Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Ontspanning

Ben je op zoek naar meer ontspanning? Dan kunnen onderstaande kruiden jou zeker helpen. Soms in stressvolle tijden kan ieder mens wel een beetje hulp gebruiken om te relaxen en ontspannen. Koop ontspanning pillen online in de webshop.

 

Ontspanning pillen kopen

In zeer stressvolle tijden kunnen ontspanning pillen je helpen om meer rust te vinden. Die rustgevende supplementen zijn dan als een warm bad waardoor jij even tot rust kan komen. Wanneer je deze ontspanning pillen in een winkel koopt wordt je soms raar en veroordelend aangekeken terwijl dit nergens voor nodig is. Daarom is het online kopen van ontspanning pillen of kruiden vaak erg prettig. Je kunt dan tot rust komen zonder al die vragende ogen in de winkel te moeten trotseren.

Wat is ontspanning?

Ontspanning is geestelijk tot rust komen. Dat je lichaam hierbij ook in een rustige modus komt, helpt je geestelijk beter te ontspannen. Even niet nadenken, geen beslissingen nemen, geen stress en geen emotie. Gewoon even in het moment zijn, zonder ergens aan te denken. Dat is wat ontspanning is en iedereen heeft ontspanning nodig. Ontspannen kan op velen manieren. Je kan een wandeling maken of een hobby of sport uitoefenen. Maar echt rustig op de bank liggen zonder aan iets te denken lukt niet iedereen. Dagelijkse druk en stress wordt vaak meegenomen naar huis met nadelige gevolgen waar een gezin niet echt op zit te wachten. Kruiden kunnen een uitkomst bieden om te helpen te ontspannen. 

ontspannen

Waarom is ontspannen belangrijk?

Vandaag de dag zijn we allemaal druk, werken, reizen, beslissingen nemen, koken, kinderen vermaken en douchen. Wanneer doe je eens echt iets voor jezelf? Of wanneer kom je even tot rust en hoef je niet na te denken om de juiste beslissingen te nemen? Wanneer de boog altijd gespannen staat is de kans aanwezig dat deze breekt. Het is noodzakelijk om je zo nu en dan op te laden en te ontspannen. Rustgevende pillen zoals Zen-X kunnen je hierbij helpen.

Rust vinden met kruiden

Soms is het in het leven wat moeilijker om te ontspannen dan op andere momenten. Juist op deze momenten kunnen ontspanning kruiden je goed helpen om toch tot rust te komen. Ongeacht of je last hebt van stress op het werk, een drukke periode in jouw privéleven of het moeilijk is om de balans tussen werk en privé te bewaren.

Ontspannen voor het slapen

Een van de voorkomendste problemen die mensen ondervinden wanneer ze niet kunnen ontspannen is moeite hebben met het vatten van de slaap. Daarom zijn er ontspanning pillen die helpen bij het in slaap komen, maar ook bij het in slaap blijven. Soms lukt het om in slaap te vallen, maar niet om in slaap te blijven. Sommige mensen slapen slechts 4 uur per nacht. Dat is onmogelijk om vol te houden. Anderen worden om de paar uur wakker. Met droomkruiden lukt het slapen veel beter. Een zege voor vele mensen. Naast het sneller in slaap vallen, kunnen de droomkruiden er ook voor zorgen dat je lucide dromen ervaart. Dit zijn dromen die je bewust kunt sturen en meemaken.
 

stress op werk

Ontspannen tijdens werk

Een van de belangrijkste ziektebeelden vandaag de dag is een burn-out. Steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Ongestructureerde werksituaties en een te hoge werkdruk liggen hier vaak aan ten grondslag. Deze werkdruk ontstaat bijvoorbeeld door onrealistische deadlines of het ontbreken van een stip op de horizon waar je naartoe werkt. Vind ontspanning tijdens werk door ontspanning pillen zoals bijvoorbeeld een Happy Caps Relaxed tot je te nemen. Hierdoor kan je de druk op je werk beter aan en zal je je minder uitgeput en uitgeblust voelen op je werk en na je werk.

Ontspanning bij stress

Op werk kan je last hebben van stress, maar ook in je thuissituatie kan je stress ervaren. Te veel afspraken, financiële stress of andere verplichtingen die je veel stress opleveren. Rust is juist dan wat je nodig hebt, maar het blijft moeilijk om je te ontspannen wanneer er veel druk is. Relaxen lijkt dan soms onmogelijk. Juist een beetje hulp kan jou op die momenten helpen om wel tot rust te komen en volledig op te laden. Met ontspanning capsules zoals bijvoorbeeld Indian Element Valeriaan kan je juist die rust weer vinden. Niet alleen het kruid Valeriaan heeft ontspannende eigenschappen, we velen andere kruiden die een ontspannen gemoedstoestand oproepen. Zie onze categorie geneeskrachtige kruiden.

thee relaxing

Vind ontspanning en rust

Voor welke situatie dan ook, het blijft belangrijk om regelmatig tot rust te komen. Vind je ontspanning in momenten waarin jij jezelf kunt opladen om de volgende stressvolle situaties weer aan te kunnen. Je voelt je wanneer je ontspannen bent fitter, gezonder en sterker. Je zult hierdoor beter slapen en uiteindelijk meer uitgerust zijn. Meer slaap betekent automatisch meer rust in lichaam en geest.  We bieden velen andere producten aan in onze smartshop die je kunnen helpen met ontspannen.

Andere manieren van recreatie 

Naast deze ontspanning pillen kan je ook gebruik maken van andere vormen van ontspanning. Het één sluit het ander namelijk niet uit. Deze ontspanning kan je vinden in meditatie, mindfulness of bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen. Maak gebruik van meerdere manieren van ontspanning om volledig te kunnen relaxen. Maar rust is niet alleen te vinden in een meditatie ook een boswandeling of het uitoefenen van je favoriete sport kan ook tot ontspanning leiden. Ook tincturen van medicinale paddenstoelen kunnen bijdragen leveren aan een ontspannen geest. Met name de Lion's Mane is bekend vanwege de cognitieve voordelen die deze biedt. Een: beter humeur minder depressie en angstgevoelens kunnen tot stand worden gebracht met het gebruik van een Lion's Mane tincturen.

mediteren

Kratom voor een ontspannen roes

Ook kratom kan je gebruiken om een ontspannen roes op te wekken. Even nergens aan denken en relaxed onderuit gezakt op de bank. Neem je 5 gram of meer van kratom dan zal er een op opium lijkende roes optreden. Neem je minder dan 5 gram dan werkt kratom weer stimulerend. Zo kan je kratom inzetten voor 2 doelen. Kratom kan op verschillende manieren ingenomen worden. Het is makkelijk te doseren op zoek naar het gewenste gevoel. Kratom wordt vaak ingezet als een hulpmiddel om van een verslaving af te komen. Velen zijn er in geslaagd om met kratom uit de harddrugs scene te stappen en over te schakelen naar natuurlijke niet verslavende middelen.

Bestel nu jouw ontspanning pillen

Een tekort aan vitamine of mineralen kan het lichaam onrustig laten voelen en de geest vertroebelen. Zie het zo, als je lang wacht met eten kan je sacherijnig en geïrriteerd worden ook van de kleinste dingen. Dit komt alleen door een tekort aan voedingsstoffen, vitaminen of mineralen. Kies de pillen of capsules die het beste helpen bij jouw situatie uit ons assortiment en vind de rust die wij allemaal nodig hebben. We bieden een scala aan vitamines en supplementen die de tekorten kunnen aanvullen die het lichaam nodig heeft. Wacht daarom niet langer en bestel jouw ontspanning pillen vandaag nog online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat deze snel bij jou thuisbezorgd worden in een discrete verpakking.