Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Hallucinerende Kruiden

Wil je hallucineren? Kijk dan eens naar onze hallucinerende kruiden. Deze psychedelische kruiden kan je allemaal uitstekend gebruiken om te trippen. En het mooie is dat deze hallucinerende kruiden allemaal online te koop zijn in onze webshop.

 

Waar kan ik hallucinerende kruiden online kopen?

Naar een smartshop gaan om hallucinerende kruiden te kopen is vaak een beetje een gedoe. In Nederland regent het vaak, rijd de trein niet op tijd, staat er altijd file en zijn we allemaal hartstikke druk met van alles en nog wat. Gelukkig zijn er online smartshops waar je gemakkelijk hallucinerende kruiden online kan kopen. Jouw bestelling is anoniem en wordt snel bij jou op het aangegeven adres geleverd. Eenmaal besteld zullen wij de goederen met het geluid van het licht versturen.
 

Ga je trippen van hallucinerende kruiden?

Het antwoord is eenvoudig, ja je gaat trippen van hallucinerende kruiden. Deze hallucinerende kruiden brengen je een hogere staat van bewustzijn. Je ervaart de wereld anders en kan met jezelf in gesprek gaan op een hoger niveau. Antwoorden waar je lang naar hebt gezocht kunnen binnen één trip allemaal komen op vragen die altijd onbeantwoord bleven. Je komt in een hogere dimensie tijdens jouw trip. Ook psychedelische zaden zoals Yopo of LSA (LSA is de natuurlijke LSD) kunnen je laten hallucineren.

chemical structure DMT
 

Wat is trippen?

Trippen is eigenlijk niks anders dan hallucineren. Je ziet kleuren helderder dan je gewend bent. De bladeren van een boom zullen niet eerder zo groen geweest zijn. Ook kun je objecten zien vervormen of bewegen die normaal gesproken gewoon stilstaan. Denk eens aan lantaarnpalen die ombuigen. Naast deze visuele hallucinaties kan je ook mentale hallucinaties ervaren. Je gaat op een soort van spirituele reis. Dit kan leiden tot ervaring van een hoger bewustzijn, antwoord op vragen die je al lang hebt en ontdekking van wensen die eerder voor jou verborgen bleven. Mocht je willen gaan trippen met synthetische drugs dan raden we altijd aan om deze eerst te testen.
 

Hallucineer met psychedelische kruiden of zaden

Waarschijnlijk ken je het hallucineren en trippen wel van paddo’s of magische truffels, maar wist je ook dat dit kan met kruiden, cactussen en zaden? Deze hallucinerende kruiden vind je in onze webshop. Een van de populairste zijn de Baby Hawaiian Woodrose zaden. Hier krijg je sterke hallucinaties van en zijn daarom aan te raden voor de ervaren gebruikers. Wij bieden ook Happy Caps aan met verschillende unieke effecten. Ook de Happy Cap heeft capsules voor de beginnende trip kandidaat.  De Happy Caps Trip-E is erg geschikt voor een eerste kennismaking met een trip op psychedelica.

hallucinatory
 

Waar komen hallucinerende kruiden vandaan?

Veel de hallucinerende kruiden bestaan al vele jaren en de werking ervan is ook bekend bij hele oude stammen en volkeren. Zij waren de ontdekkers en deze stammen waren vaak niet vies van hallucinaties en psychedelische kruiden. De Sjamanen wijzen op de kennis en inzichten die je kan oplopen tijdens een ervaring met bijvoorbeeld Ayahuasca, dit is een brouwsel uit de Amazone. Deze kruiden werden vaak gebruikt en bewerkt tot een psychedelische thee voor diverse heilige rituelen omdat het lijkt alsof je met de goden praat wanneer je deze hallucinerende kruiden tot je neemt. Dit is ook voor veel mensen de reden om te experimenteren met psychedelische hallucinerende kruiden.
 

Kanna en Kratom voor euforie en een opium lijkende roes?

Kanna en Kratom zullen geen hallucinaties opwekken, maar zijn wel degelijk psychedelica. Wil je geen intense trip met hallucinaties en/of visioenen dan zou je Kanna en Kratom kunnen raadslagen. Deze twee kruiden geven met de juiste dosis opiumachtige high. Bovendien bevat Kanna ook lustopwekkende eigenschappen. Deze op elkaar lijkende substanties worden ook vaak ingezet bij personen die van een verslaving af willen komen. De effecten kunnen de drang naar drugsgebruik verkleinen waardoor het voor de verslaafde makkelijker is om te stoppen. 

tripping
 

Kunnen droomkruiden Lucide dromen opwekken?

Droomkruiden zijn kruiden die lucide dromen kunnen opwekken. Een lucide droom is het bewust meemaken en sturen van je dromen. Met andere woorden je bent wakker in je droom. Dit kan een goed alternatief zijn voor heftige psychedelica. Droomkruiden zijn dus geen hallucinerende kruiden. Ze zullen geen hallucinaties oproepen. Belangrijk is met Lucide dromen dat er voor een periode van 4 weken lang, veel geslapen wordt. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat het volledige REM-Slaap cyclus elke avond wordt behaald.
 

Waarom is er steeds meer vraag naar hallucinerende tripmiddelen?

Ze zijn inmiddels al enkele jaar in opkomst, de tripmiddelen. Niet om te gebruiken tijdens een festival of een uitbundige stapavond maar juist in een rustige omgeving. Er is namelijk een groeiende behoefte aan nieuwe persoonlijke inzichten en daarmee kunnen de hallucinerende tripmiddelen mee helpen. Iedereen wil namelijk meer uit zijn leven halen en daarvoor zijn deze persoonlijke inzichten erg belangrijk. Je kan ze zien als een sleutel tot een nieuwe wereld. Een wereld waarin jij exact weet wat je wilt en hoe je dat kan bereiken. Wees goed voorbereid voordat je begint met hallucinerende kruiden of andere psychedelica en zorg voor een opgeruimde en vertrouwde setting. Leg een tripstopper klaar just in Case en vraag een vriend om op je te passen wanneer je gaat trippen met hallucinerende middelen.

ayahuasca drum
 

Wie gebruiken psychedelische hallucinerende kruiden?

Steeds meer twintiger en dertigers gebruiken psychedelische kruiden voor diverse doeleinden. Toch is er een gemene deler. Ze willen allemaal meer verdieping, meer bewusting. De reden waarom ze dit willen is echter verschillend. Zo zijn er mensen die zoekende zijn en niet weten wat ze willen. Maar er zijn ook mensen die tripmiddelen gebruiken omdat ze erg onzeker zijn. Onzekerheid zorgt vaak voor drempels om stappen te ondernemen om je doelen te bereiken. Door psychedelische hallucinerende drugs zoals bijvoorbeeld paddo's, truffels, mescaline cactussen, zaden en nog velen andere producten te gebruiken verdwijnen deze drempels en zie je een duidelijk pad om je doelen te bereiken. Het gebruik kan dus voor levensveranderende ervaringen zorgen.
 

Kan je met een trip op hallucinerende kruiden of psychedelica over angsten heen te komen?

Maar psychedelische kruiden helpen niet alleen voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook om bij het terugdringen van daadwerkelijke ziektebeelden. Althans daar zijn aanwijzingen voor. Zo kan het helpen in de strijd tegen depressies en angsten. Hoewel we adviseren om hallucinerende kruiden altijd en alleen te gebruiken in overleg met de behandelend arts wanneer je met deze klachten kampt. Het gebruik van deze kruiden wordt steeds vaker toegepast in dit veld. Ook bij de bestrijding van verslavingen heeft het positieve effecten laten zien en zelfs bij PTSS. Mocht je psychedelica eng vinden dan verkopen we ook medicinale paddenstoelen die een miraculeuze medicinale werking hebben. 
 

Psychedelische drugs online bestellen

Soms krijg je ontzettend veel vragen bij de aankoop van psychedelische hallucinerende kruiden of andere psychedelica en wanneer je daar geen zin in hebt dan bestel je het liever online. Koop daarom jouw hallucinerende kruiden nu in de webshop en krijg ze snel thuisbezorgd. We verpakken al onze kruiden op veilige en anonieme wijze. Ben je geïnteresseerd in andere smart producten? Kijk dan gerust even rond in onze Smartshop.