Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

9 TIPS VOOR JE EERSTE PADDO TRIP ALS BEGINNER

9 TIPS VOOR JE EERSTE PADDO TRIP ALS BEGINNER

Ga je voor het eerste paddo’s gebruiken? Dan is het verstandig deze 9 gouden tips nog even door te lezen voordat je begint aan je eerste paddotrip. Ze zorgen ervoor dat je de best mogelijk trip gaat maken, en laten we eerlijk zijn, daar doen we het allemaal voor, toch?

9 Tips voor je eerste paddotrip als beginner

Deze 9 tips helpen je aan een geweldige psilocybine ervaring en een geweldige magische reis.

#1 Zorg dat je lekker in je vel zit bij een paddotrip

Paddo’s stimuleren de gevoelens en emoties van het onderbewustzijn. Ze openen deuren die je normaal gesproken gesloten houdt en dat betekent dat je lekker in je vel moet zitten als je paddo’s gaat gebruiken. Het versterken van je gevoelens is fantastisch wanneer je lekker in je vel zit.

Je gelukkig voelen, euforisch en goddelijk, het kan allemaal met het gebruik van paddo’s. Maar als je realiseert dat dit allemaal gevoelens zijn die uit jezelf komen dan kan je ook begrijpen dat als je negatief bent dat dit ook heel erger kan worden als je niet lekker in je vel zit.

#2 Een veilige en vertrouwde omgeving zijn essentieel voor een paddotrip

Een huiselijke omgeving waar je de weg kent en je je op je gemak voelt, is erg belangrijk voor een goede paddotrip. De wereld om je heen gaat veranderen tijdens je paddotrip en dus is een omgeving die je kent erg belangrijk.

Anders kan de omgeving juist tegen je gaan werken tijdens je trip. Je bent ook minder mobiel tijdens een paddotrip, dus van plaats A naar plaats B verplaatsen kan nogal een uitdaging zijn tijdens je trip.#3 Trip altijd met een Sitter

Wanneer je in een slechte trip raakt dan is het nog helemaal niet hopeloos. Je kan eruit komen door jezelf af te leiden, maar dit kan bij een eerste trip misschien wat moeizaam zijn. Daarom is een tripsitter belangrijk tijdens je paddotrip.

Dit is geen tip die alleen geldt voor beginners, maar ook ervaren gebruikers hebben vaak een tripsitter om zich heen tijdens een trip. Een tripsitter is een persoon die nuchter is tijdens je trip en voorkomt dat je verkeerde beslissingen neemt tijdens je trip. Daarnaast kan die je helpen om je gerust te stellen op het moment dat je een bad trip begint te ervaren.

Je kan namelijk zelf je trip beïnvloeden. Het gevoel dat je hebt wordt versterkt. Voel je je angstig dan kan de tripsitter je geruststellen dat het gevoel slechts tijdelijk is en dat de trip na een tijdje eindigt. Hierdoor kan je jezelf geruststellen en vergroot je de kans dat je angst als sneeuw voor de zon verdwijnt en je volledig kan genieten van jouw paddotrip.

#4 Van alle gemakken voorzien tijdens je paddotrip

Een paddotrip duurt meerdere uren. Het is daarom belangrijk dat je tijdens die periode ook wat eet en drinkt. Zoals gezegd is verplaatsen van plaats A naar plaats B wat lastiger tijdens een trip. Zorg daarom voor een goed gevulde koelkast voordat je begint aan je paddotrip. Denk hierbij aan voldoende water, cola, vruchtensap en snacks zoals chips, druiven, aardbeien of bramen.

#5 Start je trip op een lege maag

Om psilocybine sneller te laten opnemen in je lichaam dien je minstens 3 uur van tevoren niks te eten. Zo haal je het maximale uit je paddotrip en verklein je ook de kans op een misselijk gevoel in de beginfase van je trip.#6 Een paddotrip combineer je niet met andere drugs

Vergis je niet. Paddo’s zijn anders dan andere drugs. Combineer dan ook geen andere drugs met je paddo’s. Paddo’s hebben vaker dan andere drugs een hallucinerend effect en gaan niet goed samen met andere drugs. Ook alcohol combineer je niet met een paddotrip. Waar paddo’s geestverruimend zijn, werkt alcohol juist tegenovergesteld. Daarom is het geen verstandige combinatie.

Hoewel veel ervaren paddo-gebruikers een paddotrip combineren met blowen is dit iets wat we afraden.

#7 Hoeveel paddo’s gebruiken?

Naast de juiste paddo kiezen voor een eerste trip is ook de hoeveelheid extreem belangrijk. Nu paddo’s niet langer in smartshops worden verkocht worden paddo’s alleen nog geconsumeerd nadat ze thuis gekweekt zijn. Hiervoor koop je een eenvoudige paddo growkit in onze smartshop. Zorg er daarom voor dat je altijd de paddo’s goed afweegt met een weegschaal voordat je ze gaat gebruiken. Hou er hierbij ook rekening mee dat er een wezenlijk verschil is tussen verse paddo’s en gedroogde paddo’s.

Hoewel het niveau van psychoactieve stoffen gelijk is, wordt er tijdens het drogen van de paddo’s een groot deel van het gewicht verloren. De reden hiervoor is dat verse paddo’s voor een groot deel uit vocht bestaan. Tijdens het drogingsproces verliezen ze enorm veel vocht en daarmee gewicht. Sommige paddo’s verliezen 90% van hun gewicht tijdens het drogen. Daarom moet je ook veel minder gedroogde paddo’s tot je nemen in vergelijking met verse paddo’s.

Beginnende gebruikers van paddo’s adviseren we dan ook om niet meer dan maximaal 1 gram gedroogde paddo’s te gebruiken tijdens een eerste trip. Voor verse paddo’s is dat 10 gram. Dit is een milde trip en laat je op een prettige manier kennis maken met psychoactieve stoffen. Kies bij een eerste paddotrip niet voor Ecuadoraanse of Hawaiiaanse paddo’s, maar kies het liefst voor Mexicaanse paddo’s.#8 Paddo’s zijn niet verslavend

Paddo’s bevatten psychoactieve stoffen. Die stoffen zijn niet verslavend. Sterker nog, wanneer je drie dagen op rij paddo’s zou gebruiken dan voel je de derde dag nauwelijks nog iets. Het is daarmee ook praktisch onmogelijk om verslaafd te raken aan paddo’s. De stoffen die je aantreft in paddo’s zijn zover bekend niet schadelijk voor het lichaam. Sterker nog, volgens onderzoek zijn de veiligste drugs die zijn opgenomen op de verboden middelen lijst in de opiumwet.

Wat je je wel moet realiseren is dat paddo’s je onbewuste en bewuste gevoelens versterken. Dat betekent dat paddo’s ook eventuele psychische ziektes versterkt. Daarom wordt het gebruik van paddo’s ook afgeraden voor sommige mensen.

#9 Wat kan je verwachten van een paddotrip?

Ik wil graag afsluiten met wat je kan verwachten tijdens een paddotrip. Als je weet wat je kan verwachten dan kan je daar ook beter mee omgaan tijdens je eerst dimensionale reis. Dat gezegd hebbende is de uitwerking bij iedereen en bij elke trip anders.

Maar waar je aan moet denken is het versterken van je zintuigen. Je kan aanraking anders ervaren, kleuren helderder zien en geluiden niet alleen horen, maar ook voelen. Daarnaast kan de wereld om je heen vervormen en kan je bepaalde vormen tot leven zien komen.

Een euforisch gevoel, gelukzaligheid en lachkicks zijn heel normaal tijdens een paddotrip. Hallucinaties en visuele trips komen ook regelmatig voor. Daarnaast kan je ook helemaal in jezelf gekeerd raken. Niet op een vervelende manier, maar echt een gesprek met jezelf aan gaan om de wereld door andere ogen te bekijken.