Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Ceremonies


 

Spirituele ceremonie

Met een spirituele ceremonie vier je de geest. Door hiervoor de juiste accessoires in te zetten, verrijk je je ervaring en kom je dieper tot jezelf. Zo is een spirituele ceremonie een prachtige ervaring waarin geest en lichaam samenkomen. Het is goed om te weten dat de spirituele ceremonie in verschillende soorten voorkomt en voor eenieder op een andere wijze ingezet kan worden. We nemen je graag mee in deze wereld!

Betekenis en doelen van een spirituele ceremonie

Ceremonies zijn een moment om stil te staan en connectie te zoeken met je spirituele aard. Maar je gaat vaak nog een stap verder dan enkel reflectie, aangezien je eigenschappen in jezelf vindt om te vieren. Misschien vind je tijdens een spirituele ceremonie dingen in jezelf die je nog niet over jezelf wist, of leer je balans te vinden tussen je goede en mindere eigenschappen.

Een spirituele ceremonie kan ook ingezet worden om in contact te komen met iets hogers. Hiervoor wordt vaak de hulp van een sjamaan gevraagd, maar het is ook mogelijk om dit zelf uit te voeren, mits je hiervoor de juiste benodigdheden in huis hebt. Doordat je een ceremonie aangaat met intentie, manifesteer je dat dit ook daadwerkelijk uitkomt. Je kweekt vertrouwen en vindt zo een diepere connectie met jezelf en je wil.Verschillende ceremonies

Een ceremonie kan in verschillende soorten worden uitgevoerd. De uitvoering is erg afhankelijk van waar je precies naar op zoek bent. Een spirituele ceremonie kan ingezet worden om in contact te komen met iets hogers, maar het kan ook ingezet worden om juist een diepere connectie met jezelf te vormen. Deze ceremonies worden op een andere manier uitgevoerd. Voorbeelden van onderdelen die je voor de verschillende ceremonies kunt gebruiken, zijn:

  • Ceremonie met cacao: cacao is een plantaardig middel en helpt ons daarom om in contact te komen met de natuurlijke bronnen van de aarde. De ceremoniële cacao kan worden gebruikt om koffie van te maken, maar het kan ook verbrand worden en ingezet voor zijn geur, helpend tijdens meditatie.
  • Ceremonie met kruiden: ceremoniële kruiden worden juist op een andere manier ingezet, namelijk door deze te mengen en te drinken als een soort thee. Hierdoor kun je in een heftige trance raken, die soms meerdere dagen kan duren. In deze trance verrijk je jezelf met ervaringen die je je leven lang zullen bijblijven.
  • Ceremonie met rookwaren: geur is een verrijkende manier om tot jezelf te komen. Met ceremoniële rookwaren versterk je deze ervaring nog meer. Je verbrandt deze rookwaren, waarna er een rustgevende geur vrijkomt die je helpt nog dieper tot jezelf te komen.

Start je spirituele ceremonie

Jij zult zelf het beste weten welke spirituele ceremonie het best aansluit op jouw huidige wens. Met de ceremoniële materialen van 24High haal je alles in huis wat je nodig hebt om jouw reis te bevorderen. Vragen over hoe je deze het best kunt inzetten, of welke spirituele reis het best door jou bewandeld kan worden? We helpen je graag. Neem contact met ons op!