Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Herroepingsrecht/bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Deze periode start vanaf het moment dat jij, of een door jou aangewezen persoon anders dan de vervoerder, het product fysiek in bezit neemt. Om je recht op ontbinding van de koop te gebruiken, verzoeken we je ons dit duidelijk kenbaar te maken, bijvoorbeeld via een expliciete verklaring per brief of e-mail. Hoewel je niet verplicht bent om het meegeleverde modelformulier voor ontbinding te gebruiken, kun je dit wel inzetten als je dat wenst.

Zorg ervoor dat je ons op de hoogte stelt van je beslissing om het contract te ontbinden voordat de 14-daagse periode verstrijkt. Het is ook mogelijk om de goederen direct binnen de 14 dagen terug te zenden, op voorwaarde dat je een duidelijke verklaring meestuurt die jouw besluit tot ontbinding aantoont.

Wij streven ernaar om het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzend- en betaalkosten, zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen terug te betalen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Het kan echter voorkomen dat wij wachten met de terugbetaling totdat wij de producten hebben ontvangen of tot het moment dat u kunt aantonen deze te hebben teruggestuurd.

Gevolgen van de herroeping:

Indien je besluit de koop te ontbinden, ontvang je alle gedane betalingen terug, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten door een niet-standaard leveringsmethode). Deze terugbetaling vindt plaats zonder onnodige vertraging en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw besluit. Bij een gedeeltelijke retour ontvang je de leveringskosten niet terug. De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die je voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij je uitdrukkelijk iets anders hebt aangegeven. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor deze terugbetaling. We kunnen de terugbetaling uitstellen totdat we de goederen hebben ontvangen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd, afhankelijk van wat eerder plaatsvindt. Retourneer de goederen zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop je het herroepingsrecht hebt uitgeoefend.

Retouradres:

Afd. Retouren
Laan van s-gravenmade 40r
2495AJ Den Haag
Nederland

Het voldoen aan de retourtermijn is gegarandeerd als je de artikelen terugstuurt voor het einde van de 14-daagse termijn. De kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening, tenzij anders overeengekomen.

U draagt de verantwoordelijkheid voor elk waardeverlies van de producten door het gebruik ervan, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de producten vast te stellen.

Specifieke artikelen zoals bongs, pijpen, en vergelijkbare producten kunnen niet worden geretourneerd zodra de verzegeling na levering is verbroken, vanwege gezondheidsbescherming of hygiënische redenen. Voor bederfelijke goederen zoals magische truffels en kweeksets geldt eveneens dat retournering niet mogelijk is. Als u toch niet tevreden bent met een bederfelijk artikel, neem dan contact op met onze klantenservice voor een passende oplossing

Heroepingsrechtformulier/ Retourformulier PDF: