Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

LSA & Yopo (5-MeO-DMT) zaden

Wil je een sterk visuele trip beleven? Dan koop je Yopo zaden. Deze Yopo zaden zitten vol met de hallucinerende stof 5-MeO-DMT en zijn daardoor erg populair. Ook LSA zaden zijn populair omdat ze vol zitten met hallucinogenen. Welke hallucinerende zaden je ook zoekt je kan ze online bestellen in onze webshop.

 

Wat is Yopo?

Yopo geeft je een andere kijk op de wereld. Het is bewustzijnsverruimend dat zorgt voor een visuele en hallucinerende reis. Deze psychedelische trip komt voornamelijk door de combinatie van 5-MeO-DMT, Bufotenine, 2,9-dimethyl triptyline en DMT-n-Oxide. Hoewel Yopo bekend staat om de zaden is het eigenlijk een plant. De wetenschappelijke naam van deze boom is overigens Anadenanthera Peregrina of Piptadenia peregrina. Yopo is geen partydrug, het is Entheogeen die een heftige hallucinerende spirituele trip zal opwekken.

Geschiedenis van Yopo

Al duizenden jaren wordt Yopo gebruikt door volkeren in Midden en Zuid-Amerika vanwege de geestverruimende ervaring die het biedt. De sjamanen gebruikte het dan ook regelmatig tijdens hun ceremonies in landen als Brazilië, Colombia, Venezuela en Puerto Rico. Het werd echter voor het eerst ontdekt in een tas op een begraafplaats in Noord-Chili in de late 8ste eeuw. In 1496 werd hetzelfde materie beschreven bij de indianenstam Taino onder de naam cohoba snuif. Deze indianenstam leefde in landen rond de Caribische zee zoals Cuba, Jamaica, Puerto Rico en de Bahama’s.

Waar kan ik Yopo zaden online kopen?

Hoewel de Yopo zaden oorspronkelijk uit het Caribisch gebied en Zuid-Amerika afkomstig zijn kun je ze gewoon in Nederland kopen bij smartshops. Dat betekent ook dat je Yopo en velen andere kruiden kan kopen online. Wel is het wijs om je te beseffen dat Yopo zaadjes echt een hele heftige trip kunnen geven. We adviseren dit dan ook aan ervaren psychonauten.

LSA zaden

Wat zijn de effecten van Yopo?

De visuele trip die je ervaart na het gebruik van Yopo is bijzonder. Het wordt vaak omschreven als het openen van het derde oog en de stap naar een ander bewustzijn of zelfs wedergeboorte. Zelfs het verkleinen van het ego komt regelmatig voor. Yopo is dan ook populair onder sjamanen want het geeft je toegang tot nieuwe dimensies. Het is dan ook enigszins vergelijkbaar met Ayahuasca aangezien het soortgelijke psychedelische stoffen bevat. Het effect van Yopo is echter wel een stuk korter.

Hoe gebruik je yopo zaden?

Wanneer je Yopo wilt gebruiken dan moet je hier wel wat werk voor verzetten. Het is namelijk geen feest qua smaak. Maak van je Yopo zaden een snuifmiddel volgens het volgende recept: Roosterde Yopo zaadomhulsels in de koekenpan tot ze openbarsten. Soms duurt dit tot wel een half uur. Verwijder de zaden en blijf ze roosteren tot ze knapperig zijn. Maak er een fijn poeder van door ze te vermalen. Zo fijn mogelijk graag. Voeg ongebluste kalk toe. Dit moet ongeveer zoveel zijn als de helft van het Yopo poeder. Voeg bakpoeder toe. Ook dit moet ongeveer de helft van de hoeveelheid Yopo poeder zijn. Voeg enkele druppels water toe en roer tot het dikke brij wordt. De brij laat je vervolgens goed drogen. Als het gedroogd is, vermaal je het tot een fijn poeder. Dit poeder kun je gebruiken als snuifmiddel.

Sommigen Happy Caps bevatten ook LSA-zaden

Als je een eenvoudige manier wilt voor het innemen van LSA-zaden, dan zou je gaan voor de Happy Caps-E Trip. De Trip Happy Caps bevatten een melange van psychedelische kruiden en zaden zoals de Hawaiian Woodrose.

flower of life

Wat is de geschiedenis van 5-MeO-DMT?

5-MeO-DMT werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1936. Zoals eerder aangegeven werd het als bestanddeel voor het eerst gevonden in de 8ste eeuw op een begraafplaats in Noord-Chili. Het werd echter pas in 1959 voor het eerst geïdentificeerd als een natuurlijk bestanddeel. Inmiddels is het goed verkrijgbaar via online smartshops.

Waar komt 5-MeO-DMT vandaan?

5-MeO-DMT komt voor in diverse planten maar ook in kikkers. Het bekende verhaal van kikker likken en trippen komt hier vandaan. In principe is het een pad en geen kikker. Namelijk de Bufo Alvarius pad of de  Colorado River Toad. Na het likken van de pad zijn ruggetje treden sterke hallucinerende effecten op. Een intense trip die uren kan aanhouden waar je jezelf totaal in kan verliezen. Spirituele reis naar je innerlijke zelf. Wie ben je? Wat wil je? En wat je wil niet? Waarom je hier op aarde bent? Al deze ingewikkelde vragen kunnen met 1 trip beantwoord worden.

Wat is 5-MeO-DMT?

Een van de bestanddelen van Yopo is dus 5-MeO-DMT. Dit is een krachtige psychedelisch groep organische verbindingen. Dit is ook wel bekend onder zijn scheikundige naam 5-methoxy-N,N-dimethyltryptamine. Zoals de naam al doet vermoeden is deze stof sterk verwant aan DMT. 5-MeO-DMT is echter wel vijf keer zo sterk als DMT door enkele extra atomen.

Wat zijn de effecten van 5-MeO-DMT?

Het gebruik van 5-MeO-DMT door bijvoorbeeld het gebruiken van Yopo zaden kan leiden tot een diepe spirituele reis. Deze spirituele ervaring kan leiden tot een nieuw kijk op het leven. Je komt namelijk in contact met hogere dimensies die jou nieuwe inzichten kunnen geven. Nieuwe inzichten kunnen bovendien ook gerealiseerd worden met Lucide droomkruiden.

LSA

Wat is LSA?

LSA is een hallucinogene stof die voorkomt in sommige planten. Het gebruik van LSA-zaden kan dan ook leiden tot hallucinerende ervaringen. LSA is dan ook te vergelijken met LSD, al is er een belangrijk verschil. LSD is een synthetische drug die in laboratoria gecreëerd wordt en LSA is een natuurlijke stof die in bepaalde planten voorkomt. LSA is ook bekend onder de naam ergine en lyserginezuuramide.

Geschiedenis van LSA

Ook de LSA-zaden worden al duizenden jaren gebruikt. Eind 16e eeuw werd in Mexico voor het eerst beschreven dat LSA-zaden werden gegeten voor geestverruimende ervaringen. Of beter gezegd, tijdens sjamanistische rituelen om in contact te komen met de goden. De hallucinaties werden gezien als visioenen en daarmee contact met de goddelijke wereld ze gebruikten overigens ook mescaline cactussen hiervoor. Onder andere de Azteken en de Zapotec indianen waren stammen die de LSA-zaden gebruikten. Tijdens de Spaanse inquisitie werd het gebruik van LSA-zaden zoveel mogelijk teruggedrongen door de Spanjaarden. Echter werden in 1941 door ethnobotanist Richard Schultes de LSA-zaden opnieuw ontdekt.

psychedelica

Wat zijn de effecten van LSA-zaden?

De effecten van de psychedelische stoffen uit LSA-zaden zijn duidelijk. Ze lijken op die van LSD maar zijn milder. Alleen bij een hoge dosering zal leiden tot visuele hallucinaties. Vaak word je meer geïnteresseerd in jouw omgeving dan ooit tevoren. Je wordt bewuster en je beleefd alles intenser. Niet alleen om je heen maar ook in jezelf. Een filosofische zelfbeschouwing komt dan ook regelmatig voor.

Waar kan ik LSA-zaden kopen?

Het kopen van entheogene middelen zoals LSA doe je in Nederland in online smartshops. Je bestelt eenvoudig de hallucinerende drugs die aansluiten bij jouw gewenste trip en wij bezorgen hem netjes, discreet en snel bij jou thuis. Zo begin je altijd aan de spirituele trip die jij voor ogen hebt. In onze smartshop kan je LSA zaden, Yopo en andere hallucinerende drugs kopen.

Hoe gebruik je LSA-zaden?

Wanneer je LSA-zaden wilt gebruiken dan is het goed dat je weet hoe je dit doet. Traditioneel gezien moet je op de LSA zaden kauwen. Je slikt ze vervolgens niet door maar plaatst de fijngemalen LSA zaden in een half kopje water. Zodra de LSA zaden zacht worden kan je het water opdrinken en krijg je zo de LSA zaden binnen. Wil je het best mogelijke resultaat behalen dan neem je de LSA-zaden tot je op een lege maag. Dat betekent dat je ongeveer 6 uur vooraf niets meer eet.

yopo

Hoeveel LSA-zaden gebruik je?

Bij zoveel smartdrugs draait het om de hoeveelheid om te bepalen hoe sterk de trip wordt. Kies je voor 100 Morning Glory zaden dan kan je een milde trip verwachten. Ga je voor 250 zaden of zelfs tot 400 Morning Glory zaden dan is de kans groot dat je een hele intense trip gaat meemaken. Dit heeft niet alleen invloed op de intensheid van de trip maar ook op de duur van de trip. Bij 100 Morning Glory zaden zal de trip niet zo heel lang duren, maar bij 400 Morning Glory zaden kan je een trip van 10 uur verwachten. De vraag is dus wat voor trip je wilt beleven? Bij Baby Hawaiian Woodrose zaden ligt dit totaal anders. Haal de aantallen dan ook alsjeblieft niet door elkaar. Je hebt aan slechts 5 Baby Hawaiian Woodrose zaden genoeg voor een milde trip. Voor een intense trip zit je op ongeveer 12 Baby Hawaiian Woodrose zaden.

Welke andere kruidensoorten hebben ook psychedelische effecten?

Naast de welbekend Yopo en LSA-zaden zoals Morning Glory zaden, bieden we ook een groot scala aan andere kruiden aan met een psychedelische werking. Neem nu bijvoorbeeld Kanna. Kanna zal je geen hallucinaties geven, maar heeft zeker de potentie om je gemoedstoestand om te toveren naar het positieve.