Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Kanna

Vele middelen die invloed hebben op jouw gemoedstoestand komen van verre oorden. Zo ook kanna. Kanna staat ook wel bekend als channa, canna, sceletium tortuosum of kougoed. Koop kanna online in onze webshop.


 

Kanna (Sceletium turtuosum) is een vetplant afkomstig uit Zuid-Afrika. Het staat bekend om zijn ontspannende en stimulerende effecten. Maak er thee van of gebruik het door erop te kauwen. Ontdek ons aanbod en laat je informeren door de informatie op deze pagina.

Kanna (sceletium tortuosum) online kopen

Het gebruik van kanna heeft een positief effect op vele mensen. Vandaar dat er uit heel Nederland vraag naar is. Bestel daarom dit product eenvoudig online in onze webshop. Wij leveren immers kanna door heel Nederland. Vandaag besteld is morgen verzonden. En maak je geen zorgen, al onze verzendingen zijn 100% discreet. Wij hebben privacy hoog in het vaandel staan.

De geschiedenis van Kanna

Oorspronkelijk komt kanna uit Zuid-Afrika. Kanna is namelijk afkomstig van de vetplant sceletium tortuosum. Op de wortels van de sceletium tortuosum wordt al lange tijd gekauwd door de Khoikhoi stam uit Zuid-Afrika. Deze stam introduceerde kanna aan de Europeanen wanneer deze in contact kwamen met de Khoikhoi stam. Zo ontstond dan ook de bijnaam kougoed. De reden waarom deze wortel zo populair was en is? Het bedwelmende effect. Het gebruik van psychedelica in het algmeen heeft een rijke geschiedenis.

Afrika Kanna

Heeft Kanna een libido verhogende werking?

Buiten de psychedelische licht narcotisch effect kan Kanna ook zeker functioneren als een libido verhoger. Kanna kan bij de juiste dosis de seksuele drang verhogen. Meer zin in seks met je partner terwijl je ook nog eens verkeerd in lichte roes. Wel adviseren we als je echt op zoek bent naar libido verhogende producten een kijkje te nemen ons categorie erotiek. Hier vind je voor zowel de vrouw als de man velen producten die te maken hebben met lustopwekking.

Wat zijn de effecten?

Het gebruik van Kanna kan meerdere effecten hebben. Hieronder benoemen we er een paar:

Libidoverhogend

Buiten de psychedelische licht narcotisch effect kan Kanna functioneren als een libidoverhoger. Kanna kan bij de juiste dosis de seksuele drang verhogen. Meer zin in seks met je partner terwijl je ook nog eens verkeerd in lichte roes. Wel adviseren we als je echt op zoek bent naar libidoverhogende producten een kijkje te nemen bij onze categorie erotiek.

Euforische gevoelens

Wanneer je dit product gebruikt dan kan dit leiden tot een euforisch gevoel en bij een hoge dosering heb je kans op visioenen. Bij lage tot normale dosering zijn de effecten over het algemeen kalmerend. Je ontspant van het gebruik en je voelt je opgewekt. Stress en mogelijke angsten kunnen verdwijnen tijdens het gebruik. En zelfs bij de wens om af te vallen kan dit plantje helpen. Het onderdrukt namelijk het hongergevoel.

Geschikt voor meditatie

Je zal er misschien niet direct aan denken, maar Sceletium tortuosum wordt ook gebruikt om een hoger niveau te bereiken tijdens het mediteren. Kanna helpt je natuurlijk om te ontspannen en je open te stellen door vrij te zijn van angsten en stress. Dit helpt uiteraard bij het mediteren, het een zijn met jezelf en jezelf volledig over te geven aan het moment. Ben je wat meer op zoek naar diepe spirituele reis? Dan zou je kunnen denken aan Mescaline cactus of paddo's of truffels.

Wat is de werking van Sceletium Tortuosum?

Wanneer je dit product gebruikt dan kan dit leiden tot een euforisch gevoel en zelfs visioenen. Dit is echter alleen zo bij hoge dosering. Als je zoekt Bij lage tot normale dosering zijn de effecten over het algemeen kalmerend. Je ontspant van het gebruik en je voelt je opgewekt. Stress en mogelijke angsten verdwijnen als sneeuw voor de zon. En zelfs bij de wens om af te vallen kan dit plantje helpen. Het onderdrukt namelijk het hongergevoel. Neig je toch wat meer naar een trip-element in een kruid? Dan hebben we naast de bekende paddo's en truffels ook hallucinerende kruiden. Deze zijn ontzettend sterk en zullen zeker hallucinaties en visioenen opwekken. 

Meer positieve effecten van Kanna

Kanna kan ook ingezet worden tegen serieuzere klachten. Er wordt namelijk gezegd dat Sceletium tortuosum kan helpen tegen depressieve klachten. Op zich logisch wanneer Kanna helpt bij het ontspannen en het loslaten van angsten. Helaas is Kanna als antidepressiemiddel nog vrij onbekend. Het zou daarom goed zijn om dit met een behandelend arts te overleggen. Meer info over geneeskrachtige kruiden? Klik hier!


blij met kanna

Kan je Sceletium Tortuosum gebruiken voor Meditatie?  

Je zal er misschien niet direct aan denken, maar Sceletium tortuosum wordt ook gebruikt om een hoger niveau te bereiken tijdens het mediteren. Kanna helpt je natuurlijk om te ontspannen en je open te stellen door vrij te zijn van angsten en stress. Dit helpt uiteraard bij het mediteren, het een zijn met jezelf en jezelf volledig over te geven aan het moment. Ben je wat meer op zoek naar diepe spirituele reis? Dan zou je kunnen denken aan Mescaline cactus of paddo's of truffels.

Hoe gebruik je Kanna?

Wanneer je Sceletium tortuosum wilt gebruiken zijn er vandaag de dag meer manieren dan het erop kauwen zoals ze in Zuid-Afrika deden. Kanna kan je namelijk ook innemen via het drinken van thee. Maar ook aan de vaporizer liefhebber is gedacht evenals de genieter van een e-sigaret. Je kan namelijk ook kanna e-liquids kopen. De kanna poeders worden het meest verkocht. Deze poeders kan je opsnuiven. Ook kan je het onder de tong plaatsen. Je kunt Sceletium tortuosum dus eten, roken, snuiven of drinken.

Is Kanna verslavend?

Het gebruik van Sceletium tortuosum kent nauwelijks bijwerkingen en is niet verslavend. Dat is dan ook de reden dat kanna gewoon legaal verkocht kan worden in de smartshop in Nederland. Ook de stammen in Zuid-Afrika konden zonder problemen stoppen met het gebruik van Sceletium tortuosum. Prettig dus om een stressvolle situatie om te zetten in ontspanning zonder dat je hiervan later nadelige effecten van ondervindt.

Ga je trippen en hallucineren van Sceletium Tortuosum?

Het is belangrijk om te vermelden dat je van kanna geen hallucinaties krijgt. De reden waarom we dit expliciet vermelden is omdat er vele geruchten de ronde doen dat je hier wel van hallucinaties krijgt. Dit is niet het geval. Kies hiervoor voor andere smartdrug producten. We willen immers niet dat je teleurgesteld bent na het gebruik van smartdrugs. Zoek je capsules met een mix van kruiden die ook hallucinaties kunnen veroorzaken, klik hier: Happy Caps Trip E!

drugsverslaving

Is Kanna verslavend?

Het gebruik van Sceletium tortuosum kent nauwelijks bijwerkingen en is niet verslavend. Dat is dan ook de reden dat kanna gewoon legaal verkocht kan worden in de smartshop in Nederland. Ook de stammen in Zuid-Afrika konden zonder problemen stoppen met het gebruik van Sceletium tortuosum. Prettig dus om een stressvolle situatie om te zetten in ontspanning zonder dat je hiervan later nadelige effecten van ondervindt.

Teveel Sceletium Tortuosum gebruikt?

Wanneer je teveel Sceletium tortuosum gebruikt dan loop je geen risico. Je kan er geen overdosis van krijgen of iets in die trant. Echter kan je wel last krijgen van hoofdpijn of misselijkheid of slapeloosheid. Blijf rustig en kalm deze gevoelens zullen echter snel weer verdwijnen. Je zult nooit in een BAD trip terechtkomen met het gebruik van Kanna. 

Wist je dat je Kanna kan gebruiken als tripstopper?

In sommige gevallen kan dit vetplantje optreden als tripstopper. Bij het gebruik van paddo’s kan het werken om je trip te beëindigen en weer terug te keren in de realiteit. Er moet wel gezegd worden dat een tripstopper niet meteen de trip beëindigt, het remt de trip af! Erg handig wanneer een trip uit de hand begint te lopen. Dit gebeurd bijna nooit maar just in case.

tripstopper

Wanneer wel of niet Sceletium Tortuosum gebruiken?

Combineer Sceletium tortuosum dan ook niet zomaar met alle drugs en alcohol. Het kan het effect van cannabis en alcohol namelijk aanzienlijk verhogen. Daarnaast wordt het gebruik van kanna ook afgeraden wanneer je nog deel moet nemen aan het verkeer. Autorijden met kanna op kan tot problemen leiden door een vertraagde reactiesnelheid. Je zal uiteraard begrijpen dat ook met sommige medicijnen opgepast moet worden en dat kanna te sterk is voor de ongeboren baby in de buik van zwangere vrouwen.

Wanneer wel of niet Sceletium Tortuosum gebruiken?

Combineer Sceletium tortuosum niet zomaar met alle drugs en alcohol. Het kan het effect van cannabis en alcohol namelijk aanzienlijk verhogen. Daarnaast wordt het gebruik van kanna ook afgeraden wanneer je nog deel moet nemen aan het verkeer. Autorijden met kanna op kan tot problemen leiden door een vertraagde reactiesnelheid. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen moet je oppassen met het gebruik van kanna.

Kanna kopen online bij de Smartshop

Kanna koop je eenvoudig online bij 24High. Eenmaal besteld, versturen we de order met het geluid van licht. De producten worden nauwkeurig gepakt en klaargezet voor verzending. Je krijgt een e-mail met een track en trace code zodat je makkelijk je pakket kan volgen. Bovendien verkopen we nog veel meer Smartshop producten die effecten opwekken, vergelijkbaar met Kanna. Neem een kijkje in onze Online Smartshop voor alle producten.

Sceletium tortuosum online kopen

Het gebruik van kanna heeft een positief effect op vele mensen. Vandaar dat er uit heel Nederland vraag naar is. Bestel daarom dit product eenvoudig online in onze webshop. Wij leveren immers kanna door heel Nederland. Vandaag besteld is morgen verzonden. En maak je geen zorgen, al onze verzendingen zijn 100% discreet. Wij hebben privacy hoog in het vaandel staan.