Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 18:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Magische Truffels

UITLEG 1+1 GRATIS ACTIE:

De hele maand juli verdubbelen we je Magic Truffels bestelling hier op 24High ! Bestel je dus één pakje MagicTruffels​ dan krijg je er van ons 2 geleverd. Bestel je bij ons 3 pakjes magic truffels dan zullen er dus 6 pakjes magic truffels geleverd worden. De extra truffel(s) zullen door ons handmatig aan de bestelling worden toegevoegd en zijn dus niet zichtbaar in je winkelwagen. De actie is alleen geldig op producten die een 1 + 1 sticker hebben. Bestel en laat het feest maar snel beginnen!

 

Meer artikelen laden

Meer artikelen laden

Truffel tripsterkte

Wat zijn Magische Truffels en hoe onstaan ze?

Magische Truffels (sclerotia) groeien tussen de schimmeldraden in en worden gecreeerd door het mycelium, een netwerk van hyfendraden/ schimmeldraden). Het mycelium bevind zich onder de grond en wanneer het klimaat gunstig is dan schieten de vruchten (de Paddo's) uit de grond. Voor in tijden dat het klimaat niet gunstig is voor het mycelium om zijn de paddos te laten opkomen schept deze schimmelnetwerk een soort van oplsag nood rantsoen vol met voedingstoffen genaamd de sclerotia (Truffel). Deze Truffel bevat net als de paddo hoge waardes van de stof Psilocybine. Ze heten uiteraard niets voor niets MAGISCHE truffels. Truffels behoren tot Entheogene middelen. Deze middelen staan erom bekend dat ze het bewustzijn vergroten en worden vaak gebruikt voor ontspanning en spirituelen of psychologische doeleinden.


Wat zijn de effecten van Magische Truffels?

Ongeveer 50 min. na inname begint een ware reis. Zintuigen verdubbelen en een warm gevoel in je onderbuik begint zich te ontrafelen. Muziek wordt vaak ervaren als iets goddelijks tijdens het gebruik van Psilocybine. Halucinaties, geometriese patronen, andere invalshoeken in het denk vermogen, filosofie, bewegende objecten, bewustzijnsvergroting en intense kleuren zijn de effecten die de magische truffel teweeg kan brengen. De trip duurd tussen de 5 a 8 uur en de effecten zijn te vergelijken met die van de paddo.


De Magische Truffel en het brein

De Magische Truffel (Psilocybine) wordt meteen na het nuttigen door de maag omgezet naar Psilocine. Deze omtovering in de maag is wat de magische chemie ontketend. Psilocine is vergelijkbaar qua samenstelling aan serotonine. Deze gelijkenis maakt dat de serotoninereceptoren ook op Psilocine reageren. Bij iname van een magische truffel komen er Tsunamies van serotonine gelijkachtige stoffen vrij in het cerebellum. Psilocine bind zich aan de receptoren wat zich weer vertaald in de naar hierboven omschreven effecten.


Gebruik van Magische Truffels

Truffels kan je meteen uit het pakje nuttigen. Het beste is om op een lege maag je magische truffels reis te starten. Om het effect te bevorderen is het erg belangrijk om de truffels lang en goed te kauwen voordat je deze inslikt. Vind je truffels onsmakelijk dan zou je er ook thee van kunnen zetten. Dit doe je door de truffels in partjes te snijden en in gekookt heet water 20min. te laten trekken voordat je de het opdrinkt.


Dosering 


Lichte trip Magische Truffels

  • Geen ervaring? Dan adviseren wij om mee te beginnen met een lichte trip +/- 7 gram truffels, uiteraard kan je tijdens de trip je dosis opvoeren naar gewenst gevoel en effect.

Milde trip Magische Truffels

  • Magische Truffels Eerder genomen? Dan zou je voor een milde trip kunnen gaan +/- 10 gram truffels, uiteraard kan je tijdens de trip je dosis opvoeren naar gewenst gevoel en effect.

Zware trip Magische Truffels

  • Ben jij een echte Psychonaut dan zou je voor de zware trip kunnen gaan +/-15 gram truffels, uiteraard kan je tijdens de trip je dosis opvoeren naar gewenst gevoel en effect.

Let op "Doseren van je truffel evenaart wijsheid" Het doel is een mooie ervaring op te doen met het gebruik van de truffel. Door opvoerend te doseren leer je precies welke hoeveelheid truffels en zijn effecten het beste bij jou passen. Als je de truffels in een keer op eet en de trip is te heavy en onplezierig voor je, wat heb je dan geleerd? Behalve dan dat je geen fijne ervaring hebt opgedaan.


Tolerantie opbouwen

Het is mogelijk om tolerantie op te bouwen tegen de stof psilocybine (truffels). Je wilt dit vermijden omdat er dan steeds een grotere dosis nodig is om dezelfde magische effecten te waarnemen als bij de eerste dosis. We raden aan om minimaal 2 weken  geen psychedelica te gebruiken zodat het lichaam de tijd heeft om de psilocybine compleet in het lichaam af te breken. Doe je dit niet dan kan het voorkomen dat je niks voelt bij een sterke dosis van 15 gram omdat er nog psilocybine in het lichaam aanwezig is.

Setting voor het gebruik van truffels

De setting waar je van plan bent om de magische truffel trip te ervaren, is heel belangrijk. Als je truffels voor het eerst neemt, doe dit dan thuis of bij een goede vriend. Doe het op een plek of omgeving waarin jij je het prettigst voelt en waar je van alle gemakken voorzien bent. Een Trip-sitter is essentieel voor een beginnende truffel gebruiker. Een Trip-sitter is een goede vriend of vriendin die niet onder invloed is van drugs of alcohol en jou de trip aangenamer kan maken door er te zijn voor je als dit nodig is. Je wilt immers ook je ervaring kunnen delen.