Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Reguliere Wietzaden

Wil je wietplanten kweken? Dan heb je wietzaadjes nodig. Nu zijn er veel verschillende wietzaden online te koop maar als je  wietplanten wilt kweken zoals de natuur het bedoeld heeft dan kies je voor regulier wietzaadjes.

 

Wat bedoelen we met reguliere cannabiszaadjes?

Reguliere wietzaden zijn wietzaadjes die een mix bieden van mannelijke en vrouwelijke wietzaadjes. Dit is dan ook het tegenovergestelde van gefeminiseerde cannabiszaden waarbij je de garantie hebt om alleen vrouwelijke wietzaadjes te ontvangen.

Waarom zijn er mannelijke en vrouwelijke wietzaadjes?

In de cannabis wereld zijn er mannelijke en vrouwelijke cannabisplanten en daarmee ook wietzaden. Deze zijn er zodat de wietplanten zich kunnen voortplanten net zoals veel dieren in het dierenrijk doen. Door middel van het stuifmeel dat afkomstig is van de mannelijke wietplant wordt de feminien wietplant bevrucht wanneer deze in aanraking komt met het stuifmeel.Wat is het verschil tussen deze twee wietzaadjes?

Bij reguliere wietzaden krijg je dus zowel mannelijke als vrouwelijke wietplanten. Daarom is het belangrijk om deze van elkaar te kunnen onderscheiden. Vrouwelijke cannabisplanten zijn overwegend voller, mooier en gezonder. Ze hebben ook veel meer vertakkingen dan de masculiene wietplanten. In de oksel van die vertakkingen vind je bij de meeste feminien wietplanten ook een haartje. De oksel bevindt zich overigens aan de bovenkant van de vertakking.

Waar gebruik je mannelijke wietplanten voor?

Vrouwelijke wietplanten geven je dus toppen met een hoge hoeveelheid THC. Waarom heb je dan eigenlijk mannelijke cannabisplanten nodig? Het antwoord is simpel. Met masculien wietplanten kan je de feminien wietplanten bestuiven zodat zij zich voortplanten.

Hoe kan je zien of je een vrouwelijke wietplant hebt?

Meestal kan je 4 weken na de ontkieming de vrouwelijke wietplanten van de mannelijke wietplanten onderscheiden. Na 6 weken kan dat in alle gevallen. Zorg dat je de mannelijke wietplanten van de gefeminiseerde op tijd scheidt om te voorkomen dat de cannabisplanten bevrucht worden door de mannelijke cannabisplanten.

Waarom zijn er gefeminiseerde wietzaden?

De reden waarom er ook specifiek gefeminiseerde wietzaden zijn laat zich verklaren door de productie van THC. Vrouwelijke wietplanten produceren meer THC dan mannelijke cannabisplanten wanneer deze niet bevrucht zijn. Aangezien THC de psychoactieve stof waar je stoned van wordt zijn gefeminiseerde wietzaden erg populair onder recreatieve blowers.Waarom zou je reguliere wietzaden kopen?

Het kopen van reguliere wietzaden levert je dus een mix van mannelijke en vrouwelijke wietzaadjes op. Aangezien vrouwelijke wietzaden leiden tot cannabisplanten met grote, THC-rijke toppen kan je je afvragen waarom je reguliere wietzaden zou kopen. Het antwoord is eenvoudig. Met reguliere cannabiszaden kan je zelf wietzaadjes gaan kweken. Zo hoef je niet elke keer nieuwe wietzaden te kopen.

Reguliere wietzaden online kopen

In onze webshop koop je eenvoudig Reguliere, Gefeminiseerde, CBD, Autoflower en Medicinale cannabiszaden online. Met de zekerheid dat de reguliere wietzaadjes van de hoogste kwaliteit zijn ontvang je deze snel thuisgestuurd. Wij verzenden al onze producten altijd snel en discreet.