Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Gefeminiseerde Zaden

Alleen vrouwelijke cannabis zaden zijn geschikt voor het kweken van wiet. Daarom zijn er gefeminiseerde cannabis zaden ontwikkeld. Deze produceren alleen vrouwelijke cannabis planten. Gefeminiseerde wiet zaden koop je online in onze webshop.

NIEUW
Triple G Feminised - 3 Zaden (RQ)
Granddaddy Purple Feminised - 3 Zaden (RQ)
Pink Runtz Feminised - 3 Zaden (RQ)
White Widow (Vision Seeds)
Wedding Cake x Triple OG (Vision Seeds) gefeminiseerd
Vision Kosher (Vision Seeds) gefeminiseerd
Vision Gorilla (Vision Seeds) gefeminiseerd
Vision Cookies (Vision Seeds) gefeminiseerd
Tom Kush OG (Vision Seeds) gefeminiseerd
Supreme Lemon (Vision Seeds) gerfeminiseerd
Super Skunk (Vision Seeds)
Silver Haze (Vision Seeds)
Russian Snow (Vision Seeds)
Pure Gelato (Vision Seeds) Gefeminiseerd
NY Diesel (Vision Seeds)
Northern Lights (Vision Seeds)
Nicole x OG (Vision Seeds) gefeminiseerd
Mighty Mango Bud (Vision Seeds) gefeminiseerd
Lamb's Breath x AK-49 (Vision Seeds) gefeminiseerd
La Blanca Gold (Vision Seeds)
Jack Herer (Vision Seeds)
Doctor Jamaica (Vision Seeds) gefeminiseerd
Dark Star x AK-49 (Vision Seeds) gefeminiseerd
Crystal Queen (Vision Seeds)
Critical Impact (Vision Seeds)
Choco Bud ( Vision Seeds )
Cheese (Vision Seeds)
Caramel Monster (Vision Seeds)
Brainkiller Haze (Vision Seeds) gefeminiseerd
Blue Power (Vision Seeds)
Big Bud (Vision Seeds)
Amnesia x Buddha Kush (Vision Seeds)
Amnesia (Vision Seeds)
AK-49 (Vision Seeds)
Amnesia Haze Feminised - Royal Queen Seeds
Blue Cheese Feminized (Royal Queen Seeds)
Bubblegum XL Feminised
Critical
North Thunderfuck (RQ)
Northern Light Feminised
O.G. Kush Feminised
Royal Cheese (Fast Flowering)
Candy Kush Express (Fast Flowering)
Skunk XL Feminized ( Royal Queen Seeds )
Sour diesel Feminised
Royal Gorilla - Royal Queen Seeds
HulkBerry (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd
Green Gelato Feminised - 3 Zaden (RQ)
Special kush 1 ( Royal Queen Seeds ) Feminized
Special Queen 1 Feminised
White Widow Feminised
Chocolate Haze Feminised
Royal Cookies ( Royal Queen Seeds ) Feminized
 

Gefeminiseerde zaden kopen

Op het internet koop je gefeminiseerde zaden in zaden webshops zoals 24High.nl. We hebben heel veel verschillende soorten gefeminiseerde zaden in ons assortiment. Deze wietzaden zijn zeer populair omdat ze allemaal zorgen voor vrouwelijke wietplanten en deze geven toppen zoals gewenst. Koop je gefeminiseerde, autoflower, CBD of andere cannabis zaden in onze webshop dan versturen we deze snel en discreet op.

Wat zijn gefeminiseerde wietzaden?

Bij het kopen van wietzaden heb je geen idee of er mannelijke of vrouwelijke wietplanten uit ontstaan. Met gefeminiseerde wietzaden heb je de garantie dat het vrouwelijke wietplanten oplevert. Dit zijn de wietplanten die je de beste toppen opleveren met de hoogste THC-waarden. Vroeger moest je voorkomen dat de vrouwelijke wietplanten werden, bestuift door de mannelijke wietplanten door deze te verwijderen. Anders ging dat ten kosten van jouw oogst. Met gefeminiseerde wietzaden is dat selectieproces al gedaan voordat je de wietzaden koopt.

feminized weed seeds

Hoe maak je gefeminiseerde zaden?

Het maken van de gefeminiseerde zaden kan jezelf doen, maar we bieden je nu al direct gefeminiseerde zaden van verschillende merken te koop aan in onze webshop. Door simpelweg te kiezen voor vrouwelijke zaden hoef je het gehele proces niet zelf te doorlopen. Het maken van deze zaden kan namelijk met zilverwater, maar zodra zilverwater in aanraking komt met de wiet kan je het niet meer roken. Een andere manier is om de toppen van de vrouwelijke wietplant niet te oogsten. Het kan dat deze dan mannelijke bloemen zal vormen. Met dit stuifmeel kan je vrouwelijke wietplanten bestuiven en dit zal dan vrouwelijke zaden opleveren. Dit is echter geen zekerheid dat de vrouwelijk cannabis plant ook daadwerkelijke mannelijke bloemen zal produceren. En dus is de zogeheten stresstest redelijk onbetrouwbaar. Daarom adviseren we altijd om gefeminiseerde zaden te kopen in plaats van zelf te maken. Het risico op falen is gewoon te groot.

Hoe zitten de gefeminiseerde zaden eigenlijk in elkaar?

Vrouwelijke en mannelijke wietplanten draaien eigenlijk allemaal om de chromosomen. Een plant gevormd uit twee X-chromosomen zal in 99,9% van de gevallen leiden tot een vrouwelijke cannabis plant. Een plant gevormd uit een X-chromosoom en een Y-chromosoom zal leiden tot een mannelijke plant. Daarom is de bestuiving van een vrouwelijke wietplant door een vrouwelijke wietplant ook zo belangrijk.

feminized cannabis seeds

Waarom kiezen voor vrouwelijke wietzaden?

Het lijkt me een inkoppertje dat gefeminiseerde wietzaden, of vrouwelijke wietzaden, je leven als kweker een stuk makkelijker maken. Zo heb je een grote zekerheid dat je alleen vrouwelijke wietplanten kweekt en je niet veel tijd, energie en geld steekt in het kweken van wietplanten die je uiteindelijk geen grote wiet oogst opleveren. Je koopt dus gegarandeerd succes.

Welke vrouwelijke wiet zaden moet ik kiezen?

In onze Seedshop bieden we een enorm assortiment aan van vrouwelijke wietzaden. Deze zaden zijn allemaal geproduceerd om je leven als kweker een stuk makkelijker te maken. Het enige wat wellicht nog lastig is is de keuze uit ons ruime assortiment. Indica, White Widow, Himalaya Gold of Skunk XL, we hebben alle vrouwelijke wietzaden voor je op voorraad. Nu moet je alleen nog even kiezen welke je wilt kopen.

feminized seeds

Gefeminiseerde autoflower zaden kopen online?

Fijn om te weten is dat er ook gefeminiseerde autoflower cannabiszaden te koop zijn. Deze wietzaden hebben twee belangrijke voordelen. Het zijn dus vrouwelijke wietzaden en ze bloeien automatisch. Dat wil zeggen, dat je het aantal lichturen niet hoeft aan te passen tijdens het kweekproces om bloemen te krijgen. Het vergroot je kans op succes dus aanzienlijk. Super Critical Autoflowering is een van deze gefeminiseerde autoflower cannabiszaden die je bij ons kan kopen.

Gefeminiseerde wietzaden kopen

Het kopen van gefeminiseerde wietzaden kan je eenvoudig online doen. Uitzoeken, bestellen en je krijgt ze geleverd op het aangegeven adres. De gefeminiseerde zaden zijn wellicht iets duurder dan reguliere wietzaden, maar deze hebben als voordeel dat je weet dat je eigenlijk altijd alle zaden kan gebruiken voor het kweken van wiet. Bij reguliere wietzaden heb je 50% kans op vrouwelijke wietzaden. Helaas betekent dit dat je dan ongeveer de helft van je zaden nooit kan oogsten. Daarom kopen steeds meer kwekers alleen nog gefeminiseerde wietzaden. Bestel ze nu online.