Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Trip Stopper


Omschrijving
Reviews

Wanneer je paddo’s of magische truffels gebruikt om te trippen dan kan de trip soms iets te heftig zijn. Met een trip-stopper kun je de scherpe randjes van je trip afhalen. Het versterkt het afbraakproces en helpt een eventuele bad trip geleidelijk te stoppen. Met een trip-stopper ben je goed voorbereid op je trip. Zeker wanneer het een van de eerste keren is dat je gaat trippen is het fijn om een trip-stopper binnen handbereik te hebben. Het is namelijk alleen al een geruststellende gedachten, wetende dat je een trip-stopper in huis hebt. Je hoeft je dan namelijk niet druk te maken om een eventuele bad trip die te heftig is. Je hebt immers een trip-stoppper achter de hand. Daarnaast adviseren wij iedereen om altijd een trip-sitter in de kamer te hebben. Dat is een nuchtere vriend of vriendin die je kan helpen om te kalmeren wanneer een trip wat te heftig is. Overigens, is het ook voor ervaren gebruikers van paddo’s en magische truffels altijd aan te raden om een trip-stopper in huis te hebben.

Ingrediënten

In het pakje trip stopper vind je 2 verschillende pillen. Er zitten namelijk 2 dextrose tabletten en 4 valeriaan capsules in. De valeriaan capsules helpen je om meer te ontspannen. De dextrose tabletten zijn er om de effecten van je trip wat te verminderen.

Effecten

Een trip stopper helpt het afbraakproces te versnellen en haalt de scherpe randjes ervan af. Deze trip stopper werkt alleen met paddo's of truffels.

Gebruik

Neem eerst de 2 dextrose tabletten, vervolgens de 4 valeriaan capsules met een groot glas water. Na 10 minuten kan je het beste iets hartigs eten, zoals een boterham. Probeer nu vooral rustig te blijven en je te focussen op je ademhaling en het feit dat de trip tot een einde gaat komen.

Bewaaradvies

Bewaar dit product op een donkere koele plek zoals een keukenkastje en uit het bereik van kinderen.

Inhoud

Trip Stopper McSmart - 6 tabletten.

Review toevoegen:

Vergelijkbare artikelen