Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Disclaimer 24High

De website en producten van 24High zijn bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. 24High wijst erop dat personen jonger dan 18 jaar geen bestellingen mogen doen. 

Alle aangeboden producten van 24 High dienen uit de buurt van personen onder 18 jaar worden gehouden.

De producten die 24High aanbiedt zijn niet als medicijn te beschouwen en dienen niet ter vervanging van (reeds gestarte) medische behandeling(en) en/of medische advies van zorgverlener. De producten kunnen derhalve niet als substituut worden gebruikt voor een voorgeschreven geneesmiddel of medicijn. De producten van 24High dienen nooit in combinatie gebruikt te worden met medicijnen, alcohol, supplementen en antidepressiva (MAO-remmers, SSRI’s, SRNI’s en TCA’S) en andere middelen met een soortgelijke werking.

24High verkoopt alleen producten die voldoen aan de voorwaarden zoals beschreven in de Opiumwet en zich derhalve niet op Lijst I & II van de Opiumwet bevinden. Verkoop zal alleen geschieden in het kader van medische en/of wetenschappelijke redenen, zoals is neergelegd in artikel 8 Opiumwet. Voorts stelt 24High beperkingen aan de verkoop: een Koper kan maximaal 5 (hennep)zaadjes per dag aanschaffen. . De door 24High verkochte producten zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik bestemd. Bij een vermoeden, waaronder het type product waar de overeenkomst op ziet, al dan niet in combinatie met de personen aan wie de producten worden geleverd, de wijze en plaats waarop deze levering plaatsvindt alsook de duur en grootte van de levering, dat er wordt geleverd aan grootschalige telers of handelaren, is 24High te allen tijde gerechtigd de overeenkomst te ontbinden.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Terugbetaling geschiedt op het eerder opgegeven rekeningnummer.

Alle informatie die 24High aanbiedt, door middel van de website, of door haar medewerkers via de telefoon, e-mail of een andere communicatieve middelen wordt verstrekt, is puur voor informatieve doeleinden en is niet te beschouwen als medisch advies. Hoewel 24High en zijn medewerkers altijd zullen trachten hun werkzaamheden naar beste kunnen te verrichten, kan niet worden gegarandeerd dat productomschrijvingen en informatie, verstrekt via de website of door medewerkers via e-mail, telefoon of andere communicatiekanalen, accuraat, volledig, betrouwbaar, actueel en foutloos zijn. 24High wijst erop dat in sommige gevallen de vorm en de kleuren van verpakkingen gewijzigd kunnen worden, terwijl het om dezelfde product gaat zoals staat beschreven.

Naast raadpleging van de website of medewerkers, draagt koper een eigen verantwoordelijkheid om zich op de hoogte (‘onderzoeksplicht’) te stellen van het gebruik, de werking en eventuele gezondheidsrisico’s van het bestelde product. 24High is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door verkeerd of onwettig gebruik van de geleverde producten.

LEVERINGEN BUITEN NEDERLAND :

Alle producten die 24High verkoopt zijn in lijn met de Nederlandse wetgeving, waaronder de Opiumwet. 24High kan geen 100% betrouwbare informatie verschaffen over de verkoop en levering buiten Nederland. De koper van het product dient zich daarom zelf op de hoogte te stellen of import van product legaal is en draagt zelf verantwoordelijkheid en rechtmatigheid voor het naleven van de lokale wetten en douaneregels. 24High is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor bestellingen die in opdracht van koper verzonden worden, indien blijkt dat het product illegaal is in het land waarnaar de bestelling is verstuurd. 24High is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele inbeslagname en/of vernietiging van producten door douane of andere autoriteiten in het land waar de bestelling is afgeleverd dan wel in landen die tijdens hun verzending worden gepasseerd. Bij constatering van het hierboven genoemde zal 24High ook niet het aankoop- en verzendbedrag en (eventuele) vergoeding van schade aan koper restitueren. De verantwoordelijkheid ligt bij de koper vanaf moment dat hij de bestelling is geplaatst.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met deze disclaimer. Bij geschillen tussen 24High en koper, betreffende bij 24High gekochte producten, zal het Nederlandse recht van toepassing zijn.