Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

4:20 Lifestyle


NIEUW
Full Zip Hoody Jack Herer - Heather Grey
NIEUW
AK47 Full Zip Hoody - Black
NIEUW
Jack Herer 420 T-shirt White
NIEUW
Jack Herer 420 T-shirt Black
NIEUW
AK47 420  T-shirt
NIEUW
Double Bubble Gum 420 T-shirt – Black
NIEUW
Gelato 420 T-shirt – Black
NIEUW
Zkittlez 420 T-shirt – White - Small
NIEUW
Zkittlez 420 T-shirt – Black
NIEUW
The Bulldog String Backpack Frame Logo
NIEUW
The Bulldog String Backpack With All Over Logos
NIEUW
Lauren Rose -  Paisley AK47 Snapback Hat – Glow in the dark
NIEUW
Lauren Rose –  Ink’d & Slayer Allover Black Snapback
Lauren Rose – 24High Camo Snapback Hat
Lauren Rose - Girl Scout Cookies Trucker Hat
Lauren Rose – Amnesia Haze 420 Grey/Black Camo
Lauren Rose – AK47 Desert Camo Snapback
Lauren Rose – Big Buddha Cheese 420 Camo
Lauren Rose – 420 Digital Snapback cap
Lauren Rose – Ink’d & Ripped Fashion Fit Black
Lauren Rose – Ink’d & Employed Tattoo Cap
Lauren Rose – Ink’d & Notorious Fashion Fit Strapback
Lauren Rose – Ink’d & Warrior Fashion Fit – Black
Lauren Rose – Allover La Catrina Snapback
Lauren Rose – Inked & Badass Allover White Rose Snapback Had
Lauren Rose – OG Kush 420 Camo
Lauren Rose - Black Mamba 420 Trucker Hat
Lauren Rose – El Chapo Snapback Black
Lauren Rose - Gelato Strain Strapback Hat – White
Lauren Rose – Galato – Strapback Hat – Black
Lauren Rose – Zkittlez 420 Camo Allover Strapback Hat
Lauren Rose – Lion 420 Heart Snapback cap
Lauren Rose – Hybrid 420 Snapback Hat
Lauren Rose – 420 White Widow Snapback
Lauren Rose – Sour Diesel 420 Camo
Lange Sokken Maat(40-45) - 420
Lange Sokken Maat (40-45)  Wit/Groen - Cannabis Bladeren
Lange Sokken Maat (40-45) Rasta
Korte Sokken  Maat (36-42) Wit /Roze - Cannabis Bladeren
Mad420 Cards
 

420 Lifestyle

Welkom bij onze categorie 4:20 Lifestyle! In deze categorie bieden we hoog kwaliteit petten aan die aansluiten op een 4:20 Lifestyle! De 4:20 Lifestyle is met name gericht op cannabis enthousiastelingen. We bieden op het moment alleen caps en sokken aan. Deze categorie zal in de toekomst aangevuld worden met meer bijvoorbeeld ook 420 en 24High kleding. De petten zijn van het merk Lauren Rose. Dit zijn prachtige exemplaren met unieke opdrukken of borduursels van uitmuntende kwaliteit. De petten die we aanbieden zijn er in veel verschillende pasvormen en soorten. We bieden zowel trucker, snapback als vele andere pet soorten aan. Bekijk onze categorie 4:20 Lifestyle caps want wie weet zit er wel een stoere pet voor jou bij!

420 en de Cannabis Waterpijp: Een Diepe Duik in de Culture en Gebruik

Inleiding: 420 is meer dan zomaar een getal. Het is een symbool geworden voor cannabis en de bijbehorende cultuur. Samen met de cannabis waterpijp vormt het een iconische combinatie, die door velen wordt geassocieerd met ontspanning, plezier en het genot van het roken van cannabis. Maar wat betekent 420 eigenlijk, en hoe wordt een cannabis waterpijp gebruikt? In dit artikel verkennen we de betekenis achter 420 en duiken we in de wereld van de cannabis waterpijp.

Wat betekent 4:20?

4:20 of 420 geeft een tijdstip en datum aan waarop groepje jongeren (de Waldo's) afspraken om gezamenlijk een jointje te gaan roken. Deze uitspraak werd een ware trend onder de cannabis gebruikers. Hierom is 20 April (20/4 in het Amerikaans 4/20) 16 uur 20 (4:20) in de wereld uitgeroepen tot cannabis-feestdag. Je komt de term 4:20 dan ook werkelijk overal tegen waar cannabis of gerelateerde producten verkocht of gerookt worden.

420 en Rokersbenodigdheden

Inleiding: 420 is meer dan een nummer. Het is een wereldwijd erkend symbool geworden voor de cannabiscultuur, en de benodigdheden die rokers gebruiken om van hun favoriete kruid te genieten, vormen een belangrijk onderdeel van deze levensstijl. Rokersbenodigdheden variëren van basisgereedschap tot innovatieve gadgets die zijn ontworpen om de rookervaring te verbeteren en te personaliseren. In dit artikel bekijken we de oorsprong van 420, evenals de verschillende benodigdheden die elke roker zou moeten kennen en overwegen te bezitten.

Wie is Lauren Rose?

Het merk Lauren Rose is ontstaan uit de Skateborad, BMX en Snowboard scene. De brand Lauren Rose komt oorspronkelijk uit Amsterdam. De caps zijn van superieure kwaliteit en zijn ook vaak voorzien van een geheim zakje waar je een zakje, weed of andere producten in kan bewaren. De creativiteit waarmee Lauren Rose de petten creëert is hoog. Heldere kleurencombinaties, borduursels als zowel de binnenkant van de pet bedrukken, zijn slechts enkele kenmerken van deze exclusieve Lauren Rose petten. Deze caps hebben een perfecte pasvorm!

420 en Cannabis Pijpjes: Een Duik in de Wereld van Cannabis Accessoires

Introductie: 420 is een getal dat wereldwijd bekend staat als een symbool voor cannabisconsumptie. Elk jaar vieren cannabisenthousiasten op 20 april (4/20 in de Amerikaanse datumnotatie) de cannabis-cultuur. Op deze dag, en op elk ander moment dat de klok 4:20 aangeeft, komen mensen over de hele wereld samen om cannabis te consumeren. Voor velen is het een moment van gemeenschap en viering. Bij de consumptie van cannabis is de keuze van accessoires, zoals cannabis pijpjes, essentieel voor een optimale ervaring.

Welke 420 Lifestyle petten verkopen wij?We verkopen niet alleen cannabis gerelateerde caps maar ook andere designs zoals de truckers-cap of de strakke en trendy Inked & petten. Hieronder omschrijven we in het kort het design en kenmerken van deze Lauren Rose petten:

Lauren Rose – Inked & petten

De Inked & petten zijn exclusief omdat een samenwerking betreft tussen Lauren Rose en Inked. Dit zijn caps met een strakke tattoo of ander design.

Lauren Rose – 420 petten

De 4:20 petten hebben een opdruk van een bekend cannabissoort of andere cannabis gerelateerde uitdrukkingen. Petten met het 420 logo en rook zitten hier ook tussen. Ben je een echte cannabisliefhebber dan is een Lauren Rose 4:20 pet misschien wel iets voor jou!

Lauren Rose - Truckers pet

De truckers petten zijn petten die in eerste instantie vaak werden gedragen door vrachtwagenchauffeurs in de Verenigde Staten. De vorm en model van deze pet wijkt bijvoorbeeld af van een Snapback of een originele honkbal pet. De truckers-petten zijn zeer populair door het model en worden gretig afgenomen.

Ontdekking 420 en Grinders: Een Perfecte Combinatie

Introductie: Het nummer 420 en grinders gaan hand in hand in de cannabisgemeenschap. Het nummer 420 wordt wereldwijd gebruikt om marihuana te symboliseren en grinders zijn een essentieel hulpmiddel voor het fijnmalen van cannabis.

Cannabis sokken horen bij een 420 Lifestyle!

We bieden vier soorten cannabis sokken aan. Drie Berivan hebben een normaal formaat sokken, dus tot over de enkels. Deze zijn voorzien van cannabisbladeren met of zonder bladeren en het 420 logo en één met rasta kleuren en cannabisbladeren. De vierde sok die we aanbieden is een enkel sokje met roze wietbladeren. Voor meer gerelateerde cannabis producten? Bezoek onze Headshop.