Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Top 10 Smartshop


 

Samenstelling Top-10 smartshop smartdrugs producten

Welkom bij onze categorie Top-10 smartshop. Een unieke samenstelling gebaseerd op aankoop van onze unieke gasten. Naast deze Top-10 bieden we nog velen andere interessante kruiden en smartdrugs producten aan. Zoek je een ontspanningsproduct dan hebben we genoeg kruiden of capsules die je hier bij kunnen helpen. Ben je wat meer een avonturier? Bezoek dan onze categorie LSA, Yopo zaden of Mescaline cactussen. Maar ook Detox of energy-booster producten die niet in de Top-10 smartshop staan, zijn zeker ook de moeite waard om te proberen.

Welke geneeskrachtig kruiden zijn er beschikbaar in onze smartshop?

We bieden een groots assortiment geneeskrachtige kruiden aan elk met zo zijn unieke effecten. De vraag is wat zoek je? Waar wil je het kruid voor gebruiken? Geestelijk of lichamelijke doeleinden? We hebben bij elke kruid die we aanbieden de werking omschreven bij het productomschrijving zelf. Uiteraard hebben we velen blogs geschreven over de werking van deze geneeskrachtige kruiden. In deze blogs staat veel informatie die je kan inlezen voordat je besluit een kruid te bestellen. Het is niet verwonderlijk dat geneeskrachtige kruiden in de Top-10 smartshop terug te vinden is. We geloven in de kracht van de natuur en bieden daarom ook tincturen aan van medicinale paddenstoelen.

damiana plant

Hallucinerende kruiden, cactussen en zaden zijn vaak koplopers in onze smartshop Top-10?

Hallucinerende kruiden zijn extreem en behoren hierdoor in de smartdrugs smartshop Top-10! Hallucinerende kruiden zijn uniek en hebben een rijke geschiedenis als het aankomt op beïnvloeden van religies, als voorbeeld: de Soma drank die alleen door soort van priesters gedronken mochten worden. Na het bijkomen van dit drankje vertelden ze het volk over het contact en wat ze zagen. Spiritualiteit bestond eerder dan religie. Hallucinerende kruiden bevatten de kracht om een persoon te transformeren en het ego van diens te laten weg smelten.

Spritiueel ontwaken Top-10 smartshop: Mescaline Cactus San Pedro en Peyote

Deze twee cactussen verschillen enorm van uiterlijk, maar dragen dezelfde magische stof mescaline. Mescaline is een favoriete psychedelische stof onder de psychonauten het zou daarom ook niet kloppen, als deze niet in de Top-10 smarsthop zou staan in de vorm van cactussen. San Pedro zowel Peyote werden beiden gebruikt in Midden en Zuid-Amerika door inheemse volkeren in ceremonies en rituelen begeleid door een sjamanen. Mescaline is een krachtige Entheogeen die instaat je ego af te breken. Wat zelfkennis is toch wel een pre voordat je gaat beginnen aan Entheogeen middel als San Pedro of Peyote.

mescaline san pedro|

Hallucinerende snuifgoed Top-10 smartshop: Yopo zaden 

Yopo zaden bevatten de krachtige stof 5-MeO-DMT en verdient hierom een plek in de Top-10 smartshop. Het is zeg maar familielid van DMT met. DMT is bekend van het Ayahuasca brouwsel. Yopo wordt door de neusgaten ingeblazen. Het effect is duurt velen malen korten dan bij Ayahuasca, maar kan ook zeker heel heftig zijn. De Yopo zaden behoren eerst tot poeder geprepareerd worden voordat deze kan worden gesnoven.

Mysterieuze trips Top-10 smartshop: Lsa zaden 

Morning Glory en Baby Hawaiian Woodrose zaden bevatten de psychedelische stof LSA. Velen gebruikers ervaren gelijkenissen met LSD. Van de stof LSA wordt dan ook vaak betitelt als de natuurlijke vorm van LSD. Morning Glory wordt grettig besteld en net als de baby Hawaiian Woordrose zijn echt psychedelica en het verbaasd ons dus ook niet dat deze in de Top-10 smartshop staan.

Welke smartdrugs uit onze Top-10 zijn aan te bevelen voor een eerste kennismaking met psychedelica?

Als je helemaal nieuw bent in de wereld van psychedelica dan raden we altijd aan om met smartdrugs te beginnen met milde effecten. We hebben een mooie collectie Happy-Caps die perfect aansluiten aan eerste kennis making met psychedelica. Er zijn Happy-Caps met sterke en minder sterke effecten. Naast Happy-Caps zijn Kratom en Kanna ook goede kandidaten.

Happy-Caps in onze Top-10 smartshop zijn ideaal voor beginners met psychedelica!

Happy-caps zijn geschikt voor beginners omdat de dosis van deze capsules verdeeld zijn over meerdere tabletten / capsules. Dit maakt de Happy-Caps E erg veilig tegen een inname van een te grote dosis. We adviseren altijd om goed de omschrijving te lezen van het product zelf voordat je besluit over te gaan tot aankoop. Zoek je dus een ervaring zonder helemaal uit je dak te gaan dan behoren deze Happy-Caps E tot jouw smartdrugs smartshop Top-10!

Assortiment Happy-Caps:

Happy-Caps - Relax E

Happy-Caps - Sex E

Happy-Caps - Euphor E

Happy-Caps - Dance E

Happy-Caps - Party E

Happy-Caps - Trip E

Happy-Caps - Space E

Happy-Caps - Heavenly E

Happy-Caps - Brain

Detox, vitaminen en supplementen verdienen een plek in de Top-10 smartshop!

Omdat 24High voor balans in geest en lichaam is vinden we het belangrijk om ook Detox en vitamine producten aan te bieden. Na een goede trip of gewoon in het dagelijks levens is er een vitamine tekort. Tekort aan vitaminen kan nadelige gevolgen hebben op het functioneren van het lichaam en geest. Met name vitamine D3 en C worden gretig afgetrokken door onze gasten. Een tekort aan vitamine D3 onstaat vaak in Nederland in de winter. Vitamine D wordt door het lichaam opgenomen uit de UV straling van de zon. In de winter schijnt de zon wel maar minder vaak en vel. Een tekort aan vitamin D3 is in Nederland gauw opgelopen. Aanvulling van lichaamstekorten is daarom van essentie en hierom begrijpelijk dat de vitamines terug te vinden zijn Top-10 smartdrugs smartshop.

kratom

Kan je Kanna of Kratom inzetten tegen verslavingen?

Kratom heeft een veelzijdige werking en behoort daarom ook in onze Smartshop Top-10 smartdrugs producten. Kratom bevat mitragynine en 7-hydroxymitragynine en velen andere alkaloïden. De twee stoffen hierboven zijn spelen met name de hoofdrol als het aankomt op het ervaren van de effecten van deze bladeren. Kratom heeft bovendien de kracht om personen die verslaafd zijn aan hard drugs hiervan af te helpen als vervangend middel. Kratom is niet verslavend en heeft successen geboekt op dit terrein. Kratom heeft andere effecten wanneer er een hogere dosis wordt ingenomen. Bij een lage dosis zal kratom zal stimulerende werken waar een grote dosis een opuimachtige high kan veroorzaken.

Kanna

Ook Kanna kan ingezet worden ter ondersteuning om van een verslaving af te komen. Kanna heeft de kracht en kan net als Kratom een positieve gemoedstaat opwekken waardoor angst en stress naar de achtergrond geraakt. Deze werking kan dus zeker een belangrijke rol spelen met het stoppen van een verslaving. Kanna is een wortel en heeft de kracht om angsten en onzekerheden naar de achtergrond te schuiven om plaats te maken voor euforie en een booster in het zelfvertrouwen. Vanwege deze unieke werking begrijpen we dat Kanna net als Kratom een positie bekleden in de Top-10 smartdrugs smartshop.

Paddo's en magische truffels zijn bij uitstek de meest bestelde psychedelica in onze webshop en bekleden de 1e en 2e positie in Top-10 Mushroomshop!

Vanwege de populariteit hebben we voor de psilocybine paddo's en truffels een categorie Mushroomshop gecreëerd met een eigen Top-10. De growkits en truffels zijn uniek en in staat sterke hallucinaties en trips te voorzien. Ben je nieuwsgierig welke truffels of paddo growkits het beste worden beoordeeld door onze gasten? Click dan op de categorie Mushroomshop Top-10 producten.Zoek je meer ontspanning of energie? Ook deze komen voor in de Top-10 smartshop 24High

In onze 24High Top-10 smartdrugs smartshop bieden velen artikelen aan met een specifieke werking. Zoek je meer energie? Of juist ontspanning? Voor beiden wensen bieden we genoeg smartdrugs producten aan ook buiten de Top-10. Van natuurlijke energy boosters voor op een leuk feestje tot aan kruiden voor een heerlijke ontspannen avond op de bank. Koop je smartdrugs bij 24High. Eenmaal een order gepleegd zullen we deze snel en zorgvuldig inpakken en verzenden met een track en trace. Heb je vragen over een van deze artikelen uit Top-10 smartshop? Stuur dan ons een email en we zullen je binnen 24 uur beantwoorden. We staan paraat om elke vraag te beantwoorden zodat je een goed beeld krijgt over de producten zelf en hoed deze te gebruiken. We zullen ook altijd adviseren als je aan medicatie zit eerst contact op te nemen met je huisarts en hem hierover te raadplegen. Bezoek onze smartshop en ontdek de wereld van psychedelica.