Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Supplementen & Vitamines

Dagelijkse voeding is voor veel mensen niet genoeg. Daarom vullen vele dit aan met supplementen en vitamines. Deze zorgen ervoor dat je de stoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Bestel jouw voedingssupplementen en vitamines nu makkelijk online bij 24High.

Daily Immunity Gummies - 180 Gram
Daily Sleep Gummies - 180 Gram
Daily Zen Gummies -180 Gram
Daily Focus Gummies - 180 Gram
5-HTP – 40 stuks
Spirulina – 240 stuks
Chlorella – 240 stuks
Organic Mushroom B12 - Together
Multibiotic Fermented Food - Together
Night Time Complex - Together
Whole Root Ashwagandha - Together
Vegan Multi Vitamin & Mineral - Together
Citrus Vitamin C - Together
Algae Omega 3 - Together
Curcumin & Turmeric Complex - Together
Seaweed Calcium - Together
Marine Magnesium - Together
Vegan Vitamin D3 - Together
B-Vitamin Complex - Together
Woman’s Multi Vit - Together
Copaiba – 10 ML
Fantastic 5 Combinatie
Maitake (Grifola Frondosa) - Weerstand
Power 5 Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Turkey Tail  Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Cordyceps Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Cordyceps - Energiek
Reishi (Ganoderma Lucidum) - Vitaliteit
Turkey Tail (Coriolos Versicolor) - Immuunsysteem
Chaga (Inonotus Obliquus) - Antiviraal
Lion's Mane (Hericium Erinaceus) - Hersenactiviteit
Reishi Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Chaga Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Lion’s Mane Paddenstoelen Extract (Foodsporen)
Libido XTRA
Detox en Afterparty
 Stacker 4
Stacker 2
 

Supplementen en vitamines online kopen bij 24High.

Het aanvullen van de voedingsstoffen die je nodig hebt om je goed te voelen en gezond te zijn is voor veel mensen de juiste oplossing. Met supplementen en vitamines kun je dit bereiken. Daarom kopen steeds meer mensen voedingssupplementen. Of het nu gaat om medicinale paddenstoelen extracten, kruiden capsules, vitamine poeders of een gezonde 25gr thee. Koop nu jouw supplementen online.

Welke supplementen of vitamines heb ik nodig?

Bij 24High verkopen we in onze webshop supplementen en vitamines die je lichaam de juiste voedingsstoffen geven. Dit zijn vitamines en mineralen die jouw lichaam nodig heeft. Dit zijn supplementen zoals medicinale paddenstoelen, hennep olie, tarwekiem, 5-HTP en L-Tryptofaan. Medicinale paddenstoelen bevatten vele gezonde stoffen met een rijke geschiedenis aan medicinaal gebruik in de Traditionele Chinese Geneeskunde de TCM. Supplementen en vitamines helpen je om je gewenste gezondheid te bereiken. Naast velen andere vitamines die een gezonde bijdrage kunnen leveren aan lichaam en geest, kan je ook vitamine B bij ons kopen.

reishi

Medicinale paddenstoelen supplementen en de TCM

Misschien wel bij uitstek het meest indrukwekkende supplement! Medicinale paddenstoelen bevatten ontiegelijk veel voordelen ten behoeve van de geestelijke en lichamelijke gezondheid. In totaal bieden we 6 verschillende soorten medicinale paddenstoelen soorten aan waarvan één een mix is van de vijf. Hier zijn de vijf medicinale paddenstoelen supplementen: Reishi, Lion's Mane, Cordyceps, Turkey Tail en de Chaga. Dat deze medicinale paddenstoelen krachtige uitwerking hebben op lichaam en geest weten ze met name in Azië al duizenden jaren. In de TCM is de werking van de meeste van deze medicinale paddenstoelen vastgelegd als een krachtige natuurlijke supplementen die preventief als zowel curatief ingezet kan worden tegen vervelende kwalen. We verkopen medicinale paddenstoelen extracten in poeder vorm (capsules) en in vloeibaar vorm van de merken Foodsporen tincturen en McMyco. Beiden zijn experts en werken met een team van mycologen om kwaliteit te waarborgen. 

Wat zijn de voordelen van medicinale paddenstoelen supplementen op het lichaam en geest?

Alle medicinale paddenstoelen die we aanbieden ondersteunen sowieso het immuunsysteem. We zullen deze unieke medicinale paddenstoelen hieronder even toelichten:

Reishi paddenstoel als preventief waakhond

  • De Reishi medicinale paddenstoel bevat een hoge concentratie aan Beta-glucanen. Er is gebleken, bij velen proeven op dieren dat Bèta-glucanen een essentiële rol vervullen bij het vernietigen van kankercellen. Bovendien wordt preventief gebruik van de Reishi medicinale paddenstoelen positief bevonden bij het voorkomen van verschillend soorten kanker.

Lion's Mane voor mentale helderheid

  • Lion's Mane kan de kans op hart- en vaatziekten verminderen, kan angst en depressie verlagen. De medicinale paddenstoel Lion's Mane bevat Neurotrofine die een noodzakelijke rol speelt in het beschermen en ondersteuning geven aan zenuwcellen wat leid tot cognitieve en mentale helderheid.

Cordyceps bevat B1, B2, B12, E en K

  • Deze rupsendoder bevat velen medicinale gezonde stoffen. De Cordyceps bevat maar liefst 9 verschillende soorten aminozuren. Bovendien is de medicinale Cordyceps rijk aan vitamines B1, B2, B12, E en K. Bij preventief gebruik van de Cordyceps versterk je het immuunsysteem, verkleint de kans op hart- en vaatziektes en sommigen kankersoorten.

Turkey Tail sterke antivirale eigenschappen

  • Deze Kalkoenstaart of elfenbankje wordt al ruim millennia jaren geleden gebruikt voor zijn unieke medicinale gezondheidsvoordelen. De Turkey Tail bevat bèta-glucanen, verbeterd de weerstand, de spijsvertering en bevat sterke antivirale eigenschappen.

Chaga ontstekingsremmende eigenschappen

  • De Chaga komt van natuur voor in voornamelijk landen met een kouder klimaat. In landen zoals Rusland, Noord-Amerika en noorden van Europa gedijt de medicinale Chaga goed. Chaga extracten worden vaak ingezet voor zijn tumorremmende, antioxidatieve, leverbeschermende en anti-ontstekingende-eigenschappen.

relaxing herbs

Voel je vrolijker met supplementen en vitamines?

Een van de supplementen die je in onze webshop kan kopen is 5-HTP. Dit helpt je om meer serotonine aan te maken. Serotonine is belangrijk om je vrolijker en gelukkiger te voelen. Dit helpt bijvoorbeeld tegen depressieve gevoelens. Dit geldt overigens ook voor het L-Tryptofaan supplement.

De voordelen van supplementen en vitamines zijn ongekend

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel voordelen te behalen uit de supplementen en voeding die je tot je neemt. In principe zou je geen supplementen of vitamines nodig hebben wanneer je alle voedingsstoffen uit je voeding zou halen. Lukt dit niet dan zijn er supplementen en vitamines die deze tekorten aanvullen. Uiteindelijk draait het functioneren van jouw lichaam en geest veelal om de bouwstoffen die je uit de voeding binnenkrijgt. Vul met supplementen en vitamines de ontbrekende voedingsstoffen aan en haal zodoende alles uit je leven. Check ook onze Detox en Recovery producten voor reiniging van het lichaam.

Omega-3 vetzuren supplementen

Je hebt het vast wel eens gehoord: Eet twee keer per week vette vis of eet regelmatig walnoten. Dit zijn allemaal belangrijke voedingsstoffen. Daarom slikken veel personen ook visolie. Wist je echter dat je dit ook kan bereiken door hennep olie supplementen te gebruiken? Hennep olie helpt je niet alleen aan Omega-3 vetzuren maar ook Omega-6 en Omega-9. Het draait allemaal om de balans tussen deze vetzuren en hennep olie is erg goed uitgebalanceerd.

Kan je ontspannen met supplementen en vitamines?

Wil je meer ontspanning voelen in jouw lichaam? Beter in slaap komen en meer uitgerust zijn? Dan kunnen de Hop & Valeriaan supplementen jou vast en zeker helpen. Deze zorgen ervoor dat je volledig kan ontspannen zelfs wanneer je gestrest bent.

Grotere kans om zwanger te worden met supplementen en vitamines?

Wil je een gezonde baby op de wereld brengen? Dan is een gezonde zwangerschap belangrijk. Daarom kies je er voor om goed op jouw voeding, vitamines en mineralen te letten tijdens je zwangerschap. Foliumzuur slik je waarschijnlijk ook als supplement. Met tarwekiem krijgt je baby extra vitamine E en eiwitten binnen. Maar ook wanneer je zwanger wilt worden dan kunnen tarwekiem supplementen helpen om zwanger te worden. Het kan namelijk helpen tegen traag zaad bij mannen.

pregnant

Kruiden voor rust momenten

Naast supplementen en vitamines bieden we ook kruiden aan om het lichaam en geest te ontspannen. Rust momenten zijn essentieel voor een goede gezondheid. Met onze ontspannings- producten is het wat makkelijker om een rustmoment te pakken. Zo bieden we capsules aan maar ook theetjes.

Mooier bruin worden in de zon met vitamines?

Wil je terugkomen van vakantie met een prachtig bruine huid? Of het maximale halen uit jouw zonnebank bezoek? Dan is het wortel olie supplement misschien wel wat voor jou. Deze helpt je namelijk aan een gezonde huid die ook beter bruining van de huid oplevert.

Een betere concentratie mogelijk met supplementen en vitamines?

Wil je je beter kunnen concentreren? Beter prestaties leveren op werk of op school? Dan is het Ginseng supplement de juiste keuze voor jou. Je geheugen werkt beter en je kun je langer concentreren. Niet alleen dat, je krijgt er ook veel meer energie van. Je zou ook vitamines kunnen gebruiken zoals B om de concentratie te verbeteren. Je zou ook de Happy Caps Brain E kunnen uitproberen.

concentration

Supplementen en vitamines waar je energie van krijgt

Het lastige is dat er geen ideale mix aan vitamines en mineralen bestaan die voor iedereen geldt. Je zult bij jezelf te rade moeten gaan waar je behoeftes liggen en waar je tekortkomingen zitten. Merk je dat je moe bent en meer energie wilt? Kies dan voor ginseng supplementen of voor vitamines zoals C. Merk je dat je niet goed kan ontspannen en moeite hebt om in slaap te komen? Kies dan voor bijvoorbeeld voor een valeriaan supplement. Een tekortkoming aan onmisbare vitamines kan nadelig voor de gezondheid zijn.

Waar supplementen en vitamines kopen

Je kent het wel, je bent druk en hebt haast. Tijd om boodschappen te doen heb je nog nauwelijks. Daarom kun je zelfs s’avonds laat je supplementen of vitamines online bestellen bij 24High smartshop. We bezorgen ze dan bij je thuis netjes binnen de leveringsdagen aangegeven op de website. Uiteraard verschepen we al onze bestellingen discreet verpakt. In onze smartshop bieden nog velen andere kruiden/producten aan die een gezond effect hebben op lichaam en geest.