Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

WaterpijpenWe bieden vele bongs en waterpijpen aan van verschillende formaten en materialen. Een bong is een pijp deels gevuld met water en wordt vaak gebruikt om cannabis mee te roken. Tijdens het nemen van een hijs  passeert de hete rook door de adapter of downpipe. De downpipe steekt in het koude water. Hierdoor wordt de rook afgekoeld en is het mogelijk om grote hijsen te nemen. 

 

Welke Bongs of Waterpijpen verkopen we?

Velen roken hun cannabis of kruiden gemixt met tabak in een joint. Een bong kan uitkomst bieden omdat hier alleen het kruid verbrand wordt zal je een veel sterkere nicotine vrije high ervaren. We hebben speciaal een blog geschreven die je keuze in het uitkiezen van een bong zou kunnen vereenvoudigen. De juiste bong of waterpijp uitkiezen kan knap lastig zijn. We bieden velen bongs of waterpijpen aan van verschillende materialen, formaten en designs. Zo zijn er bongs van glas, acryl, siliconen en keramiek. De glazen bongs of waterpijpen staan garant voor een unieke smaak van je cannabis. Ze zijn duurder en kunnen breken, maar ondanks dit zijn het nog steeds de gewildste waterpijpen ter wereld. Acryl waterpijpen zijn een stuk goedkoper, makkelijker schoon te maken en breken niet zo snel. Deze waterpijpen met zijn unieke effecten en doen het altijd ontzettend goed op feesten en partijen. Hierdoor zijn ze ideaal om mee pad te nemen. Bovendien verkopen we ook waterpijpen gefabriceerd van siliconen met de rookkamer van glas. Deze siliconen waterpijp zijn niet kapot te krijgen vanwege de flexibiliteit en dus gewild.

Waarom een Glazen Bong / Waterpijp kopen?

Glazen bongs zijn bij uitstek de populairste waterpijpen op de markt. De glazen bongs zijn er in velen variaties. De klassieke modellen zijn de Straight-tube bong, Straight-tube bong round base (rechte pijp met bolle onderkant). De moderne bongs bevatten vaak 2 to 4 luchtkoeling kamers met als exclusiefste de percolator waterpijpen. Kies je voor een glazen percolator bong, dan zal je langer een hijs kunnen nemen omdat de hete rook afgekoeld wordt naarmate deze door meerdere kamers passeert voordat er wordt geïnhaleerd. Een percolator bong is dus een bong met meerdere buizen en kamers waar de rook wordt afgekoeld. Dus waterpijpen zijn van hoogste kwaliteit en zijn dus ook een stuk prijziger dan de reguliere bongs. Wil je geen Cannabis roken dan zou je ook onze Cannabis voedsel kunnen proberen.

Wat is het voordeel van een Acryl (plastic) Bong of Waterpijp?

Een acryl bong is velen malen sterker dan een waterpijp van glas. Het zijn dan ook met name ook de avonturiers die vaak op pad trekken die deze acryl waterpijpen bestellen. Ze zijn robuust en makkelijk schoon te maken, deze kenmerken maken deze bong ideaal voor deze doelgroep. De prijs is ook velen malen lager dan die van een glazen bong. Het blazen van een waterpijp van glas is een ingewikkeld proces. Hier heb je een ambachtelijke glasblazer voor nodig. Deze zijn niet goedkoop.

Wat is een Siliconen Bong of Waterpijp?

De siliconen bong of waterpijp bestaat zowel uit siliconen als glas. Deze waterpijpen zijn ontzetten sterk. Deze siliconen bong is een stevige en hittebestendig waterpijp dat vrijwel niet kapot te krijgen is. De siliconen waterpijp is eenvoudig om te gebruiken en op te bergen, dit komt door het flexibele materiaal siliconen. Deze bong is om die reden ook erg handig om te vervoeren. Welke bong of waterpijp je ook kiest het is altijd handig om stash can bij de hand te houden om je cannabis in te bewaren. Een stash can is een geheim opbergdoosje wat niet aan de buitenkant is af te lezen, zoals bijvoorbeeld een bus visvoer. Er zit zelfs visvoer in de bus en deze kan gewoon opengemaakt worden om daadwerkelijk de vissen mee te voeren.

Van welk materiaal zijn Keramieken Bongs gemaakt?

Een bong of waterpijp van keramiek doen het prima, maar zijn vooral ook vervaardigd voor het oog. Prachtige designs en beïnvloed niet de smaak van de cannabis zoals je dit wel wat meer ervaart met Acryl of een plastic- bong of waterpijp. De keramiek waterpijpen zijn wel een stuk zwaarder. Deze zijn afgebakken in de oven. Keramiek is een soort van klei aardewerk. Een pijp  van klei heeft een rijke geschiedenis. De Babas in India roken al eeuwen lang hun cannabis in klei hard uitgebakken pijpen. Deze keramieken waterpijpen zijn ook in de oven uitgehard tot een bong. Misschien niet zo sterk als een acryl pijp maar vaak wel smaakvoller en voorzien van een uniek design.  

bong cannabis

Wat is een Bong of Waterpijp?

Een waterpijp, of in de volksmond een bong, is speciaal ontworpen om cannabis of andere wensbare kruiden te roken zonder er tabak bij hoeven te voegen. Je hebt dus geen grinders of andere rokersbenodigdheden nodig. De bong of waterpijp wordt gevuld met koud water. Het kruid wordt in een Chillum of in de adapter geplaatst. Je plaatst je mond op het mondstuk en houd een vuurtje bij de kruiden. Meestal is er ook een gat aanwezig in de hals van de bong die je dicht moet houden op het moment dat je er een trek van neemt. Hou het vuurtje bij je kruiden en neem een goede hijs. Het water in de bong of waterpijp koelt de rook aanzienlijk af waardoor de gebruiker in staat is een grotere hijs te nemen. Dit leidt een grotere toename van THC tot het lichaam vergeleken met het nemen van een hijs van een joint. Gebruikers melden dan ook veel stoneder te worden na het nemen van een trek van een bong of waterpijp. We willen even vermelden dat een Shisha geen pijp is om cannabis te roken, maar geschikt is voor fruit-tabak. Let wel op dat je geen shisha koopt voor het roken van wiet, deze zijn niet hiervoor gemaakt en zullen dus ook een stuk minder werken dan een echte bong. 

Hoe gebruik je een Bong of Waterpijp?

Een bong is eenvoudig te gebruiken. Je begint met het vullen van de bong met water. Dit is slechts een klein laagje totdat de downpipe (de pijp die naar de bowl gaat waar de wiet in verbrand wordt) onder water staat. De bedoeling is namelijk dat de rook door het water passeert en zo de hete rook afkoelt. Door dit koelproces zal je veel grotere megahits kunnen nemen met een bong dan bijvoorbeeld een pijpje of een joint. Na het vullen van de pijp, leg je in de bowl (bowl is het gedeelte waar je cannabis in verbrandt) een screen voordat je hierop de cannabis plaatst. Vervolgens grind / verkruimel je de cannabis, let op; niet tot poeder! Je plaatst deze in de bowl en je houd een aansteker paraat. Vervolgens zit er vaak een extra gat in de hals van de waterpijp. Deze is hier geplaatst om het hijsen te vereenvoudigen. Je sluit dit gaatje met een van je vingers en steekt de cannabis aan terwijl je hard zuigt aan het mondstuk (vaak bovenop de bong) vervolgens laat je de vinger los en inhaleer je de resterende rook uit de pijp.

wiet roken

Hoe gebruik je cannabis?

Cannabis kun je op meerdere manieren gebruiken. Je kunt er voor kiezen om de cannabis te roken of om deze op te eten. De manier, als je voor het roken zou gaan, om cannabis tot je toe te nemen is door het gebruik te maken van een bong, vaporizer, pijpjes of een klassieke joint. Bij de eerste drie heb je slechts alleen een screen / filter nodig en cannabis. Bij het roken van een cannabis joint zal je toch eerst rookaccessoires moeten kopen. Dit zijn bijvoorbeeld lange vloei en filters ook wel tippes genaamd. Een bong is de perfect manier om de hete rook af te koelen voordat je deze inhaleert. Maar naast een waterpijp verkopen we ook glazen of andere pijpjes gemaakt van verschillende materialen. Kun je geen keuze maken in deze categorie check dan even onze categorie pijpjes! Pijpjes zijn ontzettend makkelijk in gebruik en net als de bong heb je alleen screens en cannabis nodig.

Waar kan ik waterpijp of Bong online kopen?

Kun je geen keuze maken? Weet je niet precies welke bong of waterpijp uit onze Headshop het beste bij je past? Vraag het ons en we zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. U kunt ons door middel van ons contactformulier benaderen. Koop je bij ons een waterpijp of een bong dan zullen we deze, na het ontvangen van het aankoopbedrag, meteen opsturen met de snelheid van een 1 mach. Uiteraard verpakken we de bong of waterpijp met veel zorg in onze Headshop zodat deze heel de bestemming bereikt. We mailen u een track en trace waardoor deze volgend is tot aan de voordeur.