Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Recovery & Detox & Tripstopper

Wil je dat jouw lichaam weer gezond en fit wordt? Dan bieden wij jou hier de oplossing met detox producten, anti-kater producten en zelfs tripstoppers. Dus wil je snel herstellen na het drinken van alcohol of het gebruik van drugs dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Online Detox producten bestellen

Detoxen is inmiddels een bekende term. Zeker voor mensen die een gezond en fit lichaam willen hebben. Er zijn verschillende manieren om te detoxen en er zijn ook producten die hierbij kunnen helpen. Zo kan je in onze webshop detoxthee kopen die je helpt om jouw lichaam te reinigen van gifstoffen. Deze detox-producten bestel en koop je eenvoudig online.

Sneller herstellen van drugs door te Detoxen

Niet alleen van alcohol kan je een kater krijgen, van drugs kan dat ook zeker. Bijvoorbeeld van het gebruik van MDMA, We adviseren daarom altijd voordat je van plant bent drugs te gaan gebruiken deze eerst te testen. After C(Cocaine) en After E(Ecstasy) helpen jouw lichaam sneller te detoxen en makkelijker te herstellen na een wilde avond stappen. Hiermee voorkom je dus dat je de volgende dag heel de dag in bed tekenfilms ligt te kijken. Na een goed feestje kan je met behulp van deze detox producten ook wat leuks van de volgende dag maken. Je gooit dus niet meer heel je weekend weg waarin je hebt doorgehaald.
antikaterpil

Tripstoppers

Gebruik je wel eens paddo’s, magische truffel, Yopo, LSA zaden, mescaline cactussen of andere psychedelica? Dan is het slim om ook altijd een tripstopper in huis te hebben. Niemand kan jou namelijk garanderen dat je een geweldige, fantastische en fijne trip hebt. Kom je onverhoopt in een bad trip terecht dan doe je jezelf echt een plezier met het nemen van een tripstopper. Hiermee stopt je trip sneller en wordt deze minder heftig gedurende de periode dat de trip aan het uitwerken is. Toch prettig wanneer je je zo rot voelt en er niet uit kan komen.

Waarom Detox thee

Maar ook wanneer je geen drugs of alcohol hebt gebruikt is het goed om regelmatig je lichaam te detoxen en te versterken met bijvoorbeeld: geneeskrachtige kruiden. Detoxen met thee is dan ook populair. Het helpt je lichaam schoon te worden van binnenuit. Even alle gifstoffen eruit en verder gaan met een schoon, fit, sterk en fijn lichaam. Het geeft je dan ook veel voordelen om te detoxen. Je zal jezelf als herboren voelen met Landracer Detox thee.

Hoe Detox ik mijn lichaam

Het nemen van detoxthee is slechts een van de mogelijkheden om te detoxen. Er zijn namelijk meer manieren om dat te Detoxen. Ook kan je capsules innemen om te detoxen. Deze zitten boordevol met gezonde vitamines en mineralen die je helpen om je lichaam van binnenuit te detoxen. Alles wat niet bijdraagt aan een gezond lichaam mag immers jouw lichaam zo snel mogelijk verlaten. Met detox capsules kan je dit eenvoudig en snel bereiken zonder jouw hele leven om te gooien.


detox lichaam

Waarom Detoxen zo belangrijk is

Je hebt maar een lichaam en deze brengt je zo ver in het leven als dat jij er goed voor zorgt. Zorg daarom dat jouw lichaam sterk en vitaal is. Hiervoor eet je gezond en sport je regelmatig. Toch krijgt iedereen gifstoffen binnen. Helaas is hier niks aan te doen, maar je kan er wel iets tegen doen. Detoxen is de manier om ervoor te zorgen dat deze gifstoffen je lichaam snel verlaten zodat er zo min mogelijke schade wordt gebracht aan de weerstand wat weer leid tot een gezond en vitaal lichaam. Detoxen voor vitaliteit!

Geen last van drugs en alcohol de volgende dag met Detoxen

Dat drugs en alcohol zorgen voor een geweldige avond is geen verrassing. Ze vinden beide dan ook gretig aftrek in Nederland. Met het gebruik van drugs en alcohol krijg je echter ook veel gifstoffen binnen. Deze moet jouw lichaam bestrijden en jij kan jouw lichaam daarmee helpen. Met detoxen, maar ook met vitamines die helpen om de gifstoffen zo snel mogelijk jouw lichaam te laten verlaten. Daarnaast vullen deze producten ook jouw tekorten aan vitamines en mineralen aan. Door de detoxen voel jij je sneller weer fit en heb je minder last van de kater van alcohol of drugs.

psychedelic paddo's

Met psychedelica ervaar je zo goed als geen kater

Met hallucinerende kruiden of andere psychedelica ervaart men geen of een hele lichte vorm van een kater. Dit zijn slechts enkele voordelen van psychedelica. Een geweldige avond hoeft niet altijd te eindigen met te veel drank op en de trap niet opkomen. Een goede trip met psychedelica kan je een ervaring voor het leven geven zonder een vervelende kater!

Detox je geest met ontspannen kruiden

Ontspanning is ontzettend belangrijk voor gezond levensstijl. Even tijd voor jezelf om tot rust te komen in de hectiek van deze huidige maatschappij. Veel mensen lukt het niet om dan even tot rust te komen. We bieden kruiden en producten en om de innerlijke rust weer terug te vinden.


kater alcohol

Teveel alcohol gedronken Detox met een anti-kater pil (Paraxine)

Detoxen na alchol gebruik is een snelle manier van herstellen. We kijken allemaal wel eens te diep in het glaasje. Het is net even te gezellig op die ene verjaardag of op het festival besloot je net even wat meer te drinken dan je jezelf had voorgenomen. Dan zijn er gelukkig genoeg detox middelen die helpen om de alcohol sneller af te breken en alle gifstoffen zo snel mogelijk te elimineren. Detoxen met een antie kater pil voorkomt dat je de volgende dag bijvoorbeeld een enorme kater hebt. Met een simpele anti-katerpil heb je minder last van de alcohol die je hebt gedronken.

Detoxen en sneller herstel met gebruik van medicinale paddenstoelen tincturen

De medicinale paddenstoelen die we aanbieden hebben een zeer sterk en positief werking op het regulieren, ondersteunen en beschermen van het immuunsysteem! Buiten deze drie eigenschappen bevat elk medicinale paddenstoelen soort nog vele andere gezonde effecten voor het lichaam en geest. De werking van deze medicinale paddenstoelen maakt dat deze zijn opgenomen in de oude Chinese geneeskunde de TCM (Traditional Chinese Medicine).

Bestel Detox anti-kater pillen online

Een tripstopper, anti-kater pil, After-C, After-E, of een detox capsule koop je makkelijk vanuit huis via het internet. Het online kopen is gemakkelijk en gaat snel en nog belangrijker. We leveren door heel Europa, en binnen 48 uur naar allen dorpen en steden binnen heel Nederland!. Zie onze smartshop voor meerdere spannende of gezonde kruiden en extracten.