Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar
 Nu Shoppen en Achteraf Betalen  Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd  Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00  Prijs = Altijd Goedkoop
Chat Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00
Nu Shoppen en Achteraf Betalen

Reguliere Wietzaden

Wil je wietplanten kweken? Dan heb je wietzaadjes nodig. Nu zijn er veel verschillende wietzaden online te koop maar als je  wietplanten wilt kweken zoals de natuur het bedoeld heeft dan kies je voor regulier wietzaadjes.

 

Wat bedoelen we met reguliere wietzaadjes?

Reguliere wietzaden zijn wietzaadjes die een mix bieden van mannelijke en vrouwelijke wietzaadjes. Dit is dan ook het tegenovergestelde van gefeminiseerde wietzaden waarbij je de garantie hebt om alleen vrouwelijke wietzaadjes te ontvangen.

Waarom zijn er mannelijke en vrouwelijke wietzaden?

In de cannabis wereld zijn er mannelijke en vrouwelijke wietplanten en daarmee ook wietzaden. Deze zijn er zodat de wietplanten zich kunnen voortplanten net zoals veel dieren in het dierenrijk doen. Door middel van het stuifmeel dat afkomstig is van de mannelijke wietplant wordt de vrouwelijke wietplant bevrucht wanneer deze in aanraking komt met het stuifmeel.

Wat is het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke wietzaden?

Bij reguliere wietzaden krijg je dus zowel mannelijke als vrouwelijke wietplanten. Daarom is het belangrijk om deze van elkaar te kunnen onderscheiden. Vrouwelijke wietplanten zijn overwegend voller, mooier en gezonder. Ze hebben ook veel meer vertakkingen dan mannelijke wietplanten. In de oksel van die vertakkingen vind je bij de meeste vrouwelijke wietplanten ook een haartje. De oksel bevindt zich overigens aan de bovenkant van de vertakking.

Wanneer kan je zien of je een vrouwelijke wietplant hebt?

Meestal kan je 4 weken na de ontkieming de vrouwelijke wietplanten van de mannelijke wietplanten onderscheiden. Na 6 weken kan dat in alle gevallen. Zorg dat je de mannelijke wietplanten van de vrouwelijke op tijd scheidt om te voorkomen dat de vrouwelijke wietplanten bevrucht worden door de mannelijke wietplanten.

Waarom zijn er gefeminiseerde wietzaden?

De reden waarom er ook specifiek gefeminiseerde wietzaden zijn laat zich verklaren door de productie van THC. Vrouwelijke wietplanten produceren meer THC dan mannelijke wietplanten wanneer deze niet bevrucht zijn. Aangezien THC de psychoactieve stof waar je stoned van wordt zijn vrouwelijke wietzaden erg populair onder recreatieve blowers.

Waar gebruik je mannelijke wietplanten voor?

Vrouwelijke wietplanten geven je dus toppen met een hoge hoeveelheid THC. Waarom heb je dan eigenlijk mannelijke wietplanten nodig? Het antwoord is simpel. Met mannelijke wietplanten kan je de vrouwelijke wietplanten bestuiven zodat zij zich voortplanten.

Waarom zou je reguliere wietzaden kopen?

Het kopen van reguliere wietzaden levert je dus een mix van mannelijke en vrouwelijke wietzaadjes op. Aangezien vrouwelijke wietzaden leiden tot wietplanten met grote, THC-rijke toppen kan je je afvragen waarom je reguliere wietzaden zou kopen. Het antwoord is eenvoudig. Met reguliere wietzaden kan je zelf wietzaadjes gaan kweken. Zo hoef je niet elke keer nieuwe wietzaden te kopen.

Reguliere wietzaden online kopen

In onze webshop koop je reguliere wietzaden online. Met de zekerheid dat de reguliere wietzaadjes van de hoogste kwaliteit zijn ontvang je deze snel thuisgestuurd. Wij verzenden al onze producten altijd snel en discreet.