veel kruiden kan verdampen. Hiermee kun je de perfecte verbrandingstemperatuur mee instellen.

Waarom kiezen mensen voor een puurpijp of een wietpijp?

Buiten dat het roken van pure cannabis voor veel mensen een wens is, is het roken via een wietpijpje ook iets elegants. Het geeft je net even wat meer aanzien. Uiteraard wil je dat jouw wietpijp ook echt bij jou past. Daarom zijn er veel verschillende soorten pijpjes in ons assortiment te vinden.


cannabis pijpje glas

Hoe werkt een wietpijpje?

Wanneer je een wietpijpje gaat gebruiken om wiet of hasj te roken dan is dat eigenlijk vrij simpel.Je hebt geen lange vloei meer nodig een grinder zou wel eventueel kunnenom de cannabis te verkruimelen. Het enige dat je hoeft te doen is het plaatsen van een screen, een gaasje, om te voorkomen dat wietkruimels in jouw mond terecht komen. Plaats de wiet of hasj in de kom van jouw pijpje en verhit deze. Zo simpel is het om een wietpijpje te gebruiken. Dit geldt overigens ook voor de puur pijpjes. Zorg er wel voor dat je na gebruik de pijpjes weer schoonmaakt. Er blijft namelijk altijd aanslag achter in jouw wietpijpje.

Wietpijp schoonmaken

Evenals bij andere producten die je kan gebruiken om in hogere sferen te komen is het belangrijk om wietpijpjes en andere pijpjes goed schoon te maken. Hoe je je pijp schoonmaakt, is afhankelijk van het materiaal waar de pijp van gemaakt is. Niet elk wietpijpje kan je bijvoorbeeld schoonmaken met soda of dezelfde schoonmaakmiddelen. Een borsteltje is sowieso goed te gebruiken om jouw wietpijpje schoon te maken.

metaal pijpje cannabis

Welke soorten wietpijpjes verkopen wij?

We verkopen glazen, houten, metalen en pijpjes van overig materiaal zoas klei. We verkopen ook bongs. Een bong doet hetzelfde alleen wordt hier de rook afgekoeld door het water. Pijpjes zijn er veel verschillende soorten. Je hebt lange en korte cannabis pijpjes. Met een lang wietpijpje koelt de rook meer af dan bij een korte buis cannabis pijp. Hoe langer de rook erover doet om de mond te bereiken des te meer wordt de rook afgekoeld. Korte pijpjes geven vaak een warme hit terwijl lange pijpjes voor koelere zorg zorgt. Zie hieronder welke pijpjes we aanbieden; 

Glazen wietpijpje

Een van de materialen waar pijpjes van gemaakt worden is glas. De glazen pijpjes hebben enkele voordelen. Zo is het makkelijk om te reinigen en geeft het geen smaak af aan de rookwaar. Verder kan glas de hitte van het verbranden goed verduren. 

Metalen wietpijpje

Steeds meer zien we metalen pijpjes op de markt komen. Deze zijn vaak goedkoper en makkelijker te produceren in diverse kleuren dan bijvoorbeeld houten pijpjes. Een ander voordeel van de metalen pijpjes is dat je ze vaak eenvoudig uit elkaar kan halen en dus makkelijker kan schoonmaken. Ze worden overigens ook nauwelijks aangetast door de hitte.

Houten wietpijpje

Van oudsher worden houten pijpjes gebruikt. Deze zien er sierlijk uit maar zijn wat kostbaarder omdat deze vaak met de hand worden verfraaid. Daarbij geven de houten pijpjes je een intense smaak en zijn ze onverwoestbaar. 

Hoge kwaliteit van pijpjes

Alle fabrikanten waarmee wij samenwerken leveren pijpjes van de hoogste kwaliteit. Hierop selecteren wij de partijen met wie wij samenwerken. Deze gerenommeerde fabrikanten leveren pijpjes van hoge kwaliteit simpelweg omdat zij trots zijn op elk pijpje dat zij produceren. Kies dus gerust een van onze pijpjes uit en ervaar pure wiet in de pijpjes van hoge kwaliteit. Check onze andere gebruikers gerelateerde producten!