Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Rapé

Rapé of Ha-Pee is een mix van de Tabaks plant "Nicotiana Rustica" met andere natuurlijke ingrediënten uit het Amazonegebied. Een Rapé wordt vaak gebruikt bij heilige ceremonies door sjamanen als soort van medicijn. Het gebruik gaat maar liefst duizenden jaren terug. Rapé wordt ook weleens gebruikt net voor een Ayahuasca ceremonie om de geest van de gebruiker lichtjes te prepareren op wat er komen gaat.


 

Wat is Rapé of Ha-Pee

Rapé komt voor in vele verschillende soorten. Rapé is heilig verklaard door inheemse stammen uit Zuid-Amerika en wordt millennia jaren gebruikt. Een Rapé of Ha-Pee wordt door de inheemse stammen gezien als een geneesmiddel en wordt dus ook gebruikt bij traditionele ceremonies en rituelen. Elke stam heeft zo zijn eigen creatie Rapé. Rapé bestaat meestal uit bladeren, boomschors, cacao, en as allen afkomstig van medicinale planten en bomen met een psychedelische werking. Er bestaan meerdere Ha-Pee soorten ieder met zijn speciale effecten. 

Let op: Rapé bevat tabak en is dus verslavend!

Rapé is niet bedoeld om te roken en bevat uitsluitende natuurlijke middelen. Rapé is verslavend en bevat nicotine. Rapé is wel minder verslavend dan bijvoorbeeld een sigaret. Dit komt omdat de producenten van de sigaretten velen chemische stoffen toevoegen waardoor het risico verslaafd te worden aan nicotine groter is. Toch raden we altijd aan om eerst andere natuurlijke psychedelica die niet verslavend werken eerst uit te proberen. Verslaafd zijn aan nicotine is geen pretje en denk dus goed na voordat je begint hieraan.

rapé

Wat zijn de effecten van Rapé?

De effecten van Ha-Pee lopen behoorlijk uiteen en zijn afhankelijk van de inhoud. Uiteraard is de ene Ha-Pee sterker dan de andere. De effecten zijn ook afhankelijk van de persoon die deze gebruikt. Iemand die vaak drugs of andere psychedelica gebruikt zal een grotere dosis tot zich toe moeten nemen dan een persoon die nog nooit middelen heeft gebruikt. Een voorbeeld van een van de effecten is het bevorderen van de energetische gemoedstoestand. We zullen hieronder enkele effecten weergeven die Rapé volgens gebruikers ervaren:

Effecten Rapé

  • Bevorderd energetische gemoedstoestand
  • Helpt met het loslaten van negatieve denkpatronen
  • Spirituele connectie met de Aarde
  • Geestelijke helderheid
  • Helpt met het vrijmaken van de luchtwegen en sinussen
  • Sommigen Rapé soorten werken als MAO-remmer

Niet alleen Rapé heeft de hierboven effecten. Als we kijken naar het "loslaten van negatieve denkpatronen" dan zijn er ook velen andere kruiden zoals Kratom die dit kunnen realiseren. Kratom heeft de kracht om een negatief denkpatroon om te zetten naar positief. Zo heeft Kanna ook een ook een vergelijkbare werking. Dit maakt van het kruid Kratom en Kanna een goede kandidaat om negatieve denkprocessen kan doorbreken.

amazone cohoba

Welke Rapé soorten verkopen wij bij 24High

Bij 24High bieden we 4 verschillende Ha-Pee of Rapé soorten aan. Elk hebben zo hun eigen effecten en geheime ingrediënten. Rapé is een mix van as met een natuurlijke psychedelische ingrediënt. Hieronder omschrijven we de Rapé soorten in het kort.

Rapé (Ha-Pee) assortiment:

Ha-Pee Macambo (witte cacao) Passiebloem
Deze Rapé bevat zowel cacao als de as van de passiebloem. De passiebloem staat bekend als MAO-remmer. Een MAO-remmer, remt het proces af van afbraak na inname. Dit betekent dat de werkzame stof effectiever zal zijn omdat deze voor een klein deel is afgebroken door de lever. Neemt men de Rapé in voor het slapen gaan dan kan dit leiden tot heldere en soms zelfs tot lucide dromen

Ha-Pee Caapi De Caapi Colombia
Rapé is vervaardigd van bladeren van de Caapi bladeren van de Caapi boom. Let op deze Rapé dit is namelijk een sterke MAO-remmer. Dit betekent dat je moet oppassen als je van plan bent deze Rapé te mixen met andere psychedelica. Dit kan ontzettend gevaarlijk zijn. Dus wees verstandig en informeer jezelf eerst goed wat een MAO-remmer is. Caapi is ook bekend als ingrediënt voor de welbekende Ayahuasca brouwsel.

Ha-Pee Bobinsana
Deze bijzondere Rapé is een mix van as en een prachtige kleine boomsoort die in de Amazone voorkomt langs de over. Deze kleine boom bevat mooie rozen sprietachtige bloemen. Deze Rapé wordt eveneens ook gebruikt bij Ayahuasca ceremonies. Volgens gebruikers uiten de effecten van deze Rapé zich in empathie en een liefdevolle en warme ervaring.

Ha-Pee Kanna
Deze Rapé is vervaardigd met Kanna. Kanna komt voor in Zuid-Afrika en geeft bij een hoge dosis een euforische roes en in sommigen gevallen zelfs visioenen. Bij een lage dosis werkt Kanna kalmerend en ontspannend. Deze Ha-Pee is een mix van de Nicotiana rustica plant en Kanna.

Hoe gebruik je Rapé?

Het gebruik van Ha-Pee is het makkelijkst met een tweede persoon erbij. De Ha-Pee wordt in de neusgaten geblazen van de gebruiker. Je kan Ha-Pee ook zelf toedienen met het gebruik van een Kuripe. Dit is een hulpstuk om de Rapé of bij de gebruiker in de neus te blazen of bij jezelf. De bedoeling is om de Rapé in een klein balletje te kneden/vormen. Meestal wordt als beginnende dosis de grote aangehouden van een kleine erwt. Plaats deze aan 1 uiteinde van de Kuripe wat bovendien ook de kant is die de gebruiker in zijn neusgat plaatst. De tweede persoon neemt de andere kant van de Kuripe in de mond en blaast zo hard als hij kan door de blaaspijp. Uiteraard kan je Rapé ook zelf toedienen met het gebruik van een Kuripe, dit is wel wat lastiger, maar met een beetje oefenen is dit zeker uit te voeren.

kuripe snuifbuis yopo

Kruiden en Ha-Pee

Naast Rapé bieden we ontzettend veel ander Entheogene middelen aan. Entheogene middelen zijn psychedelische middelen die in staat zijn je bewustzijn te vergroten of te veranderen door spiritueel inzicht. Naast de Rapé verkopen we ook Mescaline cactussen, Yopo, LSA-zaden en Psilocybine paddo's en truffels aan. Al deze natuurlijke Entheogene middelen worden tot aan de dag van vandaag nog gebruikt bij belangrijke spirituele ceremonies. Vroeger met name om in contact te komen met de overleden voorouderen.

Entheogene middelen

Entheogene middelen zijn in staat om je ziel te spiegelen zodat je kan zien wie je bent. Deze weerspiegeling van jezelf kan leiden of tot een prachtige ervaring mits het ego niet in de weg staat. Het ego zal altijd door Entheogene middelen getest worden op oprechtheid. Spreek je de waarheid uit als persoon of neemt het ego het woord over. Een groot ego kan de mens onbewust ontzettend in de weg zitten. Het kan emoties blokkeren en als schild of bescherming functioneren omdat men bang is gekwetst te worden. Het ego is het denkbeeld van iemand over zichzelf die niet overeenkomt met de werkelijkheid. Een Entheogene middel zal het ego proberen te laten verdwijnen zodat de gebruiker een spirituele ervaring kan op doen. Velen gebruikers van Entheogene middelen zoals bijvoorbeeld Ayahuasca, Mescaline cactus, LSA zaden, Yopo of Psilocybine paddo's en truffels. Deze spirituele bewustwording kan alleen tot stand komen met flinke dosissen psychedelica. Om deze redenen word het gebruik van deze middelen gekoppeld aan ceremonies met de juiste begeleiding. Entheogene middelen zijn hierom absoluut geen partydrugs en dienen in een ontspannen en vetrouwde. 

Entheogene paddo's

Spirituele middelen kopen in onze smartshop

Het kopen van kruiden, tincturen, Entheogene middelen of andere psychedelica doe je snel en makkelijk vanachter de PC, laptop of je telefoon bij ons in de smartshop. Eenmaal besteld zullen we de order netjes en met veel zorg verpakken. Je ontvangt een track-and-tracecode zodat het pakket tot aan de deur gevolgd kan worden. We adviseren altijd om jezelf eerst goed te informeren wanneer je van plan bent een spirituele reis te ervaren met psychedelica/ Entheogene middelen voordat je een bestelling doet bij ons in de smartshop.