Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

PijpjesHet kopen van een pijpje doe je in onze online headshop. Of het nu gaat om een gewoon pijpje of een wietpijpje. We hebben glazen pijpjes, metalen pijpjes en houten pijpjes.

 

Wiet roken met een wietpijpje

Een vrij populaire manier om wiet te roken, is de wiet roken zonder tabak. Het roken van wiet zonder tabak kan je doen met een wietpijpje, hasjpijpje of een bong. Deze zijn namelijk makkelijk mee te nemen en eenvoudig te gebruiken. Een wietpijpje of hasjpijpje voorkomen dus dat je tabak hoeft te roken om te genieten van wiet of hasj. Met een wietpijp kan je dus wiet roken op de manier die jij wilt, pure wiet. Mocht een wietpijpje niet voldoen aan je wensen omdat je geen cannabis liefhebber bent dan is een shisha misschien wel iets voor jou.

Wietpijp kopen op het internet

Zoals je kan zien hebben we veel verschillende wietpijpen te koop in onze headshop. Hiermee kan je het pijpje uitkiezen dat je wilt en direct online bestellen. Wij pakken het wietpijpje voor je in op een manier dat het veilig vervoert kan worden. Zo komt het wietpijpje of hasjpijpje altijd onbeschadigd aan bij jouw adres. Bovendien verzenden wij het wietpijpje snel zodat je niet lang hoeft te wachten na jouw aankoop. De bestelling komt in een anonieme doos bij jou aan de deur. Zo is jouw bestelling volledig discreet anoniem.

wietpijpjes

Wat is een puurpijp?

Een puurpijp is eigenlijk niet meer dan een pijp waarmee je kan genieten van pure wiet of andere kruiden. Dit zonder hier tabak aan toe te voegen. Een puur wiet of hash pijpje is zoals de naam al zegt gemaakt om te genieten van pure wiet of hasj. Dit kan omdat de puurpijp speciaal ontworpen is zodat je je niet brand aan de hogere temperaturen die nodig zijn om de wiet te verbranden. Een hogere verbrandingstemperatuur is namelijk nodig om je wiet, hasj en kruiden te kunnen verbranden zonder tabak. Je zou ook een vaporizer kunnen aanschaffen die veel kruiden kan verdampen. Lees hier ermeer over in onze blog: Het vapen van kruiden. Hiermee kun je de perfecte verbrandingstemperatuur mee instellen.

Waarom kiezen mensen voor een puurpijp of een wietpijp?

Buiten dat het roken van pure cannabis voedsel voor veel mensen een wens is, is het roken via een wietpijpje ook iets elegants. Het geeft je net even wat meer aanzien. Uiteraard wil je dat jouw wietpijp ook echt bij jou past. Daarom zijn er veel verschillende soorten pijpjes in ons assortiment te vinden.

cannabis pijpje glas

Hoe werkt een wietpijpje?

Wanneer je een wietpijpje gaat gebruiken om wiet of hasj te roken dan is dat eigenlijk vrij simpel. Je hebt geen lange vloei meer nodig, een grinder zou wel eventueel kunnen om de cannabis te verkruimelen. Het enige dat je hoeft te doen is het plaatsen van een screen, een gaasje, om te voorkomen dat wietkruimels in jouw mond terechtkomen. Plaats de wiet of hasj in de kom van jouw pijpje en verhit deze. Zo simpel is het om een wietpijpje of hasjpijpje te gebruiken. Dit geldt overigens ook voor een puur pijpje. Zorg er wel voor dat je na gebruik het pijpje weer schoonmaakt. Er blijft namelijk altijd aanslag achter in jouw wietpijpje.

Wietpijp schoonmaken

Evenals bij andere producten die je kan gebruiken om in hogere sferen te komen is het belangrijk om je wietpijpje of hasjpijpje goed schoon te maken. Hoe je een wiet pijp schoonmaakt, is afhankelijk van het materiaal waar de wiet pijp van gemaakt is. Niet elk wietpijpje kan je bijvoorbeeld schoonmaken met soda of dezelfde schoonmaakmiddelen. Een borsteltje is sowieso goed te gebruiken om jouw wietpijpje schoon te maken. Bij ons kun je ook schoonmaakmiddelen kopen voor je wiet of hasjpijpje.

metaal pijpje cannabis

Welke soorten wietpijpjes verkopen wij?

We verkopen glazen, houten, metalen en wiet of een hasj pijpje van overig materiaal zoals klei. We verkopen ook bongs. Een bong doet hetzelfde, alleen wordt hier de rook afgekoeld door het water. Eeen wiet pijpje zijn er veel verschillende soorten. Je hebt lange en korte wiet pijpjes. Met een lang wietpijpje koelt de rook meer af dan bij een korte buis wiet pijp. Hoe langer de rook erover doet om de mond te bereiken des te meer wordt de rook afgekoeld. Een kort wiet pijpje geven vaak een warme hit terwijl een lange wiet of hasjpijpje voor koelere hit zorgt. Zie hieronder welk pijpje je bij ons kopen: 

Glazen wietpijpje

Een van de materialen waar wiet pijpje van gemaakt worden is glas. De glazen pijpjes hebben enkele voordelen. Zo is het makkelijk om te reinigen en geeft het geen smaak af aan de rookwaar. Verder kan glas de hitte van het verbranden goed verduren. 

Metalen wietpijpje

Steeds meer zien we metalen pijpjes op de markt komen. Deze zijn vaak goedkoper en makkelijker te produceren in diverse kleuren dan bijvoorbeeld een houten pijpje. Een ander voordeel bij een metalen wiet pijpje is dat je ze vaak eenvoudig uit elkaar kan halen en dus makkelijker kan schoonmaken. Ze worden overigens ook nauwelijks aangetast door de hitte.

Houten wietpijpje

Van oudsher worden houten pijpjes gebruikt. Deze zien er sierlijk uit maar zijn wat kostbaarder omdat deze vaak met de hand worden verfraaid. Daarbij geeft een houten hasjpijpje een intense smaak en zijn ze onverwoestbaar. 

Wiet of hasj Pijp Kopen: Uw Ultieme Gids 

Bent u op zoek naar de perfecte wiet pijp om uw ervaring met wiet en hasj te verbeteren? Dan bent u op de juiste plek. Met een uitgebreide keuze aan pijpen, variërend van klassieke designs tot moderne innovaties, is het vinden van de ideale wiet pijp een spannende ervaring.

Verschillende Soorten Wiet Pijpen kopen

Bij het kopen van een wiet pijp, zult u ontdekken dat er verschillende soorten zijn. Van eenvoudige glazen pijpen tot geavanceerde waterpijpen, elke soort biedt een unieke ervaring. Glas is populair vanwege de zuivere smaak, terwijl metalen of houten pijpen duurzaamheid en een unieke esthetiek bieden.

Waarom een Kwalitatieve Wiet Pijp Kopen?

Een kwalitatieve wiet pijp zorgt voor een schonere, puurdere rookervaring. Dit is essentieel voor het volledig genieten van de aroma's en effecten van uw wiet of hasj. Daarnaast is het gemak van onderhoud en duurzaamheid belangrijk bij het kiezen van de juiste wietpijpje of hasjpijpje.

Tips voor het Kiezen en Kopen van de Juiste Wiet Pijp

Bij het kopen van een wiet pijp is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke rookvoorkeuren. Overweeg de grootte, het materiaal, en de gebruiksvriendelijkheid. Een compacte pijp is ideaal voor onderweg, terwijl een grotere wiet pijp beter geschikt kan zijn voor thuisgebruik.

Online Wiet Pijp Kopen: Gemak en Diversiteit

Online winkelen voor een wiet pijp biedt het gemak van thuis winkelen met een brede selectie. U kunt klantenbeoordelingen lezen, verschillende stijlen vergelijken en profiteren van competitieve prijzen.

wiet pijpje

Hasj Pijp Kopen: Uw Ultieme Gids

Introductie tot Hasj Pijpen

Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om van hasj te genieten, is een hasj pijp kopen een uitstekende keuze. Hasj pijpen zijn speciaal ontworpen om de unieke eigenschappen van hasj optimaal te benutten, waardoor u een intensere en meer bevredigende ervaring krijgt. In deze gids verkennen we wat een hasj pijp is en geven we tips voor het kiezen van de perfecte pijp voor uw behoeften.

Wat is een Hasj Pijp en waarom zou ik deze kopen?

Een hasj pijp, vaak gemaakt van glas, metaal, of keramiek, is een klein rookapparaat specifiek ontworpen voor het roken van hasj. In tegenstelling tot traditionele pijpen, hebben hasj pijpen vaak een kleiner en nauwer rookkanaal, wat essentieel is voor het efficiënt roken van hasj. Deze pijpen kunnen variëren in vorm, grootte en design, waardoor er voor elke liefhebber van hasj een ideale pijp te vinden is.

Overwegingen bij het Kopen van een Hasj Pijp

Materiaalkeuze

Als u overweegt een hasj pijp te kopen, is het materiaal een belangrijke overweging. Glas is populair vanwege zijn zuiverheid en smaakbehoud, terwijl metalen pijpen geliefd zijn voor hun duurzaamheid. Keramische pijpen bieden een goede middenweg met zowel duurzaamheid als smaakbehoud.

Grootte en Vorm

De grootte en vorm van de pijp kunnen uw rookervaring beïnvloeden. Kleinere pijpen zijn draagbaar en discreet, terwijl grotere modellen een koelere rook kunnen bieden. De vorm van de pijp kan ook de luchtstroom en daarmee de intensiteit van de rookervaring beïnvloeden.

Prijs

Prijzen voor hasj pijpen variëren aanzienlijk. Overweeg hoe vaak u de pijp zult gebruiken en investeer in een kwaliteitsproduct dat uw investering waard is.

hasj

Hoe Gebruik je een Hasj Pijp?

Voorbereiding

Voor het gebruik van een hasj pijp, is het belangrijk dat de hasj goed wordt voorbereid. Dit betekent vaak het verkruimelen of fijnmaken van de hasj zodat deze gelijkmatig kan branden.

Het Roken

Plaats de voorbereide hasj in de kom van de pijp. Houd een aansteker of een andere hittebron boven de hasj en inhaleer langzaam. De kunst van het roken met een hasj pijp ligt in het beheersen van de hitte en de inhalatie.

Schoonmaken en Onderhoud van je hasjpijpje

Een belangrijk aspect van het bezitten van een hasj pijp is het onderhoud. Regelmatig reinigen van een hasjpijpje zorgt ervoor dat uw pijp optimaal functioneert en de smaak van de hasj puur blijft. Gebruik pijpreinigers, alcohol, en zout om hardnekkige resten te verwijderen.

Hasjpijpje en Wietpijpje Kopen: Een Uitgebreide Gids

Inleiding tot Hasjpijpjes en Wietpijpjes

Het kopen van een hasjpijpje of wietpijpje is een belangrijke stap voor liefhebbers van cannabis. Deze pijpjes bieden een unieke manier om van hasj en wiet te genieten. In deze gids duiken we in de oorsprong van het hasjpijpje, verklaren we wat hasj is, en leggen we uit wat een wietpijpje is.

Oorsprong van het Hasjpijpje

Historische Achtergrond

Het hasjpijpje kent een rijke geschiedenis. Een hasjpijpje of wietpijpje wordt al eeuwenlang in gebruik in verschillende culturen over de hele wereld. Oorspronkelijk werd een hasjpijpje gebruikt in Aziatische en Midden-Oosterse landen, waar hasj een populair middel was voor zowel medicinale als recreatieve doeleinden.

Evolutie door de Eeuwen Heen

Door de jaren heen heeft het hasjpijpje verschillende vormen en maten aangenomen. Van eenvoudige klei-ontwerpen tot ingewikkeld geblazen glazen kunstwerken, de evolutie van het hasjpijpje weerspiegelt de culturele en artistieke veranderingen door de tijd heen.

Wat is Hasj?

Definitie en Productie

Hasj, kort voor hasjiesj, is een concentraat van de cannabisplant. Het wordt gemaakt door de trichomen (de harsrijke klieren) van de plant te scheiden en samen te persen. Dit proces resulteert in een potent product dat hogere concentraties THC bevat dan gewone wiet.
wiet

Wat is een Wietpijpje?

Basiskenmerken

Een wietpijpje is een klein, draagbaar apparaatje om cannabis (wiet) te roken. Het bestaat meestal uit een kom (waar de wiet in gaat), een steel en een mondstuk.

Materialen en Soorten

Wietpijpjes komen in verschillende materialen zoals glas, metaal, hout en keramiek. Elke materiaalsoort biedt een unieke rookervaring. Glas is populair vanwege de pure smaakbeleving, terwijl metaal bekend staat om zijn duurzaamheid.

Hasjpijpje en Wietpijpje Kopen: Waar Moet Je Op Letten?

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij het kopen van een hasjpijpje of wietpijpje is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Hoogwaardige materialen zorgen voor een langere levensduur en een betere rookervaring.

Grootte en Draagbaarheid

De grootte is ook een belangrijke overweging. Wil je een pijpje dat makkelijk draagbaar is, of geef je de voorkeur aan een groter model voor thuisgebruik? Dit is vooral relevant voor mensen die graag onderweg genieten van hun hasj of wiet.

Prijs en Budget hasjpijpje of wietpijpje

Het budget speelt ook een rol bij de keuze voor een hasjpijpje of wietpijpje. Er zijn opties in verschillende prijsklassen, dus het is belangrijk om een pijpje te vinden dat aan je behoeften voldoet zonder je bankrekening te plunderen.

Pijpje Kopen: Optimaliseer Je Rookervaring

Waarom een Pijpje Kopen voor Wiet of Hasj?

Als je overweegt een wiet of hasjpijpje te kopen voor het roken van wiet of hasj, dan maak je een keuze die je rookervaring aanzienlijk kan verbeteren. Een pijpje kopen is niet alleen een stijlvolle keuze, maar het biedt ook functionele voordelen. Het belangrijkste voordeel van een hasjpijpje kopen is de manier waarop het de rook afkoelt voordat je inhaleert.

Rook Afkoelen met een Wiet of Hasj Pijpje

Door een wiet of hasjpijpje te kopen voor je wiet of hasj, zorg je voor een zachtere en koelere rookervaring. In tegenstelling tot directe verbrandingsmethoden, zoals een joint, zorgt een pijpje ervoor dat de rook enige afstand aflegt en afkoelt voordat deze je longen bereikt. Dit maakt het roken minder hard voor je keel en longen. Een wiet pijpje kopen is dus niet alleen een kwestie van voorkeur, maar ook van gezondheid en comfort.

Voordelen van een Pijpje Kopen

Een wiet of hasjpijpje kopen betekent ook dat je kunt genieten van de pure smaak van wiet of hasj. Door de directe verbranding in een pijpje worden de aroma's en smaken beter bewaard dan bij andere rookmethoden. Kortom, als je besluit een pijpje te kopen, kies je voor een efficiënte, gezonde en plezierige manier om wiet of hasj te roken.

Conclusie: Pijpje Kopen voor een Betere Ervaring

Samengevat, een pijpje kopen voor het roken van wiet of hasj is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een koelere, zachtere rookervaring. Met de voordelen van smaakbehoud, gezondheid, en comfort, is een pijpje een essentiële aanwinst voor elke roker.

Hoge kwaliteit van pijpjes

Alle fabrikanten waarmee wij samenwerken leveren we wiet en hasj pijpjes van de hoogste kwaliteit. Hierop selecteren wij de partijen met wie wij samenwerken. Deze gerenommeerde fabrikanten leveren pijpjes van hoge kwaliteit simpelweg omdat zij trots zijn op elk pijpje dat zij produceren. Of u nu een ervaren roker bent of nieuw in de wereld van wiet en hasj, het kopen van een wiet pijp is een belangrijke stap in het verbeteren van uw rookervaring. Met het kopen van de juiste pijp kunt u optimaal genieten van de subtiele nuances van wiet en hasj. Begin vandaag nog met het kopen en ontdek de perfecte pijp voor uw behoeften. Kies dus gerust een wiet of hasj pijpje uit en ervaar de smaak van pure wiet in een wiet pijpje van hoge kwaliteit. Check onze andere gebruikers gerelateerde producten zoals Snuifartikelen.