Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Snuifartikelen

Wanneer je wilt gaan snuiven kies je voor handige snuifartikelen. Deze helpen je om te snuiven op een goede manier. Dus niet via een rietje of een vies bankbiljet. Je kan kiezen uit snuifbuisjes, snuifbullets, snorters, snuifkits of snuifpijpjes. Koop ze nu online.

Party Kit Deluxe Nr 1
Party Kit Deluxe Nr 2
Party Kit Deluxe Nr 3
Party Kit Deluxe Nr 4
C-Kit Kulu Silver Parts
Agate kit
C-Kit Kulu Gold Color Parts
Royal Box - Red
Royal Box - Record Player Black
Royal Box – Plastic Retro White
Royal Box – Plastic Black
Royal Box - Party Green
Royal Box - Superstar
Royal Box - Make- up
Royal Box – Camouflage
METALEN SNUIFBUIS MET PAALDANSERES DESIGN
GOUDEN METALEN SNUIFBUIS MET SLANG DESIGN
METALEN SNUIFBUIS EURO MET NEP DIAMANTJES
GOUDEN METALEN SNUIFBUIS GUNS DESIGN
Suede Kit  Silver
Double Metal Snorter
Aluminium Bulb End Snorter
Snuif Stofzuiger
Snorter Nickel Plated
Snorter Gold Plated
Snorter Brass Nickel Plated
Snorter Brass Gold Plated
Mini Spoon On Vial
Medium Spoon On Vial
Large Spoon On Vial
Bullet Aluminium Lake Blue
Bullet Aluminium Purple
Bullet Aluminium Green
Silver Razor Blade
Gold Razor Blade
Spoon/Chopper, Nickel Plated
Spoon/Chopper, Goud
Mini Amber Glass Bottle
Medium Amber Glass Bottle
Large Amber Glass Bottle
Mini SNS
Medium SNS
Large SNS
Mini Quick Hit
Medium Quick Hit
Large Quick Hit
Bullet
Bullet Aluminium
Aluminium Magnet Bullet Engraving Pony
Aluminium Magnet Bullet Engraving Seal
 

Snuifartikelen kopen

Het kopen van snuifartikelen kan eenvoudig bij ons in de headshop. Zo kan je in volledige anonimiteit bijvoorbeeld een snuifbuisje kopen. Wij zorgen ervoor dat jouw snuifartikelen snel en discreet bij jou worden thuisbezorgd. Dit doen wij in een onopvallende en anonieme doos zodat niemand ziet wat je hebt besteld en waar je het hebt gekocht. Het gaat de buurman immers niks aan wat jij doet in je vrije tijd!

Kan je kruiden kopen om te snuiven? 

In onze online headshop kan je verschillende artikelen kopen die handig zijn bij het snuiven van kruiden of poeders. We bieden genoeg psychelische producten aan zoals bijvoorbeeld de hallucinerende kruid/zaad Yopo. Yopo is een krachtige hallucinatoir. Naast Yopo zijn er ook veel mildere kruiden zoals Kanna wat gesnoven kan worden. Denk aan snuifbuisjes, snuif bullets, snorters maar ook een snuifflesje, lepeltjes om je snuifwaar mee te gebruiken of een snuifpotje. Alles wat nodig is om te genieten van jouw snuifwaar kan je in onze online headshop kopen. 

Waarom kiezen voor snuifartikelen?

Het snuiven van hallucinerende kruiden of het roken van een joint wordt niet geaccepteerd in onze maatschappij. Daarom kiezen veel snuivers ervoor omdat dit op discrete wijze te doen. Met een bullet kan je snel en eenvoudig snuiven zonder dat dit de aandacht trekt. Het is makkelijk, veilig en hygiënisch. Een stuk schoner dan via een rietje of een vuil bankbiljet.

snuifbuis

Headshop benodigdheden worden steeds populairder

Het is nog niet zo lang geleden dat headshop benodigdheden nog vrij onbekend waren. Ze zijn sterk in opkomst en worden steeds populairder. Ze zijn prachtig vormgegeven in de meeste gevallen en geven een bepaalde elegantie. Daarom zie je ook dat steeds meer headshop online ontstaan. De headshop heeft bovendien een groot assortiment cannabis gerelateerde producten. Denk aan THC-extractiesystemen of asbakken en de welbekende glazen of metalen pijpjes. Buiten de snuifbuizen bieden we ook etuitjes aan met een spiegel een lepeltje, buisje en een snuifpotje.

Snuifartikelen: Waarom zijn snuif bullets populair?

Het online kopen van snuifartikelen is eenvoudig en vooral anoniem en discreet. Snuif bullets zijn ideaal wanneer je naar een feestje of een festival gaat. Je gebruikt snuif bullets vooral wanneer je subtiel wilt snuiven. Zoals bijvoorbeeld wanneer je op stap bent.

Snuifartikelen: Wat is een snorter of snuifbuis?

Een totaal ander product is een snuifbuis. Snuifbuizen worden ook wel snorters genoemd. Snuifartikelen helpen je te snuiven zonder dat je hiervoor een rietje of een bankbiljet hoeft te gebruiken. Deze snuifbuizen kan je zeer lange tijd gebruiken, want ze zijn allemaal gemaakt van sterk materiaal. Zo kan je na het aanschaffen van een snuifbuis lange tijd genieten van jouw aankoop. We adviseren wel altijd je dosis kruiden af te wegen voordat je besluit deze in te nemen.

Snuifartikelen: Wat zit er in een snuifkit?

Elke snuifkit bevat een aantal artikelen die je helpen om van het snuiven een fijne ervaring te maken. Zo kan je bijvoorbeeld een snuifbuisje, een scheermesje en een bewaarpotje vinden. Soms vind je er ook een spiegeltje en een schepje of lepeltje in. Zoek dan de juiste snuifkit uit en koop de snuifartikelen die je wilt.

Snuifartikelen: Waar bewaar ik me poeders in?

Wil jij jouw snuifwaar bewaren dan kan je kiezen voor een snuifpotje. Hierin is jouw snuifwaar goed en veilig opgeborgen en blijft de kwaliteit van een hoog niveau. Wij hebben ze in 3 verschillende maten in onze webshop. Bovendien verkopen we ook velen andere opbergdoosje waar je kruiden en zelfs voedsel in bewaard kan worden. 

Snuifartikelen: Snuiflepeltje kopen

Een snuiflepeltje kan je ook vinden in onze online headshop. Deze snuifartikelen worden ook wel spooners genoemd. We hebben ze in verschillende kleuren beschikbaar voor jouw in onze webshop. Kies eenvoudig de kleur die je mooi vind en koop hem online. Wil je wat specialers? Dan kan je ook kiezen voor een rozenkrans ketting waarin een snuiflepeltje verstopt zit. Naast snuifartikelen bieden we ook veel verschillende soorten lange vloei, filters, grinders en zelfs boeken met uitleg over het cultiveren van cannabis of paddo's aan.

snuiven

Bestel jouw snuif benodigdheden vandaag online!

De snuifartikelen die je online kan kopen in onze webshop maken van het leven een feestje. Snuifartikelen maken het in elk geval een stuk makkelijker, eleganter en schoner om kruiden te consumeren. Naast snuifartikelen bieden we ook bijvoorbeeld cannabis voedsel online aan in onze webshop. Eenmaal besteld zullen de producten snel verzenden naar het door jou opgegeven adres.