Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

Kratom

Het kopen van kratom wordt steeds populairder in Nederland. Kratom is een plant die ook wel Mitragyna speciosa genoemd wordt. Andere namen voor kratom zijn kratum, korth en ketum. Kratom geeft je een euforisch gevoel en is vanaf nu ook online te koop in onze webshop.

 

Kratom (Mitragyna speciosa) online kopen

Hoewel kratom steeds populairder wordt in Nederland kan je het nog niet overal kopen. Gelukkig kan je dit kruid online kopen in onze webshop. Het maakt dus niet uit waar je in Nederland woonachtig bent. Deze bijzondere recreatieve drug is namelijk voor iedereen toegankelijk aangezien deze volledig legaal is. Bestel Mitragyna speciosa of andere kruiden nu online en wij verzenden het direct in discrete verpakking naar jouw adres.

Hoe gebruik je kratom?

Om te genieten van het euforische effect van kratom kan je het op drie manieren gebruiken. Zo kan je ervoor kiezen om te kauwen op de bladeren zoals de Thaise arbeiders. Ook kan je Mitragyna speciosa roken, maar in Nederland wordt er van de bladeren in de meeste gevallen thee gezet. Natuurlijk zijn wij Nederlanders fan van experimenteren en zodoende kan je deze plant tegenwoordig ook gebruiken in een smoothie of een milkshake. Dit is het makkelijkste wanneer je kiest voor de poedervorm.Wat zijn de effecten van kratom?

Mitragyna speciosa geeft een euforisch gevoel bij lagere doseringen. Bij hogere doseringen werkt het pijnstillend. Zoek je andere effecten probeer dan eens hallucinerende kruiden. Kratom geeft je energie en maakt je vrolijk. Het helpt overigens ook om minder angstig te zijn. Angsten zijn natuurlijk vervelend en kratom is dus prettig voor velen. Het heeft namelijk invloed op jouw hersenactiviteiten in positieve zin. Onderin deze tekst beschrijven welk effecten bij welke kratom soort of kleur horen. 

Waar bestaat kratom eigenlijk uit?

Kratom is niet zomaar een middel. Het is een product dat veel alkaloïden bevat. Mitragynine is een van deze alkaloïden en speelt de hoofdrol als het aankomt op de effecten waar we het over hebben. De mitragynine heeft invloed op jouw hersenreceptoren en zo verbetert het je humeur en vermindert het effect van angsten. Het grote verschil met zwaardere drugs is dat Mitragyna speciosa veel minder tot niet verslavend is. Vandaar dat het ook wordt gebruikt om betere resultaten te behalen bij het afkicken. Overigens adviseren wij om kratom niet dagelijks te gebruiken. Dit in verband met het opbouwen van intolerantie en daardoor de verhoging van de dosis.Wat is de geschiedenis van Kratom?

Kratom komt oorspronkelijk uit de regenwouden van Zuidoost-Azië. Deze plant komt voornamelijk voor in Thailand, Maleisië en Borneo en heeft een rijke geschiedenis aan traditioneel gebruik. Zo kauwen vele Thaise arbeiders en boeren op de bladeren om actiever energieker en vrolijker te zijn op het werk. Het werd in het verleden gebruikt voor medicinale doeleinden maar ook op de werkvloer. Het is natuurlijk zwaar werk Mitragyna speciosa hielp hen in feite de dag door. Kratom wordt overigens ook gebruikt om af te kicken van zwaardere drugs.

Hoe kan Kratom helpen bij depressies?

In 1999 heeft de directeur van het Nationaal Instituut voor Thaise Traditionele Geneeskunde in Bangkok, Pennapa Sapcharoen, aangegeven dat Mitragyna speciosa gebruikt kan worden tegen depressies. Patiënten met depressies zouden volgens hem baat hebben bij het gebruik van kratom. Wel gaf hij hier direct bij aan dat verder onderzoek nodig is om de effecten van deze plant op bij langdurig gebruik te onderzoeken. Naast kratom heeft kanna ook eigenschappen die kunnen helpen bij depressies. Deze kruiden kunnen het gemoedstoestand beïnvloeden naar het positieve. Bovendien zijn er ook Mitragyna speciosa druppels inmiddels beschikbaar, deze kun je eenvoudig mengen met bijvoorbeeld koffie of onder je tong te plaatsen. Aangezien gemak de mens dient zijn er vandaag de dag ook gewoon capsules te bestellen.

Verschillende soorten kratom

Wanneer je besluit om Mitragyna speciosa te kopen dan sta je voor de keuze tussen 3 verschillende soorten kratom. Deze zijn gelukkig vrij makkelijk van elkaar te onderscheiden. Dit gebeurt namelijk op basis van kleur. Dit heeft te maken met de kleur van de steel en de nerven van het blad. Elke kleur nerf of blad heeft net wat andere effecten. Deze kunnen rood, groen en wit zijn. Elk van deze heeft zo zijn eigen effecten.

Witte soort

Het gebruik van witte Mitragyna speciosa geeft een euforisch gevoel en heeft een stimulerend effect. Je humeur verbetert ervan en het geeft je een algehele positieve stemming. Vaak wordt een witte kratom gebruikt bij feestje en sociale omgevingen. De witte kratom is vergeleken de ander kratom soorten/kleuren uniek in zijn effecten.

Groene soort

Waar witte kratom je voornamelijk stimuleert en rode Mitragyna speciosa je voornamelijk verdoofd is de groene soort wat meer gematigd op beide vlakken Van groene Mitragyna speciosa krijg je voornamelijk meer energie. Sommige mensen mengen dan ook groene Mitragyna speciosa met witte kratom of rode kratom om de scherpe randjes er vanaf te halen.Het beste is uiteraard: zelf experimenteren met de verschillende soorten en zelf ontdekken welke soort het beste bij je past. 

Rode soort

Wanneer je nooit eerder kratom hebt gebruikt dan raden we je aan om te beginnen met rode soort. Met rode Mitragyna speciosa wordt je namelijk wat kalmer en rustiger. Als je zoekt naar een kratom soort waarmee je op de bank kan chillen terwijl je onderuit een film zit te kijken, dan raden we deze soort aan. Je hebt minder last van eventuele angsten en je gemoedstoestand wordt heerlijk relaxed.Kratom bestellen doe je online in onze webshop

Welke soort kratom je ook wilt gebruiken, je kan ze bestellen in onze webshop. We hebben zowel witte, groene als rode Mitragyna speciosa altijd voor jou op voorraad. Daarnaast kan je deze in verschillende vormen bestellen. poeder, thee. Eenmaal besteld zullen we na ontvangst van de betaling de producten zorgvuldig en netjes inpakken. Je ontvangt een email met hierin de track en race waarmee je het pakket eenvoudig kan volgen tot aan de voordeur. Mitragyna speciosa capsules en zelfs hars hebben wij voor jou te koop in onze smartshop. Verzending is altijd snel en volledig discreet.