Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Herroepingsrecht/bedenktijd

 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt bij het retourneren van de volledige order (alle producten) het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Let op: De verzendkosten worden niet gecrediteerd bij het terug sturen van enkele producten uit dezelfde order. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen binnen Nederland circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@24high.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

Uitzondering verzegelde producten

 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen binnen Nederland circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@24high.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

Uitzondering houdbare producten

We crediteren alle producten die deze webwinkel verkoopt behalve growkits en truffels. Deze kunnen niet geretourneerd worden. Door het retourproces zal de versheid van deze goederen in kwaliteit afnemen. Deze kunnen niet opnieuw worden verkocht en zullen dus vernietigd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
 

Reglement order door ons retour ontvangen

Als er een order retour door ons wordt ontvangen die meerdere keren is aangeboden door GLS of DHL, maar niet is afgeleverd en retour wordt gestuurd zullen we u (de besteller) 2 x mailen met de optie of we het pakket opnieuw moeten verzenden of crediteren. Crediteren geld voor alle producten behalve truffels en paddo growkits (zie uitzondering houdbare producten). Uiteraard zullen verzendkosten opnieuw betaald moeten worden en zullen we een betaallink aanmaken met de verzendkosten. Op het moment dat deze is voldaan zullen we de goederen meteen opsturen. 

Let Op: u heeft 4 weken de tijd om te reageren op onze email. Reageert u niet binnen deze 4 weken dan is de koop en afwikkeling van deze order rond en zullen we de goederen ook niet meer verzenden en crediteren we het bedrag van de goederen mits het growkits of truffels betreft. 

Heroepingsrechtformulier/ Retourformulier PDF: