Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Ceremoniële Kruiden


 

Ceremoniële kruiden

Ben je op zoek naar een manier om een ceremonie naar de volgende diepte te krijgen, dan is het toevoegen van ceremoniële kruiden een goede keuze. Ceremoniële kruiden mix je met water, waarna je het inneemt en je je lichaam reinigt. Hierna volgt een spirituele reis die uren tot meerdere dagen kan duren, afhankelijk van welke ceremoniële kruiden je gebruikt en op welke wijze. Deze spirituele reis is onvergetelijk en wordt door de meesten ervaren als enorm waardevol. Ervaar het zelf met de ceremoniële kruiden van 24High!Wat zijn traditionele kruiden voor ceremonies?

Heilige kruiden komen in veel verschillende soorten voor, maar als je ze specifiek wil inzetten voor een spirituele ceremonie is het goed om te kijken welke traditionele kruiden voor ceremonies er allemaal zijn. Hierbij is het goed om te weten dat alle ceremoniële kruiden afkomstig zijn van ceremoniële planten. We zetten de meest voorkomende kruiden voor je op een rijtje!

Ayahuasca ceremonie

De meest populaire ceremoniële kruiden zijn de ayahuasca kruiden. De ayahuasca ceremonie creëert een spirituele reis die over het algemeen als erg intens ervaren kan worden. Deze spirituele kruiden worden ingenomen door ze te drinken in de vorm van een thee. Dit creëert een lichamelijke reactie, waarin eerst je lichaam letterlijk wordt gereinigd, waarna vervolgens een spirituele reiniging plaats kan vinden.

Shamanita kruiden

Bij 24High zijn we voornamelijk fan van shamanita kruiden. Dit is een natuurlijk product, dat de verbinding met natuur helemaal laat terugkeren. Hierdoor ervaar je lichamelijke harmonie, omdat elke stap op aarde hierdoor een nieuwe stap is in jouw spirituele reis. Net als bij de ayahuasca ceremonie, is bij een shamanita ceremonie sprake van het drinken van een thee, gebaseerd op spirituele reiniging.Hoe gebruik je ceremoniële kruiden?

Ceremoniële kruiden zijn op verschillende manieren in te nemen, maar hebben in vrijwel elke situatie ook overeenkomsten. Zo is het aan te raden het gebruik van deze spirituele kruiden altijd in een groep te doen. Een spirituele tocht kan veel emoties losmaken, maar kan ook buitenlichamelijke effecten oproepen die erg intens beleefd kunnen worden. Het is daarom goed om iemand bij je te hebben die geen gebruik maakt van de kruiden, om je eventueel weer tot rust te brengen.

Daarnaast kunnen ceremoniële kruiden ingezet worden in combinatie met andere ceremoniële accessoires, waarbij in sommige gevallen ook een extra iemand nodig is om de accessoires te beoefenen. Wanneer je nog weinig ervaring hebt met het gebruik van heilige kruiden, is het ook een goed idee om hier een extra persoon voor in te schakelen, die de afkomst en daardoor de traditie van de kruiden in acht weet te houden. Zo blijf je het dichtst bij de spirituele kracht van de kruiden.

Ceremoniële kruiden kopen

Wil jij ceremoniële kruiden kopen om zo een spirituele reis te ervaren? 24High heeft een breed assortiment in deze kruiden en helpt je graag de perfecte kruiden voor jouw reis te vinden. Neem gerust contact met ons op, of plaats je bestelling direct!