Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Medicinale Paddenstoelen


 

Welke Medicinale Paddenstoelen Extracten kan je kopen bij 24High?

Ons assortiment bevat vijf verschillende soorten hoogwaardige Medicinale paddenstoelen extracten van de twee verschillende fabrikanten, Foodsporen en McMyco. Foodsporen bied zijn extracten aan in vloeibare vorm waar McMyco heeft gekozen om zijn extracten te capsuleren. Beide fabrikanten gebruiken dezelfde krachtige paddenstoelen soorten vanwege de unieke werking onderbouwd door het historisch gebruik hiervan duizenden jaren terug. Deze wonderbaarlijke paddenstoelen maken deel uit van het holistisch Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), de paddenstoel soorten zijn:

  • Turkey Tail Paddenstoelen Extract
  • Cordyceps Paddenstoelen Extract
  • Reishi Paddenstoelen Extract
  • Chaga Paddenstoelen Extract
  • Lion’s Mane Paddenstoelen Extract

reishi

Medicinale werking en ondersteunende rol Medicinale Paddenstoelen Extracten?

De vraag en interesse naar alternatieve geneeswijze expandeert met de dag. Supplementen en met name medicinale paddenstoel extracten kunnen kan een krachtige voedingsbron zijn en hulp of ondersteuning bieden bij ontzettend veel kwalen. Medicinale paddenstoelen bevatten alle hoogwaardige en noodzakelijke aminozuren. De medische werking van deze paddenstoelen is breed georiënteerd. Een voorbeeld: Cordyceps kan helpen bij Chronische virale infecties, ontstekingsremmend, heeft een verlagend effect op triglyceriden en LDL-cholesterolwaarden, gaat vermoeidheid tegen en vergroot de longcapaciteit. Bovendien kan volgens de 'TCM' Cordyceps ook genomen worden ter bescherming en bevordering van de nierfunctie. Extracten van paddenstoelen zijn zeer geschikt als preventief middel of als ondersteuning bij een gezonde levensstijl. Bij de productomschrijving van elke medicinale paddenstoelen extract staat omschreven de werking van de medicinale paddenstoel. Dit zijn geen psilocybine paddenstoelen, deze extracten geven dus geen psychedelische effecten!
 

Kan microdoseren met psilocybine truffels of paddo's de geest ondersteunen?

Truffels zijn geen medicinale paddenstoelen, maar kunnen zeker helpen en ondersteunen bij depressies, stress, ADHD, creativiteit ontplooien en focus, rust en ontspanning. Het UMC in Utrecht doet velen onderzoeken op het gebied van psilocybine en depressies. De huidige wetenschap begint door te krijgen dat de werking van deze magische truffels uniek zijn. Het zal niet lang meer duren voordat microdoseren met psilocybine wordt opgenomen in de huidige medische wetenschap als efficiënt middel tegen velen kwalen.

Oorsprong en geschiedenis van de Medicinale Paddenstoelen

Het gebruik van medicinale paddenstoelen binnen de 'Traditionele Chinese Geneeskunde' wordt geschat op 5000 a 7000 jaar geleden. Medicinale padenstoelen zijn krachtige ziektebestrijders en dat wisten ze in het verre Oosten. Rond 600 tot 1000 na Christus nam de vraag naar eetbare en medicinale paddenstoelen toe. Om aan deze behoeften te voldoen, ontwikkelden en perfectioneerde de Chinezen de kweekmethoden. Vandaag de dag zijn er zijn nu ruim 800 paddenstoelen beschreven met een medicinale werking. Van deze 800 medicinale paddenstoelen zijn er om en nabij 500 soorten met anti-tumorale-eigenschappen! Het gebruik van medicinale paddenstoelen vond zeker niet alleen plaats in China. Met name in Vietnam, Thailand, Korea, Laos en India, zijn velen recepten en kuren te vinden waarvan de oorsprong en het gebruik samensmelt met de traditionele cultuur. Velen archeologische vondsten en geschriften tonen dit aan.
cordyceps

Medicinale paddenstoelen zijn geen psychedelische paddo's

Deze medicinale paddenstoelen extracten geven geen psychedelische effecten. De extracten zijn alleen bestemd ter ondersteuning van de gezondheid. Uiteraard verkopen we ook psychedelische paddo's of truffels aan. Deze bieden we aan in de vorm van een growkit en zijn ontzettend simpel op te zetten en te kweken.

Medicinale Paddenstoelen Extracten van Foodsporen

lions mane

Welke Medicinale Paddenstoel Extracten van Foodsporen zijn er?

Foodsporen Turkey Tail Medicinale Paddenstoel Extract bevatten de stoffen PSP en PSK. Deze stoffen lijken de groei van kankercellen te remmen. Met deze eigenschappen en bovendien ook, antibacteriële, antivirale en immuunsysteem versterkende effecten is dit extract een krachtig supplement.
 
Foodsporen Cordyceps Medicinale Paddenstoel Extract geeft energie en werkt bevorderend op de weerstand! Cordyceps verhoogd het uithoudingsvermogen, de opname van zuurstof en ondersteunt een gezond metabolisme. Cordyceps wordt vanwege deze redenen veel gebruikt onder sporters.
 
Foodsporen Reishi Medicinale Paddenstoel Extract bestaat voornamelijk uit polysacchariden, triterpenioden, eiwitten en aminozuren. Polysacchariden in water opgelost heeft een antitumor, immuunmodulerende en bloeddrukverlagende werking. De Resihi paddenstoel reguleert de natuurlijke energie in het lichaam en ondersteund net las bij de Chaga paddenstoel extract de aanmaak van rode bloedlichaampjes en reguleert de energie in het lichaam.
 
Foodsporen Chaga Medicinale Paddenstoel Extract ondersteunt het immuunsysteem, helpt de weerstand te versterken, draagt bij aan een normale celdeling, speelt een grote rol in vorming van rode bloedcellen, breekt ongewenste LDL cholesterol, geeft bescherming aan de lever, dood en bestrijdt virussen, bestrijd candida, heeft stress verlagende eigenschappen, verkleind de kans op hart- en vaatziekten, helpt positief bij diabetes en psoriasis.
 
Foodsporen Lion's Mane Medicinale Paddenstoel Extract kan helpen bij (hersen- en zenuwfuncties betrokken bij) de concentratie, het leervermogen en het geheugen, vergroot een heldere geest, positief in stand houden van een geestelijke balans, positief bijdrage aan het gemoedstoestand en heeft invloed op verhoging van de geestelijke energie.

Medicinale Paddenstoel Extract Capsules McMyco goed voor immuunsysteem ondersteuning?

McMyco geloofd in de kracht van Moeder natuur. Deze extracten bevatten het volledige organisch spectrum (100% vruchtlichaam) van de medicinale geneeskrachtige paddenstoel. Elk paddenstoel extract levert een positieve bijdrage aan de gezondheid. Bovendien zijn de supplementen van McMyco ook geschikt voor vegetariërs. McMyco geloofd heilig in de gezondheidsbevorderende werking van de bestanddelen in de medicinale paddenstoelen. McMyco is een onderdeel van McSmart en deze heeft decennia aan ervaring met paddenstoelen. Dit zijn ware professionals op het gebied van Mycologie. Start nu met het ondersteunen/ verbeteren van je gezondheid met de medicinale paddenstoelen capsules van McMyco.

chaga

Welke Medicinale Paddestoel Extracten van McMyco zijn er?

  • Cordyceps - Energiek
  • Reishi (Ganoderma Lucidum) - Vitaliteit
  • Turkey Tail (Coriolos Versicolor) - Immuunsysteem
  • Chaga (Inonotus Obliquus) - Antiviraal
  • Lion's Mane (Hericium Erinaceus) - Hersenactiviteit

Hoe truffels of paddo's kweken voor microdoseren?

Als je van plan bent te gaan microdoseren dan kan je kiezen voor voorgepakte verse truffel microdossisen of je kunt zelf truffels en/of paddo's kweken. Dit kan met een growkit of sporen. Sporen zijn als het waren de zaden van een paddenstoel. Deze sporen ent je in een subtraat waardoor er een mycelium zal groeien. Uit het mycelium zullen de paddo's boven de grond groeien  en in het mycelium zelf de truffels. Of je nu paddo's kweekt met een growkit of truffels met sporen je ontkomt er niet aan om hygiënisch aan het werk te gaan. Je wilt elke kans op een besmetting voorkomen. Daarom adviseren wij altijd om nieuwe schone handschoenen, en een mondkap te gebruiken en de oppervlakte waar je op gaat werken goed te reinigen.

Medicinale Paddenstoelen Extracten online bestellen en verzenden

Bestel snel bij ons in de Mushroomshop deze wonderbaarlijke extracten. Eenmaal besteld zullen we deze met de snelheid van het licht versturen. Ook bij vragen over McMyco of Foodsporen producten staan we je graag bij met raad en advies. Stuur een mail met je vraag naar Info@24High.nl of gebruik ons contactformulier.