Ben je 18 jaar of ouder?

Wij gebruiken cookies om de website persoonlijker te maken en om uw internetgedrag
op deze website te monitoren. Uw gegevens worden niet verkocht of voor andere doeleinden
gebruikt. Indien u ouder bent dan 18 en besluit om de website te bezoeken dan gaat u akkoord
met het gebruik van de cookies zoals hierboven is omschreven.

U dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken. Bevestig dit hieronder.

JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

4:20 Lifestyle


 

420 Lifestyle

Welkom bij onze categorie 4:20 Lifestyle! In deze categorie bieden we hoog kwaliteit petten aan die aansluiten op een 4:20 Lifestyle! De 4:20 Lifestyle is met name gericht op cannabis enthousiastelingen. We bieden op het moment alleen caps en sokken aan. Deze categorie zal in de toekomst aangevuld worden met meer bijvoorbeeld ook 420 en 24High kleding. De petten zijn van het merk Lauren Rose. Dit zijn prachtige exemplaren met unieke opdrukken of borduursels van uitmuntende kwaliteit. De petten die we aanbieden zijn er in veel verschillende pasvormen en soorten. We bieden zowel trucker, snapback en vele andere pet soorten aan. Bekijk onze categorie 4:20 Lifestyle caps want wie weet zit er wel een stoere pet voor jou bij!

Wat betekent 4:20?

4:20 of 420 geeft een tijdstip en datum aan waarop groepje jongeren (de Waldo's) afspraken om gezamenlijk een jointje te gaan roken. Deze uitspraak werd een ware trend onder de cannabis gebruikers. Hierom is 20 April (20/4 in het Amerikaans 4/20) 16 uur 20 (4:20) in de wereld uitgeroepen tot cannabis-feestdag. Je komt de term 4:20 dan ook werkelijk overal tegen waar cannabis of gerelateerde producten verkocht of gerookt worden.Wie is Lauren Rose?

Het merk Lauren Rose is ontstaan uit de Skateborad, BMX en Snowboard scene. De brand Lauren Rose komt oorspronkelijk uit Amsterdam. De caps zijn van superieure kwaliteit en zijn ook vaak voorzien van een geheim zakje waar je een zakje, weed of andere producten in kan bewaren. De creativiteit waarmee Lauren Rose de petten creëert is hoog. Heldere kleurencombinaties, borduursels als zowel de binnenkant van de pet bedrukken, zijn slechts enkele kenmerken van deze exclusieve Lauren Rose petten. Deze caps hebben een perfecte pasvorm!

Welke 420 Lifestyle petten verkopen wij?

We verkopen niet alleen cannabis gerelateerde caps maar ook andere designs zoals de truckers-cap of de strakke en trendy Inked & petten. Hieronder omschrijven we in het kort het design en kenmerken van deze Lauren Rose petten:

Lauren Rose – Inked & petten

De Inked & petten zijn exclusief omdat een samenwerking betreft tussen Lauren Rose en Inked. Dit zijn caps met een strakke tattoo of ander design.

Lauren Rose – 420 petten

De 4:20 petten hebben een opdruk van een bekend cannabissoort of andere cannabis gerelateerde uitdrukkingen. Petten met het 420 logo en rook zitten hier ook tussen. Ben je een echte cannabisliefhebber dan is een Lauren Rose 4:20 pet misschien wel iets voor jou!

Lauren Rose - Truckers pet

De truckers petten zijn petten die in eerste instantie vaak werden gedragen door vrachtwagenchauffeurs in de Verenigde Staten. De vorm en model van deze pet wijkt bijvoorbeeld af van een Snapback of een originele honkbal pet. De truckers-petten zijn zeer populair door het model en worden gretig afgenomen.

Cannabis sokken horen bij een 420 Lifestyle!

We bieden vier soorten cannabis sokken aan. Drie Berivan hebben een normaal formaat sokken, dus tot over de enkels. Deze zijn voorzien van cannabisbladeren met of zonder bladeren en het 420 logo en één met rasta kleuren en cannabisbladeren. De vierde sok die we aanbieden is een enkel sokje met roze wietbladeren.