Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Happy Caps E

Heb je net even wat extra’s nodig? Dan kies je voor Happy Caps. Met Happy Caps kan je op een legale manier net even die extra boost krijgen. Deze kruidenmixen kan je nu ook online kopen in onze webshop.

 

Waar kan ik Happy Caps online kopen?

Nu steeds meer smartshops online-producten verkopen zien we ook steeds meer klanten die Happy Caps online kopen. Het bestellen van deze producten is eenvoudig, snel en voordelig. Jij hebt jouw Happy Caps dan ook snel in huis wanneer je deze koopt en vaak goedkoper dan wanneer je ze in de winkel koopt. Happy Caps zijn er met verschillende effecten. Van trip tot euforische Happy Caps en alles wat er tussen in zit. Zoek je meer een spirituele verbinding en een sterkte trip? Misschien zijn Mescaline cactussen wel iets voor jou?

Wat zijn Happy Caps?

We kennen allemaal wel XTC of cocaïne. Deze zijn verboden bij de wet. Happy Caps zijn dat niet. Met Happy Caps kan je soortgelijke resultaten behalen, maar wel op legale wijze. Deze Happy Caps worden namelijk samengesteld op basis van legale en natuurlijke kruiden. Deze kruiden worden gecombineerd om een bepaalde gemoedstoestand te realiseren. Zo kan je eigenlijk zelf jouw stemming bepalen voor de komende uren. Niet alleen Happy Caps kunnen een stemming positief beïnvloeden dit kunnen ook kruiden zoals Kratom of Kanna. Uiteraard bieden nog veel meer kruiden aan die een speciaal gewenst gevoel kan oproepen.

happy caps

Zijn er verschillende soorten Happy Caps?

Voor elke stemming is er eigenlijk wel een Happy Cap samengesteld. Deze kruidenmix is zo geprepareerd dat je in de stemming komt die jij wilt bereiken. De ingrediënten zijn puur natuurlijk en krachtig. Door de juiste psychedelische kruiden met elkaar te mengen krijg je een unieke melange met sterke effecten. Er zijn maar liefst negen soorten Happy Caps beschikbaar. Elke capsule heeft zo zijn eigen speciale werking. Naast de natuurlijke kruiden bevatten sommigen van deze capsules natuurlijk ook hele sterke psychedelische kruiden of zaden, zoals de Happy Cap Trip-E! Hieronder zie je overzichtelijk welke capsule het best bij je past:

Happy Caps om beter te studeren?

Komt jouw eindexamen snel dichterbij? Heb je moeite met concentreren? Dan wil je misschien wel wat langer jouw concentratie vasthouden dan dat je normaal gesproken doet. Met Brain-E Happy Caps kan je langer de focus en de concentratie vasthouden. Dit kan goed van pas komen bij bijvoorbeeld lange studeersessies. Naast focus krijg je ook een dosis energie met een licht ontspannend gevoel. Energie om de focus lang vol te houden en de geestelijke ontspanning zodat je gedachten niet afdwalen naar onbelangrijke zaken. 

Hoe ontspannen na een stressvolle dag?

Heb je een drukke dag achter de rug en wil je even helemaal bijkomen? Dan raden we de Heavenly-E Happy Caps van harte aan. Deze Happy Cap bevat een geweldige formule en brengen je in een ontspannen en relaxte staat. Je kunt even alle druk en stress van je af laten vallen. Totale ontspanning en lekker onderuit op de bank. Zorg wel eerst dat je de ruimte vooraf even opruimt, de huistaakjes doet zodat je in alle rust kan genieten van de Happy Caps  Heavenly-E!

Kan ik Trippen met Happy Caps?

Wil je een soortgelijke ervaring als met paddo’s of magische truffels dan zijn de Happy Caps Trip-E de juiste keuze voor jou. Deze helpen je trippen zoals de naam al doet vermoeden. Ontdek nieuwe dimensies en verruim jouw bewustzijn. Hallucineren kan met deze capsules zeker, ze bevatten namelijk Hawaiian Baby Woodrose zaden. Dit zijn LSA zaden. Van LSA zaden wordt gezegd dat deze de natuurlijke vorm is van LSD. Je kunt deze en ook andere psychedelische zaden zoals Yopo ook los bij ons bestellen.

Zoek je meer energie probeer Happy Cap Energy-E?

Er is ook een Happy Cap die zich richt op het vergroten van jouw energieniveau. De Energy-E Happy Caps geven je meer energie en zorgen ervoor dat je minder gereserveerd bent. Je wordt niet moe en kan urenlang doorgaan met bijvoorbeeld feesten en dansen. Bovendien zal je een liefdevol gevoel ervaren. Dit maakt dat deze capsule erg geschikt is voor een sociale omgeving waar muziek en mensen elkaar treffen. 

Ik wil vrolijker voelen?

Wil je meer glimlachen dan je gewend bent? Je lekkerder in je vel voelen? Of dat euforische gevoel krijgen? Dan kies je voor Happy Caps Euphor-E. Ideaal voor een gezellige avond weg met vrienden of thuis! Heerlijk ontspannen op de bank met muziek op de achtergrond verkeren in extase dat is wat deze capsules doen. Verwacht geen heftige trip maar eerder laidback easy going gevoel. Lekker chillen en je even geen zorgen maken om de dagelijkse gang van zaken. 

Wil je intenser genieten van het leven?

Wil je niet trippen maar wel genieten van intensere kleuren en bijvoorbeeld knuffels intenser ervaren? Kies dan voor de Happy Caps Space-E. Deze maken de wereld eigenlijk net even een stuk leuker omdat je alles in jouw omgeving intenser meemaakt. Deze happy Cap is een ware psychedelische trip. Geeft geen hallucinaties, maar wel heeft sterke psychedelische effecten.


schema happy caps

Na hoelang beginnen de Happy Caps te werken?

Na het innemen van de Happy Caps capsules kan je ervan uitgaan dat je na 45 minuten de eerste resultaten merkt. Uiteraard heeft, wat jij hebt gegeten, evenals bij andere hallucinerende kruiden invloed op de werking van de Happy Caps. Bij voorkeur neem je de Happy Caps dan ook op een lege maag. Overigens zijn er ook mensen die vooraf liever wat melk drinken om het maagvlies te versterken.

Hoeveel Happy Caps mag je nemen?

Het gebruiken van Happy Caps is hartstikke fijn, maar er zijn wel regels waar je je aan moet houden. Happy Caps bevatten allemaal een duidelijke gebruiksaanwijzing die wij meeleveren. Hierin staat exact hoe je met de Happy Caps moet omgaan. Zo mag je er maximaal 2 innemen gedurende 24 uur. Hoeveel je er moet nemen hangt af van jouw lichaamsgewicht.

herbal caps

Zijn Happy Caps geschikt voor iemand die nog nooit psychedelica heeft gebruikt?

Het voordeel van de Happy Caps is dat je ze uitstekend zijn voor de beginnende gebruiker van psychedelische drugs. Ze zijn namelijk probleemloos te gebruiken en geven je vaak een fijne trip of euforisch gevoel zonder vervelende bijwerkingen te geven. Uiteraard zijn ze ook makkelijk te doseren aangezien het capsules zijn. Dus wil je voor het eerst trippen en beginnen aan je psychedelische reis? Kies dan voor Happy Caps.

Bestel Happy Caps online in onze webshop

Toch is het altijd wel een beetje een drempel om een smartshop binnen te gaan, althans voor velen. Simpel en eenvoudig bestellen vanuit je luie stoel thuis is zoveel makkelijker. Kies daarom voor het gemak van online bestellen in de webshop. Kies de Happy Caps die passen bij het gevoel dat jij wilt ervaren en wij versturen ze direct naar jouw huis. Bestel daarom vandaag nog jouw Happy Caps online en je kan er snel van genieten. Bovendien verkopen we nog veel meer kruiden of andere Smartshop producten.